סיפור ששמעתי היום

• פותח הנושא maof
  • פורסם בתאריך

עלמה 3

New member
B4 ../images/Emo88.gif../images/Emo88.gif../images/Emo88.gif../images/Emo88.gif

אמון זה: או שיש את או שיש ... מה זה באופן יחסי??????????????????????? ומה שהכי חשוב, כערך לחיים זה להיום נאמן לעצמך ! הערה וההארה לך, אתה מדבר בשם רבים.. אתה כולל את כולם באך שאתה נוהג.. ובספקולציות ובפרספקטיבות שלך.... וזה לא נעים לי ! עלמה

עלמה 3

New member
הבהרה לביפור

משהו ישתבש לי...בשורה הראשונה הכוונה היתה לגבי אמון - או שיש את זה או שאין את זה.

maof

New member
B4 ........מתוק שלי

נחמד מצידך שאתה מנסה לנתח אותי ועוד יותר נחמד שאתה מנסה לספר לי בדיחות אנשים שרוצים להבין אותי....לא מחפשים ספקולציות של פירושים שונים......... אני כותב את מה שאני מיתכוון ! אנחנו עוד לא אכלנו מאותו מסטינג והמושגים שלי לגבי חברות מאוד ברורים אם יש לך דעה לגבי נושא מסוים סחטיין עליך אבל באמת חבל לך על הזמן אם אתה לא מבין אותי אל תנסה !! מעוף

b4icu

New member
מעוף ../images/Emo39.gif

שלום לא חפשתי לנתח אותך. הכנסת הבעיה למערכת התחילה כסיפור ששמעתי... ולכך לא יכולתי לענות שאילו הסיפור שלך. הניתוח שלי הוא למקרה, וניסיתי לתת לך כיווני מחשבה נוספים, מתוך ראיית עולם שכלתנית (קוגניטיבית) ולא רגשית (אמוציונאלית). ואם לא אכלנו מאותו מסטינג, למה אתה מכנה אותי "מתוק שלי..."? רק בגלל שאתה כועס, אתה בעצמך אינך נוהג: "נאה דורש, נאה מקיים"? ובנוגע להבנה, אולי הייתה אי הבנה. אז מה, הכוונה שלי הייתה לעזור ולהיות חיובי. ואת זה דווקא חשוב לי שתבין

b4icu

New member
עלמה ../images/Emo62.gif

שלום בניסוח של "לדעתי..." אפשר לכתוב ביחיד, ברבים ובגוף שלישי... הפורום משמש לנו במה לביטוי דעות ולהפריה הדדית, מצד שני, אני מעלים וחושפים בעיות משלנו. אז לטענתך: לא מדובר בנושאים OFF TOPICS, מדובר בדעתי ולכן אכתוב מה שנראה לי. לידיעתך, לא כל מה שאת או אחרים כותבים פה נעים לי! אז מה. אם את מחפש נעים אולי זה לא המקום. אני הגעתי לפה אחרי שהיה מספיק לא נעים מעוינות הילד של המורכב, שבאתי לחפש תרופה. לא אמרתי לאף אחד מה לכתוב (כדעתו) ולכן גם את לא תגידי לי! אם את חושבת שדעותי כל כך לא לרוחך, את יכולה לא להכנס אליהן. בנושא פתגמים, בדיחות וכיוצא באילו, בד"כ זהו ציטוט או מובאה, והיא פשוט מועברת כפי שהיא.

maof

New member
B4 שניה רק רגע בבקשה.........

אני לא יודע איך אתה רואה את חייך אבל אני לא רוצה לנהל לך את החיים רק טיפ קטן לגבי החיים אני ינסה לתת לך אם אתה מנסה לבנות זוגיות עם אישה תחשוב קודם אם אתה בוטח בה...ואם יש אמון אם אתה חושש ומרגיש צורך להסתיר ולשקר דברים כדאי מאוד שתחשוב פעם שניה לפני שאתה ניכנס לקשר אם לא היום ....אולי מחר הדברים יופיעו ....... ואחד יצעק על השני....שקרן ובסיס הקשר בין בני זוג זה אמון מעוף

rolan

New member
../images/Emo88.gif כל מילה - בונבון

וזה הפטיש של פרי תבואו אליה בטענות....

b4icu

New member
אמון ../images/Emo11.gif

שלום מעוף יש לי אמון בבת הזוג. ולך? זה כמו ההוא שיצא בבוקר מהבית ובאוטובוס הוא רואה אחת יפיפיה. הוא חושב לעצמו אם גם אשתי הייתה כזו יפה... מאוחר יותר הוא רואה אחת מאוד חטובה, הוא חושב לעצמו אם גם אשתי הייתה כזו חטובה... אחר כך, הוא רואה אחת עם שפתיים חושניות, וחושב לעצמו אם גם לאשתי היו כאילו שפתיים, בדרך הביתה עולה לאוטובוס אחת עם חזה מדהים, וחושב לעצמו אם גם לאשתי היו כאילו שדיים, בהגיעו הביתה אחרי הברכות ההדידיות, שואלת האישה את בעלה - האם חשבת עלי היום? כן, הוא עונה לה, כל הזמן

maof

New member
B4 ניראה לי שאתה קצת גולש.......

אני באמת לא מיתכון לחנך אותך איך להיתנהג אתה יכול לחשוב כל העולה לך במחשבה ההבדל ביננו הוא: אני לא חושב....אני בטוח שהאישה לצידי יפה יותר ואני רוצה לספר לך שיופי זה דבר פנימי...וכדאי לך לחשוב על זה לגבי חושניות וחיטוב הגוף.....שאני ניכנס איתה למיטה אני חושב עליה ....ולא מפנטז על משהיא אחרת לגבי החזה שלה !! בבקשה תיתעסק עם החזה של בת הזוג שלך !! דבר נוסף שאני אומר לה שחשבתי עליה במשך היום....... אני גם מיתכוון לדברים שאני אומר ולא רק להרשים אותה.....בכאילו........ אתה יכול לספר לאישה שלצידך מה שניראה לך ואני ימשיך להאמין בדרך שלי....... ולך אני יכול לאחל בהצלחה בדרכך אתה צודק ! סוף משפט ! נקודה ! סימן קריאה ! מעוף

b4icu

New member
הגזמתה מעוף ../images/Emo4.gif

שלום בנוגע לאמון, עניתי לך בקצרה. מה שנכתב אח"כ זו בדיחה קלילה וחביבה בנושא, שנשלחה לי ברשת... ואתה לקחת ממנה שורה שורה כאילו יועדה לך. חבל. לא לכך הייתה הכוונה וחבל שעשית זאת. גם אני רואה את זוגתי כאישה מדהימה, ולא אחת אני עומד מהצד ומתבונן בה, בהערצה ובאהבה. אין ולא הייתי מעלה על דעתי להתבדח על חשבונם של אנשים שאני לא מכיר אישית, ועוד שאני אוהב לגלוש בחברתם. חוץ מזה, ניסיתי באמת לענות לך ממיטב נסיוני ולהוביל קו מחשבה רציני ועם הרבה הגיון. זה האני מאמין שלי וכך גם נהגתי... אני הייתי מתרגש יותר מכמה אמירות פה, שעל כל שעל עונים לנו: אני הייתי קם ועוזב... ואני שואל אותך, אם הינו עושים זאת אז למה לגלוש פה - עדיף לגלוש בקופידון.

*יערית

New member
אני הבנתי את הבדיחה...

לדעתי עיניין האמון שדובר עליו כאן לא מתבסס על בגידות ושקרים..אלא משהו עמוק יותר, עברנו כבר את פרק ראשון שלנו...יש שנבגדו יש ששיקרו להם מהיום הראשון אני כולי תקווה שלומדים ומפיקים את הלקחים לפעם השנייה{טוב יש גם יוצאים מן הכלל} לגלוש בקופידון עולה כסף..יש הרבה אחרים חינם

b4icu

New member
המשך...

לעצמי, כאשר נתקלתי בשלב החיפוש באישה עם 4-5 ילדים, לא המשכתי. במערכת הנוכחית יש 3 בנים גדולים. לומר לך את האמת, הם לא MY CUP OF TEA ובכל זאת, חברנו יחדיו למגורים משותפים. לא חשבתי שזה יגיע לשם, אבל עמדתי ובישלתי לילדים האילו, גם קיפלתי להם כביסה ועוד. לנקות את חדרם (אלוהים ישמור) סרבתי בתוקף. אחרי שעזבתי, באתי איזה ערב לנקות ולבשל ולא תאמין: ניקיתי גם את שלושת חדרי השינה של הבנים ולא קרה לי כלום! עד שבאה העוינות והרגשתי שאני נשרף מבפנים. וכך, עוד כאשר גרתי שם, המצב היה למכשלה רצינית בזוגיות. קמתי ועזבתי לגור בנפרד, ובקשתי להמשיך את הזוגיות. R אמרה לי הכל או לא כלום. עכשיו יש לנו באמצע, והיא אומרת שהיא לא יודעת לחיות עם זה. אתמול, הגענו לביתה ביחד. היא אחרי יום עבודה בחוץ ולימודים (עד 21:30) ואני מהבית. הילדים הותירו מטבח לסדר (כלים כיור וזבל). אני יצאתי להשקות את הגינה. עכשיו הילדים זה בעיה שלה... אתה שואל אותי מה הייתי עושה היום, לפני שחברנו לגור יחדיו? בדיוק את אותו הדבר. למה? כי עד שלא מנסים לא יודעים. ומה תעשה אחרי שתנסה הגב', ואז היא תגיד ניסיתי, תראה מה קורה - הזוגיות שלנו מתפרקת. ואז הכדור יהיה בחצר שלך: היא תשאל את השאלה האם לא הזוגיות מעל לכל? בטוב וברע, ותחפש עכשיו את התשובה. האם תשלח את בניך לפנימיה, או תוותר על הזוגיות? האישה שלך, אולי בחוכמה שאלה את השאלה עכשיו!

b4icu

New member
ועוד משהו קטן ../images/Emo85.gif

שלום לרגע חשבתי, הרי בעצם הילדים יכולים להחזיק בדעה משלהם. כפי שפתחת, הם מבקשים לבוא, לא מאהבת מרדכי, כי אם משנאת המן. ואם מחר, אחרי שישבו בטח בבתכם, יחלו לחבל בזוגיות, מה תעשה? יגידו לך שהיא לא מתאימה להם וכו'... סתם נזכרתי בסרט שראיתי, לא מזמן!

עלמה 3

New member
אני איתך.. מעוף ככה אני רואה....

זוגיות ואהבה " ביחד לטוב ולרע "

rolan

New member
תגיד לי אתה, מעופיק....

מאיפה אתה מביא את הסיפורים האלה?... אההה הולך לקולנע באמצע היום לראות סרטים תורכיים....
אז דעתי... מבחינתה - ולא לכעוס עלי!!! היא צודקת. היא נכנסה לקשר עם גבר פנוי ו"נטול" ילדים, עכשיו נופלת עליה חבילה, ומי כמוכם יודע כמה כבדה היא!!! למה לה להכנס לשם? בשם האהבה?.... ואולי כבר אין כ"כ אהבה?... אבל וזה אבל גדול!!! וכאן בטח תאהבו אותי
אני חושבת שמבחינה מוסרית - זה גועל נפש!!!! לא הייתי עושה דבר כזה בשום אופן!!! אפילו כלב עזוב ברחוב קורע לי את הלב, על אחת כמה וכמה אם אדרש לגדל את ילדיו של בעלי (איזה מזל שאין לי...) שננטשו ע"י אמם. יתרה מכך... זהו אתגר ענק ולא הייתי מפספסת להציל כמה נשמות רכות שקשורות בנפשם אל האיש שאני אוהבת.

בונוסית

New member
מעלה שאלה לבנות

אבל תענו רק אם יד כנה על הלב- כולנו נשים טובות וכולנו תומכות בבעלים אבל האם זה לא מקל שהילדים שלו נשארו עם האקס????

*יערית

New member
איתגרת אותי../images/Emo13.gif

אצלי הידיים תפוסות כרגע אבל בהחלט בכנות אני כותבת אין פה עיניין של הקלה..במידה ואחד מהצדדים לא רוצה בילדים לזרוק אותם לפנימייה לא תפתור את הבעייה ! במידה והאב יצטרך לגדל אותם או שהם יחיו בבגרותם בביתינו...אני איתו עד הסוף!!!!!!! מרגישה כאילו הבזוג העתידית של האקס שלי תחשוב אחרת במידה וחס וחסה יקרה לי משהו, אבוי לי, אבוי לי ולא ירצו בהם..

עם יד על הלב

לפעמים כן אבללא הייתה יותר שמחה ממני אילו הייתי יכולה לטעום מילדו המקסים של בן זוגי כל יום. קשה, להקשר כך אל אדם ולהיות תלוי בביקורים שלו. נכון שהזוגיות לא יכולה להיות ספונטנית בדברים שקשורים אך ורק לבני הזוג אך אין דבר יותר טוב מלהיות יחידה אחת שלמה ואוהבת שנמצאת יחד (מבחינתי, כל הזמן).

עלמה 3

New member
אני... אני.. עם יד על הלב...

וכמה שאני חמודה ומתוקה ואמא נפלאה ואשה מדהימההההההה אמרתי לא פעם אחת... שבזוגיות שלי ושל מורכב ... הנתק של 4 שנים מילדיו מאד תרמה והועילה למערכת ולזוגיות. ויתכן שגם האקסית בסופו של עניין עשתה פעם אחת את עבודה נאמנה.

למעלה