סיפורי הצלחה

S I S I 201

New member
סיפורי הצלחה

שלום לכולכם! אני בטוחה שלכל אחד מכם היו סיפורי הצלחה בזכות שיטת NLP ודימיון מודרך..(אחרת,לא הייתם מאמינים בשיטה זו) האם אתם יכולים לכתוב כמה סיפורי הצלחה. אני חושבת שזה מאוד מעניין ונותן דחיפה ותקווה לאנשים שקשה להם ורוצים להשתנות. בבקשה,שכל אחד יכתוב לפחות סיפור אחד!(אפילו אם לדעתכם הם נחשבים "טיפשיים") ואם יש בינכם מטפלים-תוכלו בנוסף לרשום את הסיבות לבואם של מטופלים אליכם?! תודה רבה

breuven

New member
או-קיי

בכור עם דמוי עצמי נמוך מאמין שהוא לא יכול להכיר בנות כי הוא לא מספיק אינטליגנט ובכלל טיפש עבודה קוגניטיבית רפריימינג מטפורות בהמשך שילוב של עיגון של אמונה בתחונות אישיות מסויימות "טובות" ובטוחות ופנטזיות על עצמו מוצלח +קיול תת אופניות. במגביל שיעורי בית של מטלות של לימודים וכו'.

שלום S I S I 201

אני מבינה בהחלט את הבקשה שלך. ויחד עם זאת האם היית מסכימה שהייתי מפרסמת ברשות הרבים לכל מי שרק רוצה באינטרנט את סיפור ההצלחה שלך? או, האם היית מסכימה שהייתי מפרסמת סיבה אחת שלשמה את מגיעה לטיפול / הנחיה? לטעמי, היחידים שיכולים לספר את הסיפור של הצלחה ואו הסיבה שלשמם הגיעו להנחיה היא המונחים / האנשים שעברו הנחיה. כל המטפלים שפעילים בפורום מופיעים בשמם המלא, וחלק מההסכם שעליו חותמים עם המונחה הוא שמירת סודיות. בברכה תמר

S I S I 201

New member
האמת,אני לא כ"כ מבינה מה הבעיה

לא ביקשתי שתכתבי את שמות המטופלים ואת סיפורי ההצלחה שלהם,אלא לאילו בעיות אנשים באים לטיפול והאם הם הצליחו לפתור אותן. וגם למטפלים עצמם יש "הצלחה"אישית,לא?! אני בטוחה שאתם משתמשים בידע שרכשתם ועוזרים גם לכם... ולי אישית אין בעיה לומר במה אני רוצה להשתנות-אני מעוניינת לרכוש ביטחון עצמי,ולדעת לאהוב אותי כמו שאני! לילה טוב

../images/Emo13.gif מקובלת עלי הבקשה

למשל "בעיות" שאנשים גדולים באים איתם: בקשות למציאת בן זוג (כדי לפתוח בזוגיות) תיקשורת טובה יותר עם בני המשפחה (בעל, ילדים, המשפחה המורחבת) מציאת מקום עבודה, החלפת מקום עבודה נוכחי בעיות מיניות כמו בעיות פריון, כניסה להריון, לידה, קיום יחסי מין כאבים ומיחושים בגוף כמו כאבי ראש, כאבי בטן, כאבים בכלל חוסר שקט, דאגות, חששות, פחדים (שתופסים הרבה מקום ואנרגיה) התחברות אל העצמי הפנימי (כמו שכתבת - בטחון עצמי אהבה עצמית סליחה) תקיעות - בכל מקום בכל מצב כך שלא ניתן להמשיך הלאה יש עוד, ועוד ואת יודעת מה מקסים אותי כל פעם מחדש ... שאין "בעיה" אחת שדומה לשניה.
למשל "בעיות" שאנשים קטנים באים איתם: כאבי אזניים, גרון, בטן פחדים בעיקר ממכשפות, חושך ומפלצות ביטחון עצמי, תיקשורת עם הסביבה ההורים המורים עם אנשים קטנים (ילדים) זה עובד מקסים והם מגיבים מהר מאוד גם לשינויים עם עצמם. בדרך כלל מצליחים "לפתור" להראות להם שיש דרך אחרת לחוות את העולם שלנו. עם אנשים גדולים (בני עשרה) זה עובד נפלא הם צמאים לכל ידע חדש ולכל דרך ולו רק שתקדם אותם הלאה ותכין אותם לחיים. עם אנשים מבוגרים או עם אנשים שעברו תהליכים עם עצמם, העבודה יותר מורכבת, זאת אומרת ישנם פעמים שלכאורה, בסיום התהליך הבעיה לא נפתרה מיד ורק אחרי שלשה חדשים יש תפנית בחשיבה שמובילה לשינוי. "הצלחה" אישית שלי היא כאשר מונחה שמגיע אלי יוצא עם הפתרון הכי טוב עבור עצמו !!! כאשר מונחה מרגיש טוב יותר עם עצמו !!! לא משנה כמה הוא השיג כאשר מונחים שלי שולחים אלי מייל אחרי חצי שנה לספר לי מה הצליחו לעשות. אז, אני מוצפת באושר גדול מאוד - זאת ההצלחה עבורי
האם עכשיו קיבלת יותר תשובות? האם את מצפה לקבל תשובה בקשר לרצונך להתשנות? תמר

breuven

New member
פעם כבר

העיניין הזה היה בדיון. לפי דעתי אפשר לפרסם דברים שהם מאוד כלליים ומאוד בקצרה -כך שאי אפשר לזהות את המטופל. למשל ברפואה נחשב למספיק לא לפרסם את השם -הינה בעתונים מובאים ספורי מקרה מפורטים עד מאוד וגם במחלות נדירות.

ניסיתי

לכתוב משהו כללי ובכל זאת אני מקבלת את הרושם שאם אני מעלה את ההנחיה / בעיה בקווים כלליים זה מספיק כדי שאדם יזהה את המקרה שלו. יש לי מחוייבות פנימית לשמור על סודיות. מי שיכול לספר הצלחות זה המונחים עצמם, אם אתה חושב שאני טועה, אנא תן לי דוגמה, מה שתארת בהודעה הקודמת אינו דוגמה לטיפול. תאר מקרה שטופל ב - NLP שאתה טיפלת בו כאן בארץ בתקופה האחרונה לא על הירח
ולא לפני 10 שנים, בשנתיים האחרונות. תמר

דן דן2

New member
S I S I

אני מבינה את הצורך שלך לשמוע סיפורי הצלחה, ואם זאת חושבת שדחיפה ותקווה לאנשים שקשה להם ורוצים להשתנות יכולה בוא רק מתוכם. האם את יכולה בבקשה לכתוב איזה שינוי את רוצה לעבור?

אממ

אחד מסיפורי ההצלחה המרתקים ביותר קשור לילדים מסביבת צ'רנוביל שטופלו בהיפנוזה. אני מבין שזה מעניין אותך, אז הנה הכתבה. בחלקה הראשון היא מתייחסת לאפקט הפלאסיבו של התרפיה, אך החלק השני מאזן את התפיסה, ומציג מספר סיפורי הצלחה חד משמעיים.

לא יודע אם זה סיפור הצלחה ממש

אבל מקרה מאוד מרגש שזכור לי היה עם לקוחה אמריקאית כשהייתי בסטאג'. היא הגיעה במטרה למחוק לגמרי זיכרון אונס מהעבר שלה. זה היה קצת פחות מעשור קודם לכן, אבל זה רדף אותה עד כדי טירוף (לדבריה). היא היתה מטופלת בכדורים על ידי פסיכיאטר, עברה אינסוף מפגשים עם פסיכולוגים ומומחים למיניהם ואף אחד לא שיכנע אותה שהחוויה הזו ישנה מספיק כדי שלא תשפיע עליה כל כך. מיותר לציין, שכל החיים היומיומיים שלה סבבו סביב זה. ובשבילי, בתור סטאג'יונר, זה היה די מלחיץ לשמוע. שלחתי אותה עם מכתב הפניה לפסיכיאטר שלה, ראשית כדי להגן על עצמי חוקית (הפניה של רופא שמותר לה לעבור היפנוזה), ושנית כדי להרויח יום או יומיים לעכל את זה בעצמי ולתכנן איך להמשיך. בפגישה הראשונה היא רק סיפרה את הסיפור שלה. בפגישה השנייה היא ביקשה חד משמעית למחוק את הזיכרון לגמרי. פה כבר הייתי צריך ממש להיות איש מכירות, ולנסות להוציא אותה מזה. למרות שזה אפשרי בהיפנוזה, תחת תנאים מסוימים, זה לא עומד בקריטריונים של אתיקה מקצועית ולפחות לדעתי לא עוזר ללקוחה בכלל. להפסיד חוויה מהסוג הזה, שאפשר להוציא ממנה הרבה מאוד כוחות חדשים ובגרות וכו' - זה הפסד רציני. אז לקח קצת זמן והיא השתכנעה. בזמנו חשבתי שזה רעיון טוב, אז ביקשתי ממנה שבמקום לשלם לנו, שתתרום את הכסף לאגודה שעוזרת לנפגעות אונס. היום זה נראה לי רעיון גרוע, כי היא בסופו של דבר חוזרת להתרכז באונס, אבל אין לדעת. עיקר העבודה איתה היתה פירוק של הכאב לגורמים (שיטת אריקסון), כמעט כל השאר הסתדר כבר מעצמו. כשאין כאב פנטומי שדורש התייחסות מיידית והחוויה מאבדת מהשליטה שלה, אז מסתבר שמוצאים כוח ואנרגיה במקומות שלא מצפים להם בכלל. זה היה המקרה הכי כבד שעבדתי איתו, ואני די בטוח שעוד אז החלטתי שלטפל באנשים זה סחיטה נפשית ולא ממש בשבילי... אז עברתי לחיות.

drshy

New member
שאלה למומחים

יצרתי אצל אשתי עגינה, כך שכאשר אני נוגע בה בצורה מסויימת היא מבצעת בי מין אוראלי
האם זה נחשב כסיפור הצלחה שנובע מיישומי NLP??

PreDirector

New member
../images/Emo6.gif ,רק תשתדל לא להפעילו ב

מקומות ציבוריים! נ.ב איפה אתה גר?

באיזה צורה בדיוק אתה נוגע?

ובאיזו איכות המין אוראלי שאתה מקבל? שכן אפשר לקבל ברמות שונות ואז אם העוגן נותן לך מין אוראלי על הפנים, זה ממש לא סיפור הצלחה, כי היא פיספסה את כל הנקודה (-; אם אתה קולט.. מיקי

ita101

New member
שאלה רצינית

קודם כל - צל"ש על סיפור ההצלחה.. חח לא לגמרי יודע מה עשית אבל נשמע כאילו יצרת איזה תכנות באישתך והשאלה אם זה כדאי לך ליצור כזה דבר בבן אדם שאתה אוהב? האם סוג הקשר שאתה רוצה הוא כזה שיהיה בשליטתך בלבד? איתמר

למעלה