סיפור לשבת: פעם היה ארנב שמאוד אהב גזר

uriler

New member
אם אין לך משהו תורם להגיד (לחיוב או לשלילה)

עדיף לא להגיד בכלל. הדבר היחיד שהתגובה שלך גורמת לי לחשוב היא שאתה לא מסכים איתי, אז החלטת לעשות דווקא ולהמשיך עם קו ההומור שכפי שכבר ציינתי, ממש לא מצחיק אותי. אז תודה, נא לחסוך להבא. אורי

TAINTED SAINT

New member
ל uriler ../images/Emo201.gif

מעניין את סבתי המתה מה מצחיק אותך ומה לא. מדובר בשרשור נהדר שאם מה שמופיע בו לא לטעמך - זב''שך. אם לא שמת לב - אנחנו בפורום קרניבורים ובו מפורסמים מתכונים וסדנאות להכנת בשרים שונים - כולל בשר ארנבת הנחשב למעדן. אם חוש ההומור של מי שטרח לצלם ולהעלות את הסדנה הנהדרת הזאת לא לטעמך יכולת לפנות אליו במסר פרטי, ברגע שהגבת בפורום שהוא נחלת הכלל זכותו של כל מי שרוצה להגיב לך כראות עיניו כל זמן שישמור על רמת כתיבה נאותה. מעניין מה לדעתך תרומתך הנעלה לשרשור זה חוץ מקיטורים וגישה מתנשאת ומתחסדת.

uriler

New member
נכון, בחרתי לכתוב בפורום כי זהו

מקום להביע דעה, וזאת עשיתי. אתה לעומת זאת לא הגבת עם קשר לשרשור, אלא בחרת לחזור על בדיחה שהופיעה בו כדי להקניט אותי, בידיעה שזה מפריע. העובדה שזה פורום ברשת לא הופכת אותו לרחוב ללא חוקים, בו אתה יכול לעשות כפי שתרצה - את זה אפלא לשמור לפורום ״הומור שחור״. אני לא בטוח איפה תגובתי הייתה מתנשאת או מתחסדת, אבל אני חושב שאתה צריך לקרוא שוב את התגובה שלך ולראות שאתה אומר שאפשר לכתוב הכל בשפה ראויה מחד, ומאידך אתה משתמש בביטויים כמו ״סבתי המתה״ או ״זבש׳ך״ מאידך. תרומתי לשרשור היא הבעת דעתי על הנושא, והניסיון לעורר דיון בשאלה האם היותנו קרניבורים נותנת לנו את הזכות להתבדח על הרג בע״ח. אם לא הבנת אותי - זה עניינך, אבל שים לב שתגובתך אליי תרמה אפילו עוד פחות, ואז החלטת להמשיך בירידה לרמות אישיות על אופיי וכו׳, דבר שעד לאחרונה לא היה קורה בפורום. חבל, אבל יש לי תחושה שהפורום כבר מתחיל להיות מקום שפחות אבנה לבקר בו.

רצח מתועב ונפשע עבור בעח ועבור אותו אדם

אני אגע במה שחשוב למקרה זה על אף שהרצח הוא החשוב ביותר. ופה אני אסכים עם uriler כאמור אני אדם מאמין והחוק מספר 1 זה אל תרצח אבל גם שהרגו בעח על אף שזה היה אסור,מדרגה ראשונית אל תרצח בכלל אבל אם וקרה והיצר הרע והאדם עשה רע אז עדיין היו חוקים לא לצער את בעח ולכבד את מותם כבריה ככל בריה באשר היא. היום זה זילזול מוחלט לגבי בעח מלבד ההרג שנעשה בצורה מחרידה ויש צער גדול מאוד לבעח,צער שמקבל זה שאוכל אותו לגופו,היום ה"שוחט" עושה זאת מהר בזילזול כלפי בעח כאילו היה פלסטיק ולא יצור חי מרגיש נושם וכן הלאה..... מעשה בבעשט מי שלא מכיר הבעל שם טוב שהיה רב ששוחט מידי פעם,עבר הזמן והדורות נהיו יותר ירודים והכל נהיה חומרי ואין כבוד לחיים,היה איש זקן גוי שבעבר ראה איך הבעשט שוחט וכאשר ראה(מאז הבעשט עברו שנים רבות) איך שוחט צעיר ועוד יהודי בעח ניגש איליו אותו גוי זקן ואמר לו אתה עושה עוול לבעח הזה,אתה לא שוחט מתוך כבוד לבעח אלא מתוך זלזול מוחלט לחייו וכבודו,שאל אותו צעיר את הגוי הזקן מה לך ולשחיטה,הרי אפילו אינך יהודי,ענה לו הגוי הזקן אני ראיתי וחייתי בתקופתו של הבעשט(הבעל שם טוב) ואני ראיתי איך הוא היה שוחט ומכבד כל בעח באשר הוא בחייו,שואל אותו הצעיר אז כיצד שחט הבעל שם טוב? עונה לו הזקן הבעשט היה ראשית מגיע לבעח מלטף אותו ולוחש באוזניו מלמולים עד שאותו בעח היה נרגע,לאחר שנרגע היה בוכה,בוכה בכי רב על אותו בעח שהולך למות והיה בדמעות שלו משחיז את הסכין ורק לאחר שהיה בוכה ובןכה ומוודא שבעח רגוע היה עושה זאת בייחודיות שהייתה לבעשט בזמנו דאז,אותו צעיר החל לבכות כי ידע שזלזל בבעח כאילו והיו מכונה להנאה או תאווה מסוימת ונשבע מאז שיעשה כמו הבעשט............. זה עדיין פסול מיסודו,רצח זה רצח,זה רק מראה להיכן הדרדרו אפילו אוכלי הגופות מיצר הרע וכבר רק מה חשוב להם הטעם שממילא מגיע מהאש והתבלון בלעדיו טעם המוות הוא דוחה, ואז שכחו את בעח כל בעח שגם בו יש צלם חי והוא אינו פלסטיק שלא מרגיש....

ללידי

New member
חופשי לא מצחיק, תאכל ארנב אבל למה להשתעשע

אכלנו ארנבות וזו חיה חמודה כמו חיות רבות אחרות שאנו אוכלים אבל אנו לא ממש צוחקים עליהם בקטע של זכרונות שירי ילדות וכאלה ותיאר זאת יפה אורילר בתגובתו

כלבלב4

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

לזכרו
הלוואי שיבשלו אותך ויעשו ממך סדנה מצולמת.

למעלה