סיפור לשבת: פעם היה ארנב שמאוד אהב גזר

ללידי

New member
באגס באני הארנב, איך קוראים לחזיר ולפרה?אולי

הפרה נחמה? החזיר נוח? וואלה. טוב סבבה העיקר שיצא טעים ורך למה בפריס הכנו ארנבות שנקנו טריות ויפות במה שמכנים מרשה (+סופרמרקט) אממה יצא מעט יבש... עם כל היין

בלוביי

New member
בכבוד ,אבל אתה בבגס ואני בגזר.החיה הזאת

עם העיניים הורודות ........... אחת החיות הבודדות שמשפיעה עלי. בכבוד ,לבריאות, תיאבון נראה לא חסר לכם.

פששש איזה יופי

מאיפה הארנב? :X איך היית מתאר את הטעם שלו? כל הכבוד על התמונות

udical

New member
הארנב מסופר מרקט באריאל בשם "בזאר רוסי"

לגבי הטעם, זה מאוד מעניין. זה לא דומה לשום בשר שאכלתי. אני לא יכול להשוות אותו לכלום. אולי זה בגלל שזה מכרסם, אולי זה בגלל שזו חיה כ"כ קטנה. מה שמאוד מעניין, הוא שבגלל שבמהלך ארוחה אתה אוכל בעצם מכל חלקי החיה, אז כמעט לכל ביס יש טעם שונה. אפשר גם לראות במהלך האכילה צבעים שונים של הבשר ולהרגיש מרקמים אחרים. יש אזורים שמנים מאוד ויש אחרים רצת יותר רזים ויבשים. פשוט חגיגה של טעמים בפה.

udical

New member
אין לי מושג... הגיע קפוא בתוך שקית.

מה שאני יודע לומר שהוא שקל 1.6ק"ג ארנב של חבר (חיית מחמד) שהוא קטן מאוד (ועונה לשם ניף) שוקל 1.2

smadidi

New member
גצה גצה האגנבת בן השוגות

בין הערוגות פתאום רואה אוגות בא סובגו ירוק דגס אותה חחחחחחחחחחחחחחחח

TAINTED SAINT

New member
סיפור ותמונות כלבבי.../images/Emo140.gif

מישהו כתב בטעות בשרשור ש"ארנב אינו מכרסם" - כמובן שארנבים משתייכים למשפחת המכרסמים,והם לא המכרסמים האכילים היחידים. בהרי האנדים [בפרו] שרקנים נחשבים למעדן,בסין ובמלזיה חולדות וחולדות במבוק ענקיות נחשבות למטעמים ובדרום אמריקה שבטים החיים על גדות האמזונס ובג'ונגלים צדים ואוכלים קפיברות ואגוטי. לעניין הגודל - 1.6 ק''ג אינו כבד או גדול במושגי ארנבות לאכילה,יצא לי להתקל פעמים רבות בארנבות במשקל 4-5 ק''ג ומעלה. הארנבות הנמכרות בחנויות לחיות מחמד אינן מאותם זנים המגודלים לאכילה בכפרים ובחוות מיוחדות בחו''ל - אלו שבחנויות לבעלי חיים הינן מזנים קטנים המתאימים לגידול בכלוב בית ושילדים יכולים להרים וללטף בקלות. הזנים המגודלים למאכל גדולים יותר. במקביל ישנו פיתוח של ארנבות ענק כחיות מחמד אשר אין ספק שעם הזמן ימצאו את דרכן גם לגידול לצרכי אכילה. מצורפי קישורים למידע על ארנבות ענק. [התמונה של הארנבון הענק שמופיע אליה קישור במעלה השרשור חשודה כמפוברקת לפי הכתוב מספר אתרים העוסקים בגידול של גזעי ארנבות גדולות במיוחד] שוב תודה על הסדנה המצולמת מעוררת התיאבון.

avi5199

New member
לא טעות! הארנב הוא לא "מכרסם" יש סדרה נפרדת

בממלכת היונקים שנקראת "ארנבאים" פעם הם שויכו למכרסמים בטעות, אבל היום נחשבים לסדרה נפרדת מהמכרסמים. חוץ מהזאולוגיה זה גם נשמע יותר טעים לאכול "ארנבאי" מאשר "מכרסם" (עם קונטציה לחולדות ועכברים) ... אישית אני לא מרגיש נוח בבטן לאכול חיות חמודות כאלו, אצלי זה בקטגוריה של חיות מחמד כמו חתולים כלבים קביות ... אבל לא אכפת לי מה שאחרים אוכלים, כולל כלבים וחתולים. ואם ישימו לי בצלחת, היא לא תשאר מלאה.

uriler

New member
כנראה אני חריג, אבל קצת מפריע לי השרשור הזה..

אני ממש לא צמחוני ומאוד אוהב ומעריך בשר (יעידו עליי מכריי), ואני בהחלט מתייחס לאוכל כאוכל ולחיית מחמד כחיית מחמד - אבל השרשור הזה קצת צורם לי מהחיבור שהוא עושה. למה צריך לתאר את האוכל שלך ועוד להמחיז בתמונות כמשהו חי? תאכל ותהנה, תצלם בשלבים אבל כל התיאורים העליזים האלו קצת עושים לי בחילה. אכלתי בעבר בשר ארנב ואם יגישו לי בהחלט אהנה ממנו שוב, אבל לצייר את הכל בצבעים יפים שהוא רצה להיכנס לתנור? שוב - זו דעתי.

למעלה