סיפור לידה בפורום 110, אומר הרבה

אום נטע

New member
סיפור לידה בפורום 110, אומר הרבה

דרשני. לא יכולתי לעצור את הזעם כשקראתי אותו ועלו לי דמעות בעיניים.

swann

New member
אוי ואבוי. כולי צמרמורת

אין מילים. פשוט נורא. אני מקווה שלמרות החרדות, הפעם היא תדע לעמוד על שלה, או שהמלווים שלה ידעו לעמוד על האינטרסים שלה. ולהשתחרר כמה שעות אחרי הלידה, בלי פשרות. אוף! כל פעם שאני קוראת כזה סיפור זה מרגיז מחדש. איך הצוות לוקח בעלות על הלידה? איך האנשים האלה תמיד ממהרים ועסוקים והיולדת היא עוד אחת שצריך להוציא ממנה תינוק? פשוט נורא. ומשפט אחד מהסיפור שעשה לי
: "אין ספק שהמיילדת שהוציאה את הגוזל היא אשת הצוות היחידה שהותירה בי תחושה טובה וחיובית מכל הלידה הזו." מי הוציא את הגוזל? פה הבעיה. גם היולדות באות בגישה שהולכים ליילד אותן במקום לבוא וללדת. אני כל כך מקווה שהפעם תהיה לה חוויה מתקנת. ובעיקר שהסיפור הנוראי הזה יגיע להמון נשים - יש כל כך הרבה מה ללמוד ממנו.

vashti72

New member
אולי זה ההורמונים אבל אני פשוט ../images/Emo7.gif

ואתן יודעות מה, יותר משהלידה מזעזעת בעייני, אני מרגישה בצורה פיזית ממש את הכאב על התינוק ששוכב שם ערום, רועד מקור. פשוט מזעזע בעיניי! (גם הלידה נוראית שלא תטעו). חברה שלי אמורה ללדת, לא מעוניינת בלידת בית. השבעתי אותה שלא תתן את התינוקת לצינוקיה. מקווה שהבחורה מסיפור הלידה תכנס לפה ותחשוב על לידת בית.

debby12

New member
מנהל
אין סיכוי השהיא תיכנס לפה

היא כתבה שם שמתכוונת ללדת הפעם שוב בליס. רצונו של אדם - כבודו....

אשכר ש

New member
אולי זו רק אני

אבל קצת לא נוח לי עם זה שאנו דנות בלידה שלה, מבלי שהיא ביקשה שנדון בזה פה. אולי שווה לכתוב את התגובות שם? אני מאמינה שאנו יכולות לתרום לה הרבה לקראת לידתה השניה.

vashti72

New member
אני דווקא מבינה מה את אומרת

לא חשבתי על זה, אבל אולי באמת צריך להגיב שם ולא פה.

debby12

New member
מנהל
כן. כבר היה לנו דיון כזה פה פעם

ואני מסכימה איתך שזה קצת מציצני כזה לנהל דיון בפורום שבו היא לא בחרה לשים את זה. לכן גם אני לא כתבתי פה "ממש" תגובה.

אשכר ש

New member
זה לא אותו עניין

אנחנו יכולות לדבר כאן כמה שנהלי ביה"ח זוועה כמה היחס ליולדות מחפיר ועוד. אבל כאן הובא מקרה פרטי של אישה, שלא ביקשה לפרסם את סיפורה כאן ושנדון בו. אני לא הייתי רוצה שמשהו אישי שפירסמתי כאן, בכדי שאנו נדון בו, יקושר בפורום אחר ובו ידונו בו בלי הסכמתי.

שָׂרָה

New member
פעם תפסתי פורום אחר שדנו עלי

ללא ידיעתי כ'היולדת ההיא המטורפת שילדה לבד באמבטיה בבית'
(בפורום הורים לקטנים)

rjf

New member
האמת היא שלא - יש שם הרבה דיונים

על עגלות ומחלות (האמת היא שאני נכנסתי לשם קודם ופתאום ראיתי מלא בנות מפה שם וזה נורא שמח אותי כי אני חושבת שכולנו יולדות וכולנו יכולות לתרום ולהתרם אחת מהשניה )

mise

New member
זה מעצבן,מעצבן, מעצבן!

מרתיח כל תא ותא של עצב בגופי!! זו פשוט חוצפה מאין כמוה.

עדיעד

New member
הזמנתן אותי אז קפצתי לביקור ../images/Emo24.gif

ראיתי שרבות מכן הגבתן בפורום 110 (רק כאן גיליתי שכך הוא מכונה בפי פורומים שכנים
) אז קודם כל - תודה רבה רבה על התגובות והעצות. הודיתי לכן גם שם. נכנסתי לכאן כי אין ספק שיש לי הרבה ללמוד מכן. חייבת להודות ולחזור על מה שכתבתי ב-110 - אני עדיין לא מספיק אמיצה ללידת בית ! נכון שאני גם לא מספיק אמיצה ללידה בבית חולים (ג'ונגל בפני עצמו). אבל, כמו שכתבתי, אני מאוד חוששת מלקיחת האחריות על מצב שבו תתרחש איזו התרחשות שתסכן את העובר ולא יהיה בטווח זמן מיידי מענה רפואי שיציל. אני מעריצה אתכן על השלמות הפנימית עם ההחלטה ללדת בבית ומאחלת לכן את החווייה הכי מדהימה ומאושרת שיכולה להיות ! מי יודע, אולי בלידה השלישית כבר ארגיש שלידת בית זה אפשרי גם עבורי... אגב, בהמשך להערתה המקסימה של מנהלת הפורום, אשכר ש - אין לי התנגדות שתדונו גם כאן בסיפור שפרסמתי בפורום השכן. אם זה יכול לקדם עבורכן רעיון כלשהו או לחזק עמדות כלשהן - תרגישו חופשי. הנה לכן "אישור" ממני
אז שוב - המון תודה לכן על ההתייחסות ועל ההזמנה להכנס לכאן ! אני אמשיך לבקר וללמוד מכן כל מה שרק אפשר !

swann

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gifיופי שבאת!

מקווה שעוד נשאר לך קצת זמן לקריאה והתכוננות ללידה בחודש תשיעי. יש פה הרבה סיפורי לידה (חלק מהלידות לא בבית) והרבה מאמרים שיכולים לעזור לך להתכונן ללידה הקרובה. מאחלת לך חויה מתקנת ולידה טובה

למעלה