סיפור...קצת אמיתי...

מאיפה חוש ההומור הנפלא שלך

וכושר ההתבטאות המדהים הזה רינה6 יקירתי? חשבתי שבסוף, אחרי כל המרדף והמעקב, תגיעי סוף סוף לביתו של יקירנו, הוא יזמין אותך פנימה, יציע לך שתיה וכו', ומההלם יעתקו המילים מפיך וכל מה שרצית להגיד לו - יישכח... חבל שכך נגמר המרדף והמעקב - אולי בפעם אחרת תהיה לך יותר הצלחה... בואו ניפגש יום אחד וניסע לבקר לפחות את אמא שלו מרים... למישהי יש את הטלפון שלה? להתראות בינתיים לכולכן - I'm going to take a nap...

שונית 7

New member
ציפי אני רואה שהתחלת להתרגל

לפורום וטוב שכך,את בעצמך מהווה תוספת מרעננת לפורום

shongold

New member
היי הילה הסיורים המאורגנים שלך

זרקו אותי בזמן לאהובי שחי לפני 120 שנה לערך שמו וינסט ואן גוך - ההקשר שלו לנושא שהעלת שיש סיורים מאורגנים בהולנד בלגיה וצרפת - והם נקראים בעקבות וינסנט מניחה שהסיור מתחיל בהולנד ממשיך לבלגיה ומסתיים בפריז - צרפת - שם סיים את חייו. ידוע שהיה שלוש רבעי משוגע בשלהי החיים. הלוואי והיו המון משוגעים כמוהו. מענין איך ענין אחד מוביל לשני בשיטת הסוציאציה - לסיור הזה עדיין אני ממתינה בקוצר רוח..מי יודע אולי עוד שנה-שנתיים - לראות נופים קסומים שקרמו עור וגידים בתמונות היפות ביותר שראיתי בימי חיי.

yila

New member
לפעמים אני משתגע... יש כנראה מעין

שגעון, חשיבה לא שיגרתית, שונות, בכל יוצר גאוני הפורץ דרך בתחום כלשהו. ואן גוך למשל משגע אותי. אני אוהבת את יצירותיו ומתחברת אליהן בקלות, הוא בהחלט מרגש אותי. הוא כל זמן נוגע בכאב... לא ידעתי על סיור בעקבותיו...דווקא חשבתי על סיור בעקבות פיקסו. ספרדי פיקנטי, לא שגרתי ולא עצוב, שרמנתי...מה יש לי היום?

shongold

New member
הילה בדיוק חשיבה לא שגרתית שונות

ראיה ברמה אחרת מראית הכלל, ברגע שזה מגיע - אנשים לא מתחברים כי הם לא מבינים כי באים ממקום של ראיה מסויימת, לא בנויים לקבל משהו שלא חוו קודם מפאת חוסר הבנה מוחלט למה שהפציע לפתע פתאום. אין להם כלים להבין. משום כך פורץ הדרך בדרך כלל נשאר לבדו עם מעט מאד מביני דבר - שמכירים בגודל הכשרון והשלכותיו לעתיד לבוא. הנגיעה בכאב - היא הענין עצמו - להגיע לרובד העמוק ביותר לקעקע את מה שהיה קיים קודם ולהעלות למעלה אח"כ עם תובנות חדשות ונפלאות. הפלא של וינסנט הינו פלא של צבעים, לפניו וגם אחריו לא נראו גוונים כל כך יפים חיים פורחים ומהפנטים כל מתבונן - החזיר לטבע את החיות הראויה בגאוניות שאין שניה לה.

yila

New member
לצערו הרב קבל הכרה רק חאחר מותו...

אמנים רבים פורצי דרך מקבלים הכרה רק לאחר מותם בעקר בשטח הציור. בשטח המוזיקה פורצי הדרך כמו הביטלס למשל, או בוב דילן, הוחרמו ע"י מנהיגים רבים (כולל גולדה מאיר) ולא מעט קשיים והתמודדויות קשות עברו שנים לא מעטות עד שהגיעו לפסגה...ואף על פי שהפסיקו את היצירה שנים רבות הם קיימים לנצח בעולם המוזיקה... קרובי משפחה ספרו לי שההורים לא הרשו להם להכניס את התקליטים שלהם הביתה משום שפחדו מההשפעה. אמנם זו תקופה אחרת והסמכות ההורית די מעורערת אך בכל זאת חרם תרבותי הוא דבר מפחיד מאוד והנוער שלנו די קונפורמינסט.. נאחל לג'קו דרך סלולה יותר ו"מפלסים" בולדוסרים שיעזרו לו במשימה.

Nova5

New member
../images/Emo203.gif שיר, מודה לך מקרב ליבי

חיים שלי עומדים להשתנות בעתיד קרוב מאוד...והכל הודות לסיפור שלך למעשה הודעה שלך הכי חשובה מכל ההודעות שנכתבו בפורום הזה עוד מימי קשת הקדומים. יש בה הכל, והכי חשוב פתרון פשוט לחידת המאה: איף רואים את ג'קו בלי להידחף בין מאות כוכבים עתידיים בבאר שבע או נתניה. יש בה, בהודעה, איש, אוטו, טלפון והכי חשוב - רצון ענק של כל הצדדים. לא היססתי להתקשר לטלפון שמסרת לנו באדיבות המלכים, ושמעתי קול חביב של איש מגשים חלומות עם מבטא ערבי קל: - האם זה ג'קו עד הבית? "כן, גברת" - אפשר להזמין כבר היום? "פיש מושקלה - אין בעיה", ענה לי מלאך בנימה בטוחה. - ובאותה איכות??! "איכות - פרפקט", הסביר לי בעל הנכס קצת התפלאתי...לא חשבתי שאחרי ששיר ממשה את חלומה (כי איך לא??!!), אקבל כבר היום את מבוקשתי באיכות הנדרשת. אבל כשנזכרתי, איך הנסיך מתפרק בסיומו השיר וישר עובר לשיר הבא (משיר לשיר, תרתי משמע), ספקותיי עזבו אותי והקשבתי בלב מלא תקווה: "איזה מודל בא לגברת?", - לא חשבתי בכיוון הזה, אבל עניתי בגאווה: - כוכב נולד4, כמובן. "אהה, סוברו...",הפתיעה אותי המומחה להפצת ג'קו - שיהיה, - הסכמתי במהרות - מי כמוני יודע שפג'ו עושה בעיות לעיתים. "אייבה, פג'ו לא שווה, גם קשה להשיג אותו בשטחים - מיוזיק מאשין עושים הרבה רעש, מאזר פאקר, רספקט, יא..." - ואללה, צודק, חביבי, - תמכתי בדעותיו - מאז, שצצו תמונות שלי באינטרנט, לא היה לי שום חשק לחשיפה נוספת... "אז איזו שנה את רוצה, גברת?", שאל אותי כבוד המומחה, - מה זאת אומרת??!! - 1980!, - עניתי לו, "1980??!!", - שאל הוא בתדהמה - "אבל, למה גברת? יש לי 2003 - תפור בשבילך... כל מי שרוא אותו, אומר: ממש בובה - טייב, בסדר, יפה כמו נינט" - פיש נינט ופיש טייב!! באס(רק) 1980 - נקודה!!, - הרמתי את קולי...2003, איזה סיוט, חשבתי לעצמי... הוא היה מציע לי גם 2004, שתיים במחיר אחד, אם לא הייתי עומדת על שלי...וביננו, בנות, לכל אחד יש סטיות, אבל פדופילית אני לא... "בסדר, גברת, איך שאת רוצה, אבל אל תכעסי: 1980 אין חדש, רק משומש" - רק משומש, בטח, (סחטיין, שיר! לא חשבתי אחרת) - רק שיהיה מקורי ולא צרוב. סיכמנו מחיר, מאוד סביר בעיניי...נתתי מספר כרטיס אשראי של שכנה שלי שאני התנדבתי להשקות אצלה אציץ בחלון ולנגב אבק מפסלים בסלון. כצ'ופר כשהיא תחזור, אקח לסיבוב את הכלב שלה, חמוד כזה, ג'ינגי...חכם -קצוות, בפסח אוכל רק כשר. בן שלה, שכן שלי, איזה מצחיק, קורא לו "תחש מלודי" - חחחח... אבל מה זה משנה לי? העיקר שעוד מעט, עוד מעט, עוד מעט, עוד מעעעט...קשה לי לא להתרגש... ואני מודה, מודה, מודה לך, שיר... מהיום אני פה בשבילך...

shongold

New member
נובה ענק../images/Emo6.gif אני יושבת בעבודה

ואנשים מידי פעם שעוברים...לידי או אצלי...לא מבינים מה פשר הצחוק הדבילי שבוקע ממני ...וזה היה קצת ממושך כן..והכל בגללך כמובן בפעם הבאה תקצרי קצת...לפחות פחות אנשים הסתלבטו על חשבוני...

yila

New member
יאנה, חוש ההומור שלך ויכולת הביטוי

משובחים ונדירים במינם. יחד עם השירים של שון ניתן לפרסם ספר "...הגיגים מאוהבות ג'קו..." בעריכת יאנה הפקות ובחסות טדי. המכירות בצמידות לדיסק...בחנויות ברחבי הארץ ובסניפי "ארומה", הלא זה מישהו אחר...

Nova5

New member
תודה, הילה

אקח את זה בתצומת ליבי... אני רק קצת חוששת מחסות טדי... את יודעת, חוזה לשנתיים, פסטיגלים, הקפאות... אבל מה לא עושים בשביל לטה - מקיאטו... שמחה שאהבת, תודה

דורית41

New member
נובה-קחי לתצומת לבך-

שכ"כ כיף לקרוא את התגובות שלך. שאלת את ההוא מהמודעה לגבי האבזור של המודל שהציע לך? גלגלי מגנזיום,פרונט,דש בורד, מערכת שמע ,משהו?

Nova5

New member
מורתי, תודה שחזרת לתפקד...

הובטח לי שרמקולים, מערכת שמע ו(הכי חשוב!) מזגן - משוו משוו אוריגינאל!! כיוון פרונט ממוחשב בוצע לכיוון הנכון דש בורד הוחלף לשורטלס האבזור של המודל כגון: חגורה, קוקיות וכו' מועבר לטיפול הפורום

איזה הומור יש לך.. קצוות../images/Emo6.gif

הקטעים שלך זה משהו.. כשאת מגיבה אני כבר חושבת מראש, טוב.... זו לא הולכת להיות תגובה רגילה אלא כזו שצריך להתעמק ולהבין את השנינויות והדמיון המפותח

רנה6

New member
יאנה...

סיפור מהמם, את כישרון מהלך על שתיים...כל כך הרבה יצירתיות והכל בגלל סיפור אחד שהוא מעט אמיתי ומעט לא.שמחה ששימשתי מוזה לסיפור שיש בו כל כך הרבה חוכמת חיים, כל כך הרבה הומור ועלילה...פשוט נפלא!

Nova5

New member
שיר, לא פעם את משמשת לי מוזה

מקווה שלא רק לי ומקווה שלא פעם אחרונה תודה

רנה6

New member
יאנה...

אני חושבת שהסיפור שלך גאוני...כלומר, לא כל אחת יכולה לחשוב על עלילה שכזו, על משחקי מילים, רעיונות כאלו...את סופרת...לפעמים אני מקנאה באנשים שיכולים בשבריר שניה לכתוב יצירה מופלאה או סתם להעלות רעיונות מיוחדים , תוך שימוש באופן כתיבה הכי מיוחד שבעולם. על כל פנים, אם אני משמשת כמוזה, אולי בכ"ז יש בי משהו...וגם אם לא, הרי כייף לי לקרוא מחשבות מיוחדות של אנשים מיוחדים ולהתחבר.

Nova5

New member
שיר, אל תגזימי...

יש בפורום הרבה כשרונות, אבל רק אחד - גאון יש רק כוכב אחד, אנחנו רק כוכבי לכת...

למעלה