סיפור בהמשכים....

אני...

השארת אותי פגועה! מרגישה אותך בתוכי, זוכרת את הבל פיוך המצחין, את תנועותיו הגסות, את מגעך החודר, את העיניים הרעות, את גופך שכל כולו רוצה רק להכאיב, את השקט שהתנגן בראשי, את הדמעות שסירבו לרדת. זוכרת אותי נעלמת. הסתכלתי עלייך ופשוט לא הבנת, מה עשית לי? למה? אתה מסרב להביט בי כעת...

Michallllllllll

New member
אתה יודע שאתה מניאק? אבל אני זאת

שמרגישה בסוף אשמה.. ולמה? לא הספיק הכאב והפחד אז?? למה אני שונאת את עצמי ולא אותך? מניאק מניאק מניאק!!! למה אני נגעלת ולא אוהבת את עצמי בגללך כשזה אמור ליהיות הפוך? אתה חושב על מה שעשית, לפעמים? אני תקועה בתוך הרס וגועל במקומך!!! קשה לי לאכול! צריכה עוד דם בנוסף להכל. והפעם ממני! זה לא הגיוני אז למה זה מרגיש נכון?.. הבטתי בה ובקושי מצאתי מילים.. אולי תבכי? שאלתי אותה אני לא מסוגלת לבכות כשאני מדברת על זה, היא פשוט לא מאפשרת לי. היא לא רוצה להרגיש כאב אמיתי וחזק כי היא לא יודעת מה יקרה, היא מפחדת על עצמה.. היא לא נותנת לי להרגיש.. גם לא טוב.. נמאס לי ממנה.. לחשה לי...

Freaking Eyes

New member
לחשה לי שהיא מפחדת

מפחדת להיות לבד, מפחדת להרגיש את השגעון נושף על עורפה ומעביר בה צמרמורת. לא ידעתי מה לעשות. איך להתמודד עם זה. הפחד הזה. העיניים שקודם היו לחות נהיו דומעות, ודמעה בקצה העין זלגה על הלחי...התחלתי לנשום בכבדות. פחד התחיל להתפתל בגופי, לא סתם פחד. מעולם לא הרגשתי פחד שכזה. ופתאום שמתי לב, שלא היא לחשה לי שהיא מפחדת. פתאום שמתי לב שלא את קולה שמעתי... אלא את קולי בלבד. פתאום שמתי לב... שזאת אני בעצם שדברתי עם עצמי, שאני זאת שלחשה שפוחדת.

והפחד...

והפחד הזה כל כך משתק ואתה רואה את זה ופשוט מגחך, אני מרימה את העיניים הכל כך פגועות, מסתכלת עליך ופשוט לא מצליחה לכעוס, רק הדמעות פשוט יורדות ויורדות, אתה רואה את הדמעות ומנסה לגעת, אני מסתובבת, לא יכולה לתת לך לגעת בי, נגעת בי כבר מספיק... משפילה את העיניים, עוצרת את הדמעות, מתכנסת לתוך עצמי...

Michallllllllll

New member
מנסה ל ה ע ל ם.. עד שנ מ א ס לה..

והיא מנסה לחזור לחיים הטובים הלא כל כך מפחידים.. יש כזה דבר? הם והוא עשו אותה סקפטית.. אבל גם בלי קשר היא רואה את השכנים בוכים על האמא שמתה בפיגוע של אתמול.. וזה מוסיף על הקושי ומגביר את הסקפטיות..

Michallllllllll

New member
תפתחי את החלון תראי את העולם ותחייכ

י... עכשיו את מבינה שהאופטימיות שלך גובלת קצת בנאיביות?.. והמטרה שלי ממש לא היתה להעליב שני.. מצטערת שעצוב לך.. בחלק אני אשמה כי השתתפתי בזה.. חיבוק!

פתחתי חלון וחייכתי והבנתי כמה העולם

הרבה יותר יפה! ואני לא אופטימית מדיי - גם לי יש את הפסיזם שלי אבל- את דכאונית מדיי! עזבי אין לי כח להתווכח כל אחד והבעיותש לו ...

Michallllllllll

New member
אז אולי תשקלי אם את רוצה ליהיות פסי

כולוגית שוב.. ויש סיבות לדכאון שלי זה לא סתם! אני לא מזוכסטית! יש גם דברים לא נעימים ואנשים רעים בעולם! כשאני פותחת את החלון בבית אני שומעת את השכן שובר דברים וצורח על אשתו..

והיא לא מבינה...היא לא מבינה מה

נדפק בה? למה היא עשתה את זה לעצמה? מה היא אשמה? היא שואלת את עצמה מיליון שאלות, שלאף אחת מהן,לצערה, אין תשובה. כאילו היא שואלת את הקיר- את אלוהים? ואם כבר מדברים עליו- חשבה- האם באמת יש דבר כזה? האם הוא באמת עוזר? אחרי הפיגוע של אתמול היא היססה יותר משבעבר-היא תהתה אם יש דבר כזה שנקרא "אלוהים". פעם ממזמן- כשעוד הייתה שפויה [שכחה את הזמן הזה]- ידיד שלה אמר לה ש"אלוהים עוזר למי שעוזר לעצמו"-כשהיא הייתה שפויה,היא חשבה שזה נכון, היא חשבה שהוא צודק! אבל עכשיו...עכשיו הדבר היחיד שבא לה הוא...

urikfo

New member
לישון

להרדם ולהתכנס בתוך עולמה,להרדם אך להשאר ערה, לחלום בהקיץ... רוצה להרדם אבל מפחדת מהחלום, מפחדת ממה שתראה, מפחדת שתתעורר ושוב תתחיל להשתגע. ידיד שלה אמר לה "שאלהים עוזר למי שעוזרל עצמו" כשהייתה עוד שפויה..."- אבל הוא כבר הלך, באותו פיגוע..."ועכשיו היא כבר לא שפויה, עכשיו היא...

Michallllllllll

New member
עכשיו היא מרגישה בודדה עם שק כ"כ

כבד על הגב. התוכל להמשיך לנשוא אותו לבד? התוכל לפתוח אותו ולעבד פריט פריט מבלי לברוח לדברים שליליים ולהבין שמותר לה לאהוב אותה אפילו שיש לה שק שחור לא מבחירתה?..

ornit4

New member
היא נקרעת,

בין תהיות קיום ונקודות מבט. היא יכולה לפתוח אותו? היא צריכה לפתוח אותו? אולי, בשק, יש דברים שהצטברו עם השנים, כמו התער הראשון, כל הזכרונות הכואבים-סוחפים האלו, ואם היא תפתח אותו, היא בטח תהרוס הכל עם הנאיביות הטיפשית שלה. אפילו את הדברים הכי מכוערים היא מסוגלת לכער עוד יותר...

Michallllllllll

New member
אז אולי באמת עדיף לא לדבר אף פעם על

ורק בפורום להוציא את זה.. היא חשבה. ואם כבר אז עדיף בפורום של בן חורין!.. או ש..

[חנפנית חח לא קשור-טוב נלך עד הסוף]

או ש..היא תשתגע- והיא לא רוצה שזה יקרה- אז היא תיכנס לפורום, נו טוב, גם ככה היא ביישנית לא קטנה- היא יודעת, אבל, משהו- משהו מושך אותה לשם..סיפורים...אנשים...עולמות-היא מסתכלת בפורום ו-נ-ד-ה-מ-ת! כמה עולמות- היא מגלה שהיא לא לבד-שיש כאלה שיותר קשה להם ממנה- היא מחייכת-היא יודעת שזה לא יפה- מה לצחוק על אחרים? אבל כמו שאומרים "צרת רבים חצי נחמה"

Michallllllllll

New member
אכן,כך חשבה.. אנחנו לא מושלמים אבל

אפשר לנסות.. קודם לטפל בגורמים שבתוך השק שהופכים אותי לאיך שאני עכשיו.. אפשר עם איש מקצוע אם כל כך מפחדים.. ואחר כך לאהוב את עצמי בלי זלזול וחוסר כבוד כלפי הגוף.. אח"כ להכיר מישהוא ולבנות קן חמים עם ילדים מחונכים ואהובים שיעבירו הלאה אהבה...

כך חשבה לעצמה- בעודה רואה את כול

העולם ורודד כולו!! בלי שום בעיות בדרך-אהבה טובה, פרנסה, ילדים- הכול מושלם! אבל, בעודה חושבת על דברים האלה היא גם חשבה על כמה דברים יש לה לעשות, "לבנות","לשפץ" בקשר אליה, בקשר היחס שלה לעולם ולעצמה- היא חשבה, ספק מרוצה ספק מהססת, שהמטרות שלה קצת גדולות, קצת גדולות מידיי...אבל! האין היא למדה שאין דבר בעומד בפני הרצון! היא יכולה לעשות ה-כ-ו-ל! היא צריכה להתחיל בקטן, בוודאי! אבל...צריך להתחיל ממשהו, לא? ככה..בעודה מתכננת תוכניות ברומו של עולם-התחילה לקחת דף,עט וכוחות מחודשים...

Michallllllllll

New member
קניות:מחק זכרונות, חיבוקים, סביבה

תומכת, אהבה עצמית, הרבה חום.. היא חושבת איך ליצור אותם בעצמה כי היא חוסכת ונמאס לה לפלח...

Michallllllllll

New member
קניות:מחק זכרונות, חיבוקים, סביבה

תומכת, אהבה עצמית, הרבה חום.. היא חושבת איך ליצור אותם בעצמה כי היא חוסכת ונמאס לה לפלח...

למעלה