סיפור אמיתי מהיום על קפיטליזם חזירי

RonspotNL

New member
זה דווקא מאוד ישראלי

בארץ היו לי כמה וכמה בוסים שחשבו שלא צריך לשלם לי על העבודה שלי חזירים יש מלא בארץ לצערי אני די מזדהה איתו

יש סדרה אמריקנית מעניינת בשם DEADWOOD

היא מתרחשת בתקופת הבהלה לזהב אי שם במאה ה- 19.
אי לכך הפוליטקלי קורקט מהם והלאה.
על פי הסדרה:
היהודי סוחרים ממולחים.
הסינים משרתים בפרוטות
האנגלים הגנבים הכי גדולים.

אבל, אצל הרואים בעין אחת, רק בישראל יש את כל הרעות החולות.
משום כך אין צורך כלל ועיקר בחוקי עבודה, חוקי מוסר, חוקי פיצויים, חוקים פליליים שונים ועוד, וברור שאין צצורך בבתי משפט בשום מקום בעולם. רק בישראל...

RonspotNL

New member
אני מדבר רק מהניסיון שלי

אני עובד כאן שנים ועוד לא היתה לי בעיה שכזו בארץ זה היה סיוט מהבחינה הזו אבל אשמח לחפש ולראות את הסדרה הזו

RonspotNL

New member
אני לא חושב שיש מקומות אחרים בעולם

במדינות מתוקנות שבהן יש אנשים המתנהגים בצורה כזו

ALLEGRO10

New member
בשביל זה צריך רק לבדוק ולא לחשוב

יש גם מדדים בינ"ל וגם שליפת ידיעות. ישראל היא דווקא בין המדינות הפחות מושחתות פוליטית והיא הולכת ומשתפרת. תבדוק מה היה לנו לךפני 10 ואפילו רק לפני 5 שנים, ומה יש לנו היום. השיפור ניכר וברור. כאשר אתה צריך לזכור שגם בנקודת ההתחלה מצבה של ישראל היה בין הטובים בעולם.

RonspotNL

New member
הצחקת אותי

ישראל היא בין המדינות הפחות מושחתות פוליטית? כן בטח לא סתם ברגע האחרון לפני שיצאו לבחירות שהיו אמורות להיות בספטמבר ביבי השקרן עשה עסקה עם השקרן השני מופז בשביל להיות עוד כמה חודשים בכיסא ושנים על גבי שנים החולנים הדתיים והחרדים מקבלים הטבות שאף אזרח חילוני וחסר דת לא מקבל הם אוכלי חינם חולניים והם גם הקבוצה הכופה את החולי שלה על אחרים ועושה קואליציות עם כל מי שייתן להם להמשיך עם האכילת חינם והכפייה,,,

אז תעשה טובה

ALLEGRO10

New member
תצחק זה בריא

לא כל מה שאתה חושב או רוצה שזה יהיה, הוא אכן כך.

למשל ב-2011 ישראל היתה במקום 32 מתוך 182 מדינות - זה טוב או לא טוב. כאשר 1 היא המדינה הנקיה ביותר. ורק צריך להבין שעד מדינה 50 ההבדלים בין מדינה למדינה הם קטנים יותר, וככל שמתרחקים מ-50 לכיוון 180 ההבדלים גדולים, והשחיתות חזקה ואלימה יותר. [URL]http://www.guardian.co.uk/news/datablog/interactiv[/URL]e/2011/dec/01/world-corruption-index-transparency-international-map .

RonspotNL

New member
אם כבר אתה רוצה לשים לינק

לפחות תשים לינק שעובד? ככה שכן אני בהחלט צוחק

מה הציון של צפון קוריאה הסוציאליסטית?

אמרת שישראל במקום נמוך מאוד במדד השחיתות העולמי. מסתבר שטעית\שיקרת שוב פעם.

RonspotNL

New member
וציון של 5.8 שזה אפילו לא מספיק

זה לא מקום נמוך מאוד במדד השחיתות העולמי? כן יש מדינות מושחתות יותר אבל אנחנו מדברים על ישראל כרגע

אפילו לא מספיק למי?

ישראל לא במצב נפלא, יש מה לשפר. אבל לא כזה נורא. הכל בגלל הכלכלה המתוכננת פה.

RonspotNL

New member
לא כזה נורא?

יוקר המחייה זה לא נורא מבחינתך? הפאנטיות והחולי הדתי שלוקחים כל פינה טובה זה לא נורא? השקרים שביבי וחבריו מפזרים זה לא נורא ? בחייך תעשה טובה

למעלה