סיפורי כלבים מיוחדים ב-
אנשים

סיפורי כלבים מיוחדים ב-../images/Emo43.gif אנשים

אורית מילשטיין, מנחת קבוצות הורים במכון אדלר, מורה במדרשה, יועצת משפחתית המשמשת כיועצת בצוות של מיכל דליות "סופר נני" ויועצת לתוכנית תתארח בפורום אמהות עובדות. אורית תשיב לאורך היום על שאלות בנושאים הקשורים לתחום התמחותה: מה יותר נכון/עדיף, לצאת לעבודה או להישאר בבית? מטפלת או גן? מתי חוזרים לעבודה? http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1961&MessageId=134997890
פורום תרומת ביציות יארח בין השעות 20:00-22:00 את ד"ר גראזי, המתמחה במיילדות, גינקולוגיה ואנדוקרינולוגיה של רבייה ומייסד מרפאת "ג'נסיס", המתמחה בטיפולי פוריות ותרומת ביציות. בברוקלין ניו-יורק ד"ר גראזי ישיב לשאלות בנושא תהליכי התרומה בארה"ב, האופציות הנלוות אליהם והעלויות הכרוכות בהם: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=926&MessageId=134906206
לכל בעל כלב יש סיפור אחד אותו הוא זוכר, אשר עוסק בקשר המיוחד במינו שלו עם כלבו. בין אם הוא עודד אתכם בתקופה קשה, בין אם הוא היה שם בשבילכם ואולי אף הציל את חייכם. פורום כלבים מזמין אתכם לספר לנו את הסיפור המיוחד שלכם ואולי לזכות בספר מרתק. הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=708&MessageId=135004757
האם זה שתמיד נוצרת קבוצה של טובים ושל רעים הוא תהליך טבעי או הטייה מכוונת של ההפקה? בואו לגלות מה איתי האפרתי מ"הישרדות איי הפנינה" חושב על זה וכיצד הוא מסכם את פרק ההדחה: http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1572467
כבר אין לך כוח לסחוב? מתה שיגמר? חכי רגע – ממש לא כדאי. לידה מוקדמת צופנת בחובה סיכונים וסיבוכים רבים לילוד. דר' אלי רימון - רופא בכיר ביחידה להריון בסיכון גבוה ומנהל המרפאה למניעת לידה מוקדמת בביה"ח "ליס" ליולדות, ייתן מענה בפורום הריון ולידה תמיכה מחר בין 12:00-14:00 בנושאים הבאים: מהם גורמי הסיכון ללידה מוקדמת, מה הטיפול המומלץ ועוד. אתם מוזמנים לשרשר את שאלותיכם כאן: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=110&MessageId=135003636

t r e c o o l

New member
קריס אלן אדיוט!!

הוא אומר שהסיבה שאדם מקבל את כל הפרסום ולא הוא, היא לא בגלל שאדם אחד הזמרים הכי טובים כרגע והזמר הכי טוב שיצא אי פעם מתכית ריאליטי. אלה(!!!!) בגלל שהוא "שנוי במחלוקת"!!!! מה הכוונה בדיוק? מה בדיוק בו שנוי במחלוקת? כי הוא הומו? מה?? ואה!! הוא אומר שהוא לא עושה מוזיקה בשביל הכסף והפרסום אלה בשביל עצמו!! אז יופי בגלל זה הוא הלך לאמריקן אידול!! אההההה אני ממש עצבנית כרגע.. http://www.miamiherald.com/entertainment/people/story/1298869.html For the casual American Idol watcher, we'll save you some trouble. Adam Lambert did not win Season 8. Kris Allen did. But it's runner-up Lambert -- a proudly out-of-the-closet singer who doesn't shy away from eye liner or paparazzi -- who's stealing all the attention. Allen, 24, is OK with that. More or less. ``Here's the thing. Adam's a little more -- OK, let's say, lot more -- controversial than I am, and the press wants him more right now,'' says the singer-guitarist. ``That's fine with me. I'm happy for him. He is who he is, and I am who I am. If people want to put me on a cover of a magazine, then cool.'' Allen won't be sharing any spotlights on Sunday, when he performs at the Dolphins Tailgate Stage at Land Shark Stadium (3 p.m.) The ``big'' football fan is excited to play songs off his debut, self-titled album. Keep an ear out for some of his favorites, like the catchy Live Like We're Dying, already out on YouTube. The record drops Nov. 17. Good timing; that's a week before Lambert's. The married Arkansas native says he is doing his best to avoid the curse that has befallen previous winners not named Kelly Clarkson or Carrie Underwood. ``The only thing that anybody can do is be ourselves,'' Allen says. ``I am going to do the music that I like. I hope people like it. If they don't, that's OK, too.'' Though he's not in it for the fame, a little would be nice. ``We don't have control over where the music business is headed,'' he concedes. ``I don't make music for it to sell, I make music to make it. . . . Other people may have different agendas.'' -- MADELEINE MARR The performance begins at 3 p.m. Sunday at the Dolphins Tailgate Stage, Land Shark Stadium. There is no extra charge.

mayarel

New member
אדם בנתיים באמת קיבל שערי עיתון

רק על זה שהוא שנוי במחלוקת או פרובוקטיבי. את הRS הבנתי. את DETAILS אני מתחילה לשנוא. מקווה שהשער הבא שלו יהיה על כמה שהוא זמר מדהים ולא על כמה גברים או נשים הוא עושה או על כמה סמים.

t r e c o o l

New member
" the press wants him more right now"

עוד שורה שעצבנה אותי.. כריס, גם עוד שנה כשהתקשורת תשכח אותך, היא עדיין תיהיה היסטרית כלפי אדם..

mayarel

New member
איך הפכת את זה ליריבות או משהו שלילי..

הוא ענה על השאלה למה אדם מקבל יותר יחס מהתקשורת... אני לא מבינה למה בכלל להשוות בינהם. אני ממש ממש חושבת שקריס באמת מתוק מתוק, אבל אין .. הוא בכלל לא בליגה של אדם וגם לא יהיה. וזה בסדר גמור. אם קריס יצליח זה יהיה בגלל המוסיקה שלו. אדם יוכל ממש להצליח גם אם המוסיקה שלו לא תהיה טובה. זו האמת. הם הפוכים לגמרי. אין שום נקודות השקה כמעט. והוא מפרגן לאדם.. אז מה בכלל לחשוב שהוא מנסה להגיד משהו שלילי.. להפך.. הוא חמודי צנוע כזה.. אומר שאם גם לו יצליח אז סבבה.

t r e c o o l

New member
אני לא משווה בינהם..

עצבן אותי מה שהוא אמר כלפי אדם, שהתקשורת רוצה אותו כרגע כי הוא שנוי במחלוקת, זה מה שיש לו להגיד על אדם? הייתי מעדיפה שהוא יגמגם משפטים לא קשורים, פשוט איכססססססססססססססס והשורה הזאת:`I don't make music for it to sell, I make music to make it. כ"כ מעצבנת אותי!! זה נכון תחבירית בכלל?.. הוא יצור אימיתי? הוא חושבת שנאמין לו שבגלל זה הוא הלך לאידול?

mayarel

New member
לי רק חבל שזה לא נכון

כי הסינגל החדש שלו זה ממש לא לעשות מוסיקה בשביל המוסיקה.. איכס. זה רק כדי למכור. יש לקריס הרבה מעלות. כושר ביטוי הוא לא אחד מהם. אבל אין לי שמץ של ספק שהוא לא מקנא באדם ובטח שלא יגיד עליו במכוון משהו רע. הוא לא כזה... לרוב נראה כאילו הוא דיי רוצה להיות בצד..

mokasosex

New member
חחחח הוא כזה פיצי חמוד,

אדם לא מחפש אינטילגנציה בבחורים שלי ..

mayarel

New member
בונבון.. אבל שמישהו כבר יאמר לו

שצריך להגיד adam and I ולא me and adam

lama ken

New member
מסכימה עם כל מה שכתבת בשרשור חוץ מכאן ../images/Emo3.gif

הוא אמר That's the thing about me and Adam ובמשפט הזה זה דוווקא נכון למיטב ידיעתי, כי הם הנשוא ולא הנושא...
אבל חוץ מזה את ממש צודקת ואנשים (וכן, אני מסתכלת עליך טרקול!), מפרשים ומעוותים לשלילה את דבריו שלא היתה בהם שמץ כוונה רעה כלפי אדם! את תפסיקי לעשות מפלצת מהילדון החמוד הזה שלא מסוגל לפגוע בזבוב, ובנוסף גם אוהב את אדם בכל נפשו הקטנה והחמודה.

t r e c o o l

New member
חחחח כן הגזמתי קצת אני יודעת חחח

אבל הבנות באידולפורום כ"כ קיצוניות כמוני ומשתפות פעולה חח והוא עצבן אותי קצת נו..הוא לא היה חמוד כמו שבד"כ הוא מדבר על אדם..

mayarel

New member
טוב אולי לא הבנתי את המשפט שלו נכון...

אני חושבת שזה נושא מורחב לא?? חחחחחחחחחחחחחחחחח עזבי.. חוסר שינה. נשמע לי צורם.. והוא הרבה פעמים עושה את הטעות הזו חחחחחחחחחחח

lama ken

New member
חחחחח לא מאשימה אותך

גם ילדים, גם Adam storm... לא יודעת איך את מחזיקה מעמד בכלל...

mayarel

New member
טוב שתבוא כבר אדםסטורם חחחחחחחח

מבטיחה להחזיק מעמד חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אבל לא הבנתי למה הוא

אמר את מה שהוא אמר התקשורת רוצה אותו כי הוא פשוט מעניין... ועל זה שהוא עושה מוזיקה רק בשביל עצמו זה ממש טיפשי לדעתי כי כמו שטרקול אמרה למה הוא בא לאיידול אם לא בשביל פירסום. וזה די הפתיע אותי כי הוא לא מדבר ככה בד"כ הוא צנוע וחמוד כזה כמו בראיון ששמת...:)

למעלה