סיפור...קצת אמיתי...

kapit5

New member
אוי נובה שלי-אמרתי לך כבר שאני

מתה על החוש הומור הבריא שלך???

נובושש... את הורסססססת מצחוק.....

כפרה על מודל שנת 80.... אני מתנדבת לשמור על בעל התחש המלודי.... איזה כייף לקרוא את זה אחרי יום עמוס.... נשששיקות....

חח קרעת אותי..../images/Emo6.gif

בשניות משנה את המצב רוח..

reviital

New member
היי שירשיר, והיי כולם,

זו פעם ראשונה שאתן נתקלות ב"ג'קו עד הבית" הזה? זו חנות דגים בבעלות אדם - כנראה - בשם ג'קו, וטוחנים את המוח עם פרסומות ברדיו למשלוחי הדגים ופירות ים מהחנות הזו.. הקריין של הפרסומת הזו נדמה לי זה אלכס אנסקי, ועוד פעם אחת שאני שומעת את הפרסומת הזו (או את השיר: "רוצה בנות.. " אני זורקת אבנים על הרדיו!!!!!!!)

חח יש כבר קונטרה לשיר "רוצה בנים"

מה ניש, עסוקים בהכנות לפסח? (אחד החגים הכי לא אהובים עליי
) יש חנות ידועה 'ג'קו מאכלי ים' אולי אליה הכוונה? כבר צחקו פעם במועדון לילה והציעו לג'קו צריך לפרסם את החנות הזאת (ya right , שיחלמו..) והשיר קונטרה של חובבות ציון שמעת(רק מילים שונות )? השיר דבילי ,המנגינה חמודה

reviital

New member
אמאל'ה!!!!!!!! רק לא עוד שיר אדיוטי

כזה... לא "רוצה בנות" ולא "רוצה בנים" לא רוצה את השיר הזה בכלל. יש לך מושג מי אחראי על הזוועה הזו בגרסת הגבר השר? ואגב, אפרופו פסח (לא מכינה כלום, לא מנקה כלום) אני מאד אוהבת את החג הזה, חולה על מצות! חולה על אוכל של פסח!

Karina85

New member
רויטל! נכון, זה החג היחיד בו

אשכרה יש אוכל אשכנזי טעים (קניידלעך)...

reviital

New member
קניידלעך, מצעברייט.. מכירה?

חחחחח יחי האוכל האשכנזי (שעשוי כולו מקמח + מים + קצת תיבול)...

Karina85

New member
המממ אני לא מכירה כזה הרבה

אוכל אשכנזי... לטעמי האוכל הספרדי יותר טוב באופן כללי... כמובן שאני בטוחה שיש כמה מאכלים יוצאי דופן, בראשם הקניידלעך
מה זה מצעברייט???

reviital

New member
לא, לא, אל תיהי בטוחה בכלל

רוב מוחלט של האוכל האשכנזי - הוא טפל! (כך כותבים?
) יש מגמה חברתית חשובה של התאסלמות המטבח האשכנזי! מצעברייט - זה שברי מצה, מעורבבים עם ביצה, מלח, פלפל, גבינה צהובה - וישר למחבט! דוקא טעים, וממלא את הבית בריח לא בכלל... והקלוריות! אחחח כמה שזה מלא...

חח תגידי תודה,כי אצלינו גם

זה לא קיים בפסח..(וכאן אני עונה לך על השאלה ששאלת במסר..)
קיצר,יחי הספרדים!

reviital

New member
יאלה, בואי נתקיל את הפורום במושגים

באידיש.... חחח (למרות שאני לא בטוחה שהבנתי את התשובה, יחי ההבדל בין שיחה בע"פ לכתיבה בפורום!)

חח..עזבי,אכתוב לך כבר במסר

מחר את השאר ותביני הכל.. ואגב-אני רואה שאת ממשיכה להסתלבט עלי אה?
לילה טובושש למי שכאן...

../images/Emo6.gif כן חובבי ציון אחראים לזוועה

והשיר גם אני אמרתי באמת טיפשי אבל קצב חמוד והבנות ששמן חובבות ציון (ממש "מקוריות") עשו גרסה נשית, קונטרה לבנים.. ופסח, מה שנכון נכון יש כמה מאכלים נחמדים ..אבל מצות? את חולה על הדיקטים האלו?
..לא בשבילי..

רנה6

New member
רויטל...

זו לא לי הפעם הראשונה שאני שומעת על ג'קו בהקשר של דגים...ישנן מסעדות ג'קו...על כל פנים, היה כאן צרוף מקים של מחשבות על הנשוא המופלא שלנו כשלפתע מימיני מגיח לו רכב עם הודעת ענק " ג'קו עד הבית"...מי בכלל חשבה על דגים אז?!

reviital

New member
שירשיר, כבר אמרתי לך פעם כמה את

מותק??
חושבת על ג'קו, רואה את השם שלו על משאית ופשוט נוסעת אחריו...
ילדה מקסימה שלי!

למעלה