סיפורי כלבים מיוחדים ב-
אנשים

mayarel

New member
דעתי - זה לא נאמר בכלל כדבר שלילי

שאלו אותו איך הוא מרגיש עם זה שאדם מקבל יותר תקשורת ממנו. הוא ענה שאדם הרבה יותר שנוי במחלוקת והתקשורת רוצה את זה. שהוא מקווה שגם ירצו אותו על שערי מגזין. לא חושבת שהוא העביר ביקורת על אדם. אדם באמת לא קיבל בנתיים פרסומת על המוסיקה שלו לצערי... אבל יודעת שזה ישתנה בקרוב.

לא יודעת למה הוא התכוון..

לא נראה לי שהוא התכוון להגיד משהו רע על אדם כי הוא פשוט כזה חמוד ותמים חח אבל הוא עדיין עיצבן אותי P: כנראה הוא פשוט לא כזה חכם...(מסכימה עם מגנטה חח)

mokasosex

New member
מה את רוצה ממנו.. ? מסכנצ'יק ../images/Emo7.gif

הוא כאילו נצח את אדם. עכשיו אחרי שהוא הגיע למקום הראשון, רב היחס של התקשרות ניתן לאדם. ובנינו מעבר להופעות שקשורות לאמריקן איידול, חוץ מהקליפ והשיר לסרט, שגם לא היה מקורי שלו, אין משהו שלו לגמרי לאחרונה. אחרי שיצאו הדיסקים של שניהם, באמת נראה מי תופס יותר שערים. כרגע השערים של אדם הם באמת על עצם היותו שונה ומיוחד.. לדעתי אדם טוב יותר מכולם, בהכל, אבל צריך גם חומר שלו..

mayarel

New member
וואו הכנסתי לפורום ממש אנרגיות שליליות...

מצטערת.

mokasosex

New member
חחח רק טוב הבאת, רק טוב ../images/Emo24.gif

למה אנרגיות שליליות ?

t r e c o o l

New member
גם החומר שלו מהאלבום

רובו לא יכתב על ידו..אז מה ההבדל בין זה לtfm?.. זה כן מקורי שלו, הוא המבצע המקורי. והקטע של "השונה והמיוחד" הולך איתו מאידול אם זה היה רק זה אנשים היו משתעממיםםםםםם מאד..

mokasosex

New member
הוא יהיה הרבההההה הרבההה יותר שותף

בכתיבת ועריכת האלבום שלו מאשר בפסקול .. הוא עצמו אמר, שמה שיהיה באלבום יותר מייצג אותו כאמן :) גרמת לשונה ומיוחד שלי להשמע רע, לא אמרתי שזה רע, פשוט אמרתי שקריס לא הלך רחוק מדי מהאמת כשאמר שהתשומת לב שאדם מקבל כרגע היא על כמה שהוא מיוחד, ולא רק כי הוא הומו יהודי. אלא כי הוא אדם פאקינג למברט. שנון, פזיז, חתיך שדופק הופעה, חסר בטחון, מוכן לזרום עם הכל, מחפש אהבה..... זה אדם
(בשבילי לפחות וכמובן שהוא גם הרבה מעבר עבורי) הספקנו לראות בנתיים מאדם הבןאדם והמבצע לא האמן שהוא מגדיר את עצמי היום (לא מתייחסת לשירי עבר)

t r e c o o l

New member
מחפש אהבה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני שונאת שאומרים שהוא זוכה בדברים בגלל זה.. מזכיר לי כ"כ את ימי פורום איידול..ארג.. הבנתי את מה שאמרת, ואני מסכימה מאוד עם מגנטה..חח המסקנה מהשרשור היא שאני לא אוהבת את קריס יותר

mayarel

New member
הוא ראש החץ באלבום שלו.

TFM לדעתי הוא היה רק הקול. יכול להיות שהשפיע קצת בקטע של איך לאלתר מהבחינה הזו.

mokasosex

New member
איפה ענבר נעלמה כדי לעזור לי להצדיק אותו? ../images/Emo3.gif

חחחחחחח אני מבינה למה את מתכוונת, כי אדם לא זוכה בפרסוםרק כי הוא חוצן, אלא גם כי הוא פרפומר בחסד והרבה מעבר.... :) היחודיות עזרה לקדם אותו, בלי ספק.. תני לקריס להינות מזה.. מכפת לך? הוא אוהב את אדם מכל הלב, גם אני מסכימה עם מג'נטה הוא לא אינטלגנטי במיוחד, חלק מהקסם שלו (עבורי ). אז הוא לא בטא את עצמו בדרך שהיא פולטקלי קורקט על אדם.

t r e c o o l

New member
אכפת לי..אבל זה בסדר אני מסכימה עם מה שאמרה

מגנטה והשאר.. וש"הוא לא התכוון כי הוא כזה חמוד ותמים והוא מת עליו והם בכלל בני זוג אז על מה אני מדברת .."

mayarel

New member
לא חשבנו אחרת ../images/Emo6.gif

תגעגעתי ... מה את נעלמת כל הזמן???????????

למעלה