סיפורים וסרטים ב
אנשים

Sivan McFLY

New member
אאוץ'.. אוקי גירלז.. קאלם דאון ><

טיים אאוט!!! דניאל היא לא מזלזלת בך.. ישלה קטע עם תפוז..זה סתם >< חחח אני מרגישה כמו מגשרת סוג ז' XDDDDD ורוני.. צ'יל אאוט!!!! סתם.. אני מבינה אותך באמת אבל כאילו.. שמרי את זה לעצמך *ועל תאיימי אלי עכשיו במסן שתתקעי בי שיפוד ותסובבי אותי על גריל כי זה מזה לא מסתדר לי עכשיו* אוקי קצת התלהבתי עם האינגליש..>< קיצר.. אתם שמחות ומאושרות ולא נעלה יותר תמונות סרוקות |לוקחת את זה לתשומת ליבי| וזהו! החיים יפים!! אני חוזרת לפנטז על דני!! להת' XXX

McFlyRoni

New member
XD

אני לא בר. שמדמיינת את חברותיה בתור שווארמה מסתובבת. ואין לי שום קטע עם תפוז >< לא אשמתי שהמחשב שלי כל הזמן תוקע את הפורום. או שזה תפוז? =/ לוידעת. קיצר סיון, סתמי ^^ אני לא מזלזלת ולא נעליים. אני רוני :) נעים מאוד. זאת אני וזה האופי ה'מדהים' שלי. ככה אני עונה, ותשאלו מי שבא לכם (; להת'.

Sivan McFLY

New member
כן את והאופי ה*** שלך ><

לא רוצה לסתום..! מה תעשי לי?! XDDDDDDDDDDD וכן ככה היא עונה.. צריך ללמוד לאהוב אותה.. אחרי 9 שנים גם אתם יכולים
סתאם סתאם
חיחיחיחי.. טוב.. *אל תחשבי על דרכים אחרות להרוג אותי -או- שתכתבי לי שוב 'סיון סתמי' כי אני שונאת את הצמד מילים הזה
* אז שלום, אני חוזרת שוב לפנטז על דני.. אנג'וי. נ.ב- וכן למזלנו את לא בר!! ולעולם לא תהיי!! XDDDDDDD אל תשאלו מיזו בר

McFlyRoni

New member
אין לי אופי *** :|

יש לי אופי.. מיוחד
ובכוונה רק כדי לעצבן אותי: סיון סתמי סיון סתמי סיון סתמי סיון סתמי סיון סתמי סיון סתמי סיון סתמי סיון סתמי סיון סתמי סיון סתמי סיון סתמי סיון סתמי סיון סתמי סיון סתמי סיון סתמי סיון סתמי סיון סתמי סיון סתמי סיון סתמי סיון סתמי סיון סתמי סיון סתמי סיון סתמי סיון סתמי סיון סתמי סיון סתמי סיון סתמי סיון סתמי סיון סתמי סיון סתמי סיון סתמי סיון סתמי סיון סתמי סיון סתמי סיון סתמי סיון סתמי סיון סתמי סיון סתמי סיון סתמי סיון סתמי סיון סתמי סיון סתמי סיון סתמי סיון סתמי סיון סתמי סיון סתמי סיון סתמי סיון סתמי . מספיק או שאת רוצה עוד? :) וחכי חכי לכאפה שאני אביא לך. חכי, חכי. היד שלי כבר מספיק מחוממת ^^ עם כל העיצבונים שלך היד שלי מתה להחטיף לך כאפות לעוד 30 שנה לפחות. >< |אנשים תירגעו אל תיקחו ברצינות, חח סתם, זה כן ברצינות
|

Sivan McFLY

New member
טוב תגזימי.. ><

כיאלו שימי לב למה זה התפתח.. ועוד ממה זה התפתח.. מה הקטע? את מה שרציתי לומר כבר אמרתי לך.. אז זהו סוף סיפור.. ויפה הצלחת להביא אותי למצב דאון עכשיו.. תודה

למעלה