סיפור...קצת אמיתי...

רנה6

New member
סיפור...קצת אמיתי...

בנות, חייבת לשתף אתכן עם חוויה מיוחדת שקרתה לי אתמול בדרכי חזרה מכפר סבא....בעצם הסיפור התחיל עוד הרבה לפני...כלומר, בדרכנו מין הצפון לכפר סבא, לא יכולנו להתעלם מעצם העובדה שאנחנו עוברים בעיר האגדית נתניה. כמובן, שאין פעם מאז המפץ הגדול שעבר עלי שאינני מזכירה את שמו כשאנחנו עוברים שם. תמיד, אבל תמיד אני פונה לבעלי ואומרת לו : "...אולי נלך לבקר את ג'קו!"....וכנראה שיש לי את זה...ובדרכנו חזרה לפני איקאה אני מביטה מימיני ורואה רכב ועליו כתוב בגדול : " ג'קו עד הבית"....ואני צועקת לבעלי: " מישהו בא להגשים את משאלת ליבי...הוא יכול להביא אותו עד הבית....ואפילו יש את מספר הטלפון 180030021"....הג'קו הזה כל כך סחרר את ראשו של בעלי כך שבכניסה לאיקאה נסע אחריו כמו עיוור וכמובן שהייתה זו כניסה לא נכונה...מה אכפת לי...מה אכפת לכן...מעתה אנחנו כולנו יודעות שג'קו אכן זמין וניתן להזמינו ע"י חיוג פשוט עד הבית.

שונית 7

New member
../images/Emo6.gif שיר את גדולה ומצחיקה.די עשית

לי את הבוקר העמוס הזה עם הסיפור המשעשע שלך

רנה6

New member
כן, גם אני קצת הצחקתי...

את עצמי בהתחשב במלנכוליה שעופפת אותי סביב ארועי החג.

shongold

New member
../images/Emo6.gif שיר את ענקית וואלה איזה צחוק

טוב..נו אז כולנו נוכל לממש...מה שייחלנו לו...סוף סוף... מילא את אבל למה סחרר את ראשו של בן זוגך היקר והחביב...?! "ג'קו עד הבית" - אסור לשכוח

שונית 7

New member
שון אפרופו צחוקים ראיתי תגובה צינית

ומצחיקה שלך בפורום כוכב נולד קשת....אנא פליז אשרי לי שזו את

shongold

New member
שונית דחילק לאיזה תגובה את מתכוונת

לו ידעת כמה תגובות נתתי שם....

שונית 7

New member
../images/Emo6.gif משהו בסגנון:חחחחחחחחחחחחחחח

איזה צחוקים:תגובת קונטרה ללאילו שקיטרו על האודישונים ועל משחק מכור

shongold

New member
או קי הבנתי כוונתך לא למה שאכתוב שם

אני עדיין חיה באתר 'קשת' כוכב נולד 4...ואם הבנתי על איזה תגובה הינך מדברת אז לדעתי היא נכתבה ממש לא בציניות. אלא ע"י אדם מתוסכל.. למרות שסיומת שלו היתה משעשעת בהחלט

רנה6

New member
יש בי מין קסם שכזה...

אחרי כך וכך שנות נישואים, הצלחתי לגרום לבעלי לאהוב את כל מי שאני אוהבת, ורחמנא ליצלן גם נהפוך הוא....

שונית 7

New member
אז תשמעי,אפילו התסכול שלך מצחיק

אותי ובקשר לתסכול אותי הם לא מצליחים לתסכל הקוטרים הקטנים האלה שאת יודעת יפה מאוד שהופכים אח"כ לקוטרים גדולים נודניקים ומעצבנים.

שונית 7

New member
התגובה להודעה האחרונה של שון!

אין לי מושג מה גרם לה להגיע לכאן

shongold

New member
שיר זה כל הקסם...לראות בכיון הנכון

אומרים לי שאני חצי בן אדם והיא חצי משוגעת אבל זה כל הקסם כשאני רואה אותך אני רואה את מה שבא לי לראות אותך בהוקרה: לבן הזוג המדהים!

רנה6

New member
שון, מודה לך בשמו של בן זוגי שיחייה

( אפרופו ,עידן רייכל)....כרגע לא בבית...מחכה לו נואשות כדי שירכיב לי את המוצרים המסויימים שרכשנו לנו באיקאה....

yila

New member
הסיפור שלך כל כך מדבר אלי, קודם כל

תמיד שנוסעים לאיזור המרכז "עושים סיבוב" ב"עיר ג'קו קודשינו" נתניה. אולי נרדם על החולות?! נושמים קצת מהעיר שנותנת לג'קו השראה, צריך סיורים מאורגנים: כאן עבד כברמן, כאן החנות בו היה אחראי על החלק הויזואלי, אלה הגינות שטיפח, כאן החולות שג'קו מאוהב בהם... בסיבוב האחרון ראינו שפיתחו מאוד יפה את איזור החוף... השבוע, נסענו לנמל תל אביב לאכול ערב במסעדה, ירדנו מהרכב ולפנינו משאית ענקית בצבעי הים ועליה כתובת ו... ג'קו בגדול... הסתכלתי עליה והתחלתי ללכת אחריה...אז שמעתי צחוק מתגלגל של בעלי שאומר לי: עצרי, זה ג'קו אחר, זה לא הג'קו שאת מתכוונת אליו !!! המשאית הזאת משטה בנו , לא פייר...

רנה6

New member
לי בכלל אסור...

לפגוש את האותיות ג.ק.ו...הן יכולות להיות מפוזרות במילה אחת ארוכה ומשום מה אני רואה רק ג'קו. מישהו מלמעלה גורם לנו ללכת שבי אחרי כל אות, אחרי כל, משאית...לא מבינה אותו כל כך...כלומר, למה להכאיב לנו...אנחנו לא מספיק סובלות?!

שונית 7

New member
הילה לא נראה לי שהוא משתגע אלא

משגע...תארי לך צוציק בן 26 סחף אחריו פורום שלם של אנשים אינטיליגנטים ושפויים צעירים ובוגרים:לא מאמינה שיש עוד פורום כזה מיוחד

yila

New member
אכן פורום מיוחד פילוסוי - אפלטוני

ליוצר מחונן, פילוסופי, הבועט במוסכמות...ומתנצל שמא פגע במישהו... יוצר שהממסד ומערכת החינוך לא השכילו להתמודד איתו...אך יהיה טוווווווווווווב.

למעלה