סיפורי הצלחה

דן דן2

New member
אה ולא נעלבתי בשם המין הנשי

הלכתי הרבה יותר רחוק ונעלבתי בשם המין האנושי....
טוב הבנת את הפואנטה... לא חושבת שרק נשים ניפגעות מגישת ה"אישה הנותנת והגבר המורעב" שלמדנו בילדותנו (הלא כל כך נישכחת מסתבר...) חושבת שכולנו ניפגעים ממנה ועמוק מאד. לכן חשוב היה לי להגיב.

ריבקה א

New member
בגילגול הבא שלך,כשתיהיה אישה

אולי תבין למה חוסר כבוד לאישה הוא חלק מדיכויה והחזקתה במעמד נחות ואינו מצחיק בכלל. ובעיקר אינו נראה,לי, מתאים לפורום נלפ. ואין זה אומר שאיני יודעת לצחוק.ריבקה

נראה לי שהרגשת הדיכוי

נובעת קודם כל מבן האדם עצמו. כאשר אדם הוא חופשי במחשבתו וכך הוא מתנהג, כך מתנהגים אליו כאשר בן האדם חושב שהוא "מדוכא" בדרך זו או אחרת, הוא בעצם שותף לאותה הדרך. אני חושב שהדיון הזה מתחיל להגזים ואינו שווה יותר את המאמץ שאנו משקיעים בו. את צודקת בגישתך ואני מסכים עם דעתך ולכן הדיון מסתיים כאן! מיקי

ריבקה א

New member
הרגשת הדיכוי נובעת מעובדות החיים

והאמירה "נובעת מבן אדם עצמו"(במקרה הספציפי הזה) הינה תשובה של מי שנוח לו להשאיר את המצב כפי שהינו. אם הנך מסכים אתי אז היה שווה להאיר את תשומת ליבם של אלה שלא שמים לב.לילה טוב.ריבקה(נ.ב. בקשה לי אליך :שמי הוא :ריבקה.איני מוצאת את עצמי ב:רבקה .תודה)

הרגשה שנובעת מעובדות החיים

היות שהאדם היחידי אשר שולט ברגשות שלו הוא האדם עצמו, ובגלל שלכל אחד יש את המפה שלו של השטח. כל אחד ירגיש שונה אל מול אותם העובדות. יש כאלו שירגישו מדוכאים ויש כאלו שירגישו מאותגרים - כל אחד לוקח את זה למקום אחר וזו אחריותו הבלעדית לאן הוא לוקח את זה ומה הוא עושה עם זה! מיקי

ריבקה א

New member
ההתיחסות שלי אינה מנקודת ראות

אישית אלא חברתית.ושינוים חיברתיים זקוקים לגיוס דעת הקהל ושימת דגש לאורר את המודעות החברתית הכוללת.ריבקה

למעלה