../images/Emo203.gif שיר, מודה לך מקרב ליבי
חיים שלי עומדים להשתנות בעתיד קרוב מאוד...והכל הודות לסיפור שלך למעשה הודעה שלך הכי חשובה מכל ההודעות שנכתבו בפורום הזה עוד מימי קשת הקדומים. יש בה הכל, והכי חשוב פתרון פשוט לחידת המאה: איף רואים את ג'קו בלי להידחף בין מאות כוכבים עתידיים בבאר שבע או נתניה. יש בה, בהודעה, איש, אוטו, טלפון והכי חשוב - רצון ענק של כל הצדדים. לא היססתי להתקשר לטלפון שמסרת לנו באדיבות המלכים, ושמעתי קול חביב של איש מגשים חלומות עם מבטא ערבי קל: - האם זה ג'קו עד הבית? "כן, גברת" - אפשר להזמין כבר היום? "פיש מושקלה - אין בעיה", ענה לי מלאך בנימה בטוחה. - ובאותה איכות??! "איכות - פרפקט", הסביר לי בעל הנכס קצת התפלאתי...לא חשבתי שאחרי ששיר ממשה את חלומה (כי איך לא??!!), אקבל כבר היום את מבוקשתי באיכות הנדרשת. אבל כשנזכרתי, איך הנסיך מתפרק בסיומו השיר וישר עובר לשיר הבא (משיר לשיר, תרתי משמע), ספקותיי עזבו אותי והקשבתי בלב מלא תקווה: "איזה מודל בא לגברת?", - לא חשבתי בכיוון הזה, אבל עניתי בגאווה: - כוכב נולד4, כמובן. "אהה, סוברו...",הפתיעה אותי המומחה להפצת ג'קו - שיהיה, - הסכמתי במהרות - מי כמוני יודע שפג'ו עושה בעיות לעיתים. "אייבה, פג'ו לא שווה, גם קשה להשיג אותו בשטחים - מיוזיק מאשין עושים הרבה רעש, מאזר פאקר, רספקט, יא..." - ואללה, צודק, חביבי, - תמכתי בדעותיו - מאז, שצצו תמונות שלי באינטרנט, לא היה לי שום חשק לחשיפה נוספת... "אז איזו שנה את רוצה, גברת?", שאל אותי כבוד המומחה, - מה זאת אומרת??!! - 1980!, - עניתי לו, "1980??!!", - שאל הוא בתדהמה - "אבל, למה גברת? יש לי 2003 - תפור בשבילך... כל מי שרוא אותו, אומר: ממש בובה - טייב, בסדר, יפה כמו נינט" - פיש נינט ופיש טייב!! באס(רק) 1980 - נקודה!!, - הרמתי את קולי...2003, איזה סיוט, חשבתי לעצמי... הוא היה מציע לי גם 2004, שתיים במחיר אחד, אם לא הייתי עומדת על שלי...וביננו, בנות, לכל אחד יש סטיות, אבל פדופילית אני לא... "בסדר, גברת, איך שאת רוצה, אבל אל תכעסי: 1980 אין חדש, רק משומש" - רק משומש, בטח, (סחטיין, שיר! לא חשבתי אחרת) - רק שיהיה מקורי ולא צרוב. סיכמנו מחיר, מאוד סביר בעיניי...נתתי מספר כרטיס אשראי של שכנה שלי שאני התנדבתי להשקות אצלה אציץ בחלון ולנגב אבק מפסלים בסלון. כצ'ופר כשהיא תחזור, אקח לסיבוב את הכלב שלה, חמוד כזה, ג'ינגי...חכם -קצוות, בפסח אוכל רק כשר. בן שלה, שכן שלי, איזה מצחיק, קורא לו "תחש מלודי" - חחחח... אבל מה זה משנה לי? העיקר שעוד מעט, עוד מעט, עוד מעט, עוד מעעעט...קשה לי לא להתרגש... ואני מודה, מודה, מודה לך, שיר... מהיום אני פה בשבילך...