סיפורים ממשאלת לילה-התחרות!

Itay Simons

New member
אגב

אם כבר נארגן פרס מתפוז, אני לא מאמין שזה יהיה רציני, כי בשביל משהו רציני צריך הרבה משתתפים...

lacrimosa girl

New member
למה רק שתי הצבעות?;[

היה לי ממש קשה לבחור- כל היצירות מעולות. מותר לי להגיב ליצירה בלי להצביע?

Blade Of Fire

New member
כי אחרת היו נותנים ../images/Emo45.gif לכולם

ולא, אסור להגיב סתם.. בשביל זה יש מסרים, מסנג'ר וכו'

Super Alonit

New member
מצטערת, אני לא מסוגלת להצביע.

הכל מקסים כ"כ ואני פשוט לא יכולה להחליט... וגם אם אני כן אחליט, הייתי מעדיפה שההצבעות יהיו אנונימיות. לא נעים לי עם זה.

lacrimosa girl

New member
אני מסכימה בעניין האנונמיות...

לדעתי [כמו שכם אמרתי לעידן בפרטי] היה עדיף לפרסם את הכל בשרשור שאפשר להגיב אליו ולהביע דעה, ועדיף לפרסם את היצירות בלי שם הכותב, ואז לשלוח לעידן את ההצבעה/לפתוח שרשור מיוחד להצבעה- שוב, בלי לגלות את זהות הכותב של היצירה, כדי לא להכנס לקטע של "היא חברה שלי אז אני אצביע לה" וכו', אבל מהזהמשנה עכשיו

LadySilkworm

New member
אבל מצד שני

זה עדיף ככה, כי ככה אפשר להגיד לכל אחד אישית מה את למשל חושבת על הסיפור שהוא כתב, ולא לכתוב באופן כללי. חוצמזה אני לא רואה סיבה להכנס לקטע של "היא חברה שלי אז אני אצביע לה" בגלל שאני חושבת שאנשים פה מספיק הוגנים כדי להצביע למה שהכי אהבו.

lacrimosa girl

New member
אפשר לומר אישית, בלי להתייחס באופן אישי...

בתכלס אנחנו כולנו פורום די מגובש, אז הפנייה האישית לא מוגבלת לקבוצה מסוימת של חברים, אם אני מובנת מספיק

LadySilkworm

New member
אממ לא ממש הבנתי למה התכוונת P:

אבל עזבי, אני סתם ניסיתי להראות את הצד השני של המטבע.. את האמת שלא היה משנה לי איך נצביע.

Super Alonit

New member
למה שינית את החתימה?../images/Emo7.gif

ואני יותר התכוונתי שאנחנו, המצביעים, נגיב באנונימיות. כלומר, ניכנס לא משם המשתמש שלנו ונגיב תחת שם אחר (ולא אחד קל מדי כמו למשל 'בעל הקשת הורודה' או משהו
).

lacrimosa girl

New member
היה משהו שאהבת בחתימה?../images/Emo12.gif

כן, זה מה שהתכוונתי אליו...
[אני לא מאוד אוהבת את החתימה הזו, היא תוחלף תוך שבוע
]

Super Alonit

New member
אהבתי את 'כי רק לנו יש רודן...

עם 1656 קשתות ורודות', זה היה גאוני!

Blade Of Fire

New member
יודעים מה? אין בעיה

אם אתם לא רוצים להפלות אנשים חבל לי סתם שלא תצביעו. אין לי בעיה שמי ש"מתבייש" ישלח לי איזה יצירות הוא אהב יותר ואני אתחשב בכך בהצבעה.

למעלה