../images/Emo24.gifהזמנת אותי לכאן אז באתי
עינבלי, את הכאבים שלנו אנחנו פורקים בטלפון ובפגישות אבל בכל זאת מרגישה צורך לכתוב כדי לפרוק את מה שיושב לי על הלב, אולי זה יעזור לי לארגן את הרגשות שלי. אני מאוד אוהבת את ההורים שלי, ואני יודעת שהם בדרכם אוהבים אותי. אבל באיזה שהיא דרך מסתורית אני לא מפסיקה להפגע מהם עמוק עמוק, לא מצליחה להתעמת איתם, כשאני מנסה אני תמיד יוצאת הלא בסדר, והרבה זמן באמת חשבתי שאני לא בסדר. אבל היום יותר ויותר אני יודעת שאני בסדר, אפילו יותר מבסדר, בעיקר לאור העובדה שאני יודעת שאין סיכוי שאהיה הורה כמותם. ואין סיכוי שישתנו. כבר כמה שנים שאני חיה איתם בתחושה שהם נותנים כל מה שהם יכולים לתת, מין מנטרה שאני משננת כל פעם שנפגעת וזה די עוזר, עד הפעם הבאה. והקנאה, לראות ולשמוע על הורים שעוזרים מכל הלב, שקשובים שמתיחסים גם לצרכים של הילד שלהם ולא רק לשלהם. את יודעת אומרים שכשאתה הופך להורה אתה מבין יותר את ההורים שלך, אצלי זה קרה להפך אני יותר ויותר לא מבינה איך הם יכולים לנהוג בכזאת אגוצנטריות וחוסר נתינה כלפי בת שלהם. בדיוק עכשיו אני בתקופה שנפגעתי נורא, אני לבד כי בעלי בחול ואני לא זוכה לטיפת עזרה מהם, וכשאני מבקשת אז הם מסרבים בכל מיני טענות מגעילות שלהם אף אחד לא עזר (מה שלא נכון ובטח לא לעינין), ובסוף אני דורשת בתקיפות עזרה אחת ספציפית שאני פשוט לא יכולה בלעדיה והם עושים טובה, וכל מילה שלהם פוגעת ומאכזבת. ואני חזקה ועם הרבה תובנה עצמית ואני יודעת גם איך הראש שלהם עובד ושזה לא רוע אבל אני כועסת ופשוט לא יודעת מה לעשות עם הכעס, לא יכולה להתנתק, לא יכולה להתפרץ, ניסיתי זה לא עוזר, רק רוצה שיבינו, שיכירו בתחושות שלי, שיודו שלא היו בסדר. זה לא יקרה, אולי כשיהיו זקנים והם יהיו זקוקים לעזרה, אזכיר להם איך נהגו בי, אבל אין סיכוי שאחזיר להם. יש לי כאילו נקמה שעכשיו אנחנו נוסעים כנראה לכמה שנים, ונחסר להם והם יצטערו על כל רגע שויתרו על להיות עם יערה, על ליל הסדר הראשון שלה שהחלטו בגאווה כי זה זמן טוב לנסוע לסיציליה, על הטיול שרציתי לעשות איתם ביום שבת והם העדיפו לנסוע עם חברים, אבל אתיודעת מה, זה לא מספיק טוב, כי הם יחסרו לי גם ובטח שיחסרו ליערה. אבל עדיף להתגעגע מאשר להפגע... וכנראה שלא במקרה התחתנתי עם אדם מקסים ושונה מהם, הפוך מהם עם יכולת נתינה אין סופית, ודאגה ואכפתיות, ואני יודעת שגם את, ואנחנו צריכות לשמוח בזה ולהשען כשצריך. ויש לי המון ביטחון שאני אהיה אמא טובה ושוב גם לך... זהו, פרקתי, קצת לא מאורגן ואסוציאטיבי אבל מהלב, שעדין לא התחבר לו בחזרה, אבל בדרך... נשיקה