סיפורי כלבים מיוחדים ב-
אנשים

mokasosex

New member
חחחחחחחחחח , בכלל בכלל לא.

יש לי כמה שאלות
הבת שלך יודעת מה זה קראדם? מי זה אדם? מי זה קריס?
היא גם מכירה את TFM כבר בע"פ ? סתם מעניין ...

mayarel

New member
מבחינתה קריס הוא חבר של אדם.

גם מבחינתי. את TMF לא הראתי לה כקליפ כי זה מפחיד לגיל שלה סוף העולם וכאלה.. חחחחחחחחחחחחחחח

InbarKiii

New member
א. תפסיקו לחפש את הדברים השליליים

כי פשוט אין כאלה בהקשר של אדם וקריס [ולא, בלי שום קשר לכמה שאני אוהבת את קראדם. הם פשוט חברים טובים ואנשים מקסימים שבחיים לא יגידו מילה רעה אחד על השני] ב.תפסיקו להוציא את קריס מטומטם. אולי הוא לא יודע לבטא את עצמו בצורה הכי טוב בעולם אבל כבר הפכתן אותו לאידיוט [וחוץ מזה שאני חושבת שבעזרת המוזיקה הוא מצליח לבטא את עצמו בצורה הכי טובה והכי פשוטה לו] ג.תצאו מהסרט של 'קריס מקנא באדם' כי..הוא לא.

naama59

New member
../images/Emo45.gif כלכך

מסכימה איתך לגמריי. ובקשר לעוד דברים שנאמרו כאן, שקריס בא בשביל הפרסום לאיידול - חחחח רציני? קריס בכלל לא התכוון להיבחן בכלל. וחוץ מזה הוא בן אדם צנוע (וגם מוזיקאי) ככה שהוא לא בא לאיידול בשביל התהילה כמו שגם אמרו כאן. ותכלס אולי זה נראה לכם תוקף אבל לדעתי (ואל תתקפו אותי, תודה) אדם הגיע לאיידול בתור משתתף יוצא דופן והוא כיוון לזה כל אורך העונה. אין בזה משהו רע. בעיקרון הוא מקבל את כל תשומת הלב התקשורתית כי הוא הרבה יותר בנוי לכל מה שנלווה לעולם הבידור מאשר קריס שהדברים האלה לא נוגעים לו בכלל בתור מוזיקאי והוא לא ממש בן אדם.. תקשורתי במיוחד.
אבל מה שכן, אידיוט הוא לא. באמת שלא. (ובנוסף אני מניחה שגם הרבה עיתונים ראו שהפאנבייס של אדם לא עובר בשתיקה על כתבות כאלה והמגזינים נמכרים בהמוניהם אז הם מצטרפים לחגיגה בשביל למכור עותקים.. ותכלס, שני הצדדים יוצאים מרווחים מזה אז מה רע. )

t r e c o o l

New member
המשך

את באמת מאמינה למה שכתבת? שכריס לא רצה להיבחן? את יודעת כמה מיונים הם עוברים? את יודעת כמה שעות על גבי שעות הם צרכים לחכות לכל "בחינה" כזאת? תאמיני לי שאם הוא לא היה רוצה את זה בכל נים בגוף הוא לא היה עושה את זה.. הוא יצא פלצן וזהו.. ב. לא חסרים אנשים "שונים" "יוצאי דופן" "מיוחדים" "שנוים במחלוקת" בתעשיה, וגם באידול היו הרבה כאלו, ולהפך, זה רק פוגע בהם, וגם, אם זה היה (רק) זה, אז זה כבר מזמן היה משעמם. זה היה נגמר בכתבה של rs. הדיסק שלו, לא היה בטופ 10 באמאזון מאז שהוא יצא, רק כי הוא "שונה" "מיוחד" "שנוי במחלוקת" "יוצא דופן" ממש לא.

InbarKiii

New member
היא לא אמרה שהוא לא רצה להבחן

ברור שהוא בא להבחן בשביל מטרה. המטרה שלו הייתה לגרום למוזיקה להיות הקריירה שלו. זה מה שהוא רצה מהרגע הראשון שהמוזיקה נכנסה לו לחיים. הוא לא בא להבחן במטרה להצליח ולהיות מפורסם, הוא לא בא במטרה של להיות על שערי מגזינים, זה לא הוא, הוא בנאדם אישי, הוא לא אוהב את כל העניין הזה מסביבו. בידיוק בגלל זה הוא אמר שהוא הולך לעשות את המוזיקה שהוא אוהב ואם אנשים מתחברים עלייה-מעולה, אם לא-גם זה בסדר, הוא לא בא במטרה של למכור את המוזיקה שלו. ברור שהחברה תכוון לזה ותשים לו שירים בדיסק שימשכו את המאזינים, ברור שלא הכל יהיה איך שהוא רוצה-לפחות בדיסק הראשון, אבל לפחות זה יקדם אותם למשהו.

t r e c o o l

New member
אז למה ללכת לאידול?

למה הוא לא הלך לחברת מוזיקה קטנה יותר, אם הוא זכה באידול, הוא בטח יכול למצוא חוזה בחברה קטנה בארקנאס(
) אם באמת מעניין אותו רק המוזיקה..למה ללכת על הדבר הכי ענק שיש?. זה לא עונה ראשונה של אידול, שהוא יכל להגיד שהוא בכלל לא ידע מה זה.. ב-ו-ל-ש-י-ט.. והיא כן אמרה

naama59

New member
לא ממש

(זאת נהיית קצת התקטננות על פרטים, אבל שיהיה.) כתבתי שהוא מההתחלה לא תכנן להיבחן או משהו כזה, אבל זה קרה. חברת תקליטים בארקנסו? לא נראה לי. ממש לא קל להחתים אומנים צעירים במיוחד שלקריס אין איזושהו גימיק. (אפילו עם אדם העסק הסתבך למרות שלאדם אישיות מעניינת יותר מקריס והוא יכול למכור יותר דיסקים ממנו. ) קריס הוציא דיסק עצמאי.. אני מניחה שהוא פשוט רצה להשתדרג ליותר מזה אז הוא הלך עם ההזדמנות הזו כבר. לא נראה לי שיש איזושהי אופציית ביניים, אבל אולי אני טועה. בכל מקרה ממה שזה נראה הוא לא נראה כמו אחד שהגיע לשם בגלל שהוא היה כל כך נואש לתהילה וכל מה שניסיתם לעשות מזה.. אני חושבת שזה גם תקף לגבי דיויד קוק שגם הוא הגיע "במקרה" כביכול

InbarKiii

New member
כי את יודעת טוב מאוד שאיידול עוזרת

המון בהכרה של אנשים ובהצלחה שלהם ובידיוק בגלל זה הוא הלך. אם הוא היה בחברה קטנה הוא לא היה מקבל שום כסף ואז מוזיקה לא הייתה הקרירה שלו. הוא לא רצה ללמוד ולעשות קצת כסף מהצד. הוא הלך לאיידול כי זאת הייתה האפשרות האחרונה- או לעבוד בתור מוזיקאי שכל ההכנסות שלו הם ממוזיקה או לעבוד בכל דבר אחר ולשכוח מהמוזיקה [או לפחות לנגן סתם בברים כשיהיה לו זמן..] מה לא מובן בזה? הוא לא בא לפרסום, כלכך קשה לקבל את זה? אם היית מכירה אותו קצת יותר מראיונות ומהסיפורים עליו אולי היית מבינה..

t r e c o o l

New member
כן, קשה לי לקבל את זה

שמישהו הולך לתכנית שמשודרת בכל העולם!!!! והוא בכלל לא רוצה להתפרסם! זה נראה לך הגיוני? כן, שמעתי שהוא התנדב בהרבה דברים.. הוא באמת אדם טוב אבל הוא גם פלצן

naama59

New member
פלצן?

טוב, תלוי את מי שואלים.
אני דווקא כן מעריכה אותו על כל מה שהוא עשה. לא כל מי שמגיע לתוכנית מגיע בשביל התהילה נטו. נראה לך שדיויד קוק הגיע בשביל התהילה? יש הרבה אנשים שכבר היו להם דיסקים והם פשוט רצו לקחת את זה שלב אחד קדימה, וכן, להשתמש בפופולאריות של התוכנית כדי להשיג לעצמם במה. התוכנית הזאת פותחת דלתות ברמה שלא תתואר בכלל.. אי אפשר להאשים אותם בזה.

naama59

New member
לא בהכרח

פותח דלתות = נותן להם הרבה יותר אופציות ודרכים לפתח את הקריירה שלהם מבחינה מוזיקלית. הם יכולים לעבוד עכשיו עם המפיקים הטובים בשוק, הם יכולים להשיג כותבים טובים.. יש כאלה שהפרסום רק נלווה לעשייה שלהם ולא מהווה חלק משמעותי בה. יש ויש.

למעלה