סיפורי הצלחה

drshy

New member
אז שני דברים...

1. יש לך הזדמנות לתרגל ביצוע עגינות הרבה יותר פעמים ממני... 2. היא בהחלט יכולה גם להיות ספונטאנית!!!

ita101

New member
:)

טוב שאתה מאפשר לה להיות ספונטנית חח שבת שלום

ריבקה א

New member
צר לי לציין שהובלת השירשור הזה

שאולי, התכוון ליהיות משעשע, (אני משערת),והמשכו,לתחושתי/הבנתי,מבטא סוג של חוסר כבוד לאישתך בפרט (אם קיימת אחת כזו),ולנשים בכלל.לא ברור לי מה מקומו של הגדים כאלה בפורום המתיימר ליהיות מקצועי. ואין זה אומר שאין מקום להעלת סוגיות מיניות לטיפול.כל עוד ההתיחסות נשארת נאותה. אני מוצאת לנכון להביע את אי-שביעות רצון שלי מהעיניין למרות שאני מתארת לעצמי את שרשרת הליגלוגים וה-חאחאחאח- של הציניקנים למיניהם. שבת שלום.ריבקה

אנחנו מהמין החלש..

מותר לנו.

ריבקה א

New member
מותר/(אסור),.רצוי.(מצוי..../images/Emo4.gif) ראוי|

לא מין חלש אלא גיל ההתבגרות.....צאו מזה.ריבקה

רבקה

לא פעם ולא פעמיים בנדלר אוהב לומר, ולא רק הוא הרבה אחרים, שאחת הבעיות שלנו כמין אנושי היא עודף הרצינות שלנו. בנדלר אוהב להקצין ולומר שכשמישהו הופך להיות רציני יתר על המידה הוא מת ולא סתם אומרים באנגלית Dead sirius. גם לא סתם אומרים באנגלית Lighten up light - הפירוש למילה הוא גם קל וגם אור.. לא לחינם.. נראה לי ואולי אני טועה, אבל נראה לי שלקחת את זה קשה מדיי.. מיקי

דן דן2

New member
מיקי

לא יודעת קשה לא קשה נידמה לי שמדברים גם על קונטקס, כזה כאילו כזה לשם הדוגמית- הומור בין בני זוג אחלה הומור ע"ח בן זוג.... ואפילו אם בן הזוג חושב שזה מגניב... נו טוף

א. זו זכותו

ב. אין צורך להעלב בשביל כל המין הנשי... יש לשי לפעמים יציאות קצת מסריחות, אז מה, אז שמים קצת דאודורנט ומתגברים על הריח, מחייכים קצת וממשיכים הלאה... אין צורך לקחת את זה יותר מדי קשה.. לא? מיקי

ריבקה א

New member
מיקי, לא מדובר בעלבון, אלה ברצון

לשינוי חברתי, בשימת דגש למסרים חברתיים שאין ה"דיאודוראנט",אמצעי יעיל להעלמותם.שבוע טוב,ריחני,מלא שימחת חיים

דן דן2

New member
בחיאת מיקי זה הדאודורנט

ה"יציאה" הזו התחילה כדור שלג שרק ירד יותר ויותר למטה. ראה ההערה האחרונה שכוונה כלפי. והרי כולנו פה אחלה אנשים לא? אז אפשר קצת לכוון מהצד כשהכיוון הוא כלפי מטה. זה הפורום שלך כמובן זו זכותך... לי זה קצת חבל בתור משתתפת בפורום

למעלה