סיפור ששמעתי היום

• פותח הנושא maof
  • פורסם בתאריך

1נתי 1

New member
בכנות - כן

לאחר קריאת הודעותכם על מערך היחסים הסבוך עם הילדים מפרק א' חושבת שאכן זה מקל על החיים כמו שפעם כתבתי ההפסד שלו - הרווח שלי שכן אני מרגישה בכאבו של בן זוגי בכל הקשור למערכת היחסים (שאינה קיימת) עם ילדיו והלוואי שזה היה אחרת אצל כולנו

maof

New member
רולן היקרה../images/Emo140.gif

החיים שלי הם סרט שלא ניגמר
בכל יום יש את היתלהבות החדשה
אבל בהקשר למוסר או/ו לאהבה היא ניכנסה לקשר עם גבר+ילדים לחיות האשליה שהוא היתנתנק מהילדים שלו ויחייה רק איתה את חייו זאת טעות מהתחלה לתת לדברים כאלה שיכולים לשנות דברים להיות יד המיקרה....זו טיפשות וכניסה למערכת זוגית וקשר בעינים עצומות בלי להכיר את הדעות של האדם שהיא רוצה להקים איתו משפחה ....איך ולמה??????? מעוף

rolan

New member
מעופיק סליחה, אל תסתיר לי את יערית

את, תגידי לי... אמרת שאת לא מציצה, מה את עושה כאן... מעופיק אני חייבת להסביר את עצמי (ידעתי שזה מה שיקרה). אני אשה חמה (רותחת) - עונה תמיד מהלב.... ניסיתי לעשות כאילו... לענות מהראש בלי הלב שלי שתמיד מרחם ומתרכך... אבל באמת באמת... וזה גם תשובה לשאלתה של בונוסית אוהי ואני שוחחנו על האפשרות שחתלתולית תבוא אלינו להתגורר (מה שלא נראה באופק...) ואני מיד אמרתי שאקבל אותה בשמחה ואהבה, למרות שזה לא יהיה קל. כמו שאמרתי בתשובתי הראשונה - זה אתגר גדול שלא הייתי מוותרת עליו. דרך אגב - נדמה לי שכל אחת ואחד שקושרים חייהם עם בן זוג צריכים לקחת בחשבון שיכולים להיות שינויים, לטובה או לצערנו לעיתים לרעה וזה יכול לקרות בכל מישור בחיים... תחשבו על זה... ואם יחלה לפתע?...

1נתי 1

New member
אמנם אצלי הכל בגדר תיאוריה

אולם אני חושבת שהייתי מקבלת את ילדיו של בן זוגי הרי כשהכרנו - הכרתי גרוש + 2 יודעת שיהיו מצבים קשים מודעת למתחים אבל יודעת שהייתי משתדלת רק בשביל הקשר של בן זוגי עם ילדיו

בונוסית

New member
../images/Emo45.gif יערית ורולן...

כול אחת/ אחד שנכנס למערכת יחסים מורכבת צריך לעשות לעצמו טוב טוב חושבים לגבי תסריטים שיכולים לצוץ. ורק אז ובלב שלם לדעת אם הוא יכול להתמודד עם הסיפור או לא. (למרות שהתאוריה יכולה להיות יפה והמציאות לא....) אני את החושבים שלי עשיתי. כשקיבלתי את בן זוגי חשבתי על כול המשתמע מכך. נסיתי לראות עם עצמי האם אני מסוגלת להתמודד איתו ועם החבילה. אני מתארת לעצמי (ושוב לא יכולה להעיד כלום ..רק ימים יעידו) שבמבחן האמת העמוד לצידו. אני יודעת שילדו הם חלק מהמשפחה שלי. ובכול זאת- תודו- בנתיים טוב שזה לא כך וההתמודדות נשארת לתסריט..

אבל רולן יקירתי../images/Emo39.gif

מלפני שנכנסים לקשר "נטול" ילדים או "חצי משרה/רבע משרה ילדים" צריך לקחת בחשבון הכול וזה אומר האופציה שהם יבוא לחיות איתך על תקן קבוע.

rolan

New member
נכון מאוד, פרי יקרה

הוא שאמרתי... באש ובמים (בית"ר ירושלים)....
צריך לדעת שתמיד תמיד הקערה יכולה להתהפך על פיה ויחד איתה ישפכו הרבה חלומות, זה אומר, יכולה לבוא עלינו כל צרה. ואני? אני איתו באש ובמים - איתו ובשבילו!!!

אני עם רולן

ועוד משהו קטן,אם האישה היתה מחזיקה בבטן את אי הרצון שלה בחיבור הפתאומי הזה ,והם היו עוברים לגור עם הזוג ,בסופו של דבר הילדים היו סובלים,האישה היתה כועסת והבעל היה תקוע באמצע,כל המע" היתה נכנסת למשבר. וכמו שרולן אמרה זה באמת מגעיל לדרוש מהבעל שהילדים ילכו לפנימיה אך אני בטוחה שהרבה נשים שטעמו את הטעם של גידול ילדים חורגים רוצות זאת בליבן מאד. אפילו אני לא דרשתי מבעלי דרישה מכוערת זו למרות שאם היה כך הייתי מאושרת.

גם אני באותה סירה

חיה עם שלושה ילדים של בן זוגי מנישואים ראשונים. ההבדל הוא שהכרתי אותו עם 3 ילדים במשמורתו וקיבלתי עלי את כל החבילה מרצון- וגם כך אנחנו כמו סירה שמיטלטלת בים.....לפעמים שקט ולפעמים סוער. לדעתי היא צודקת. זאת במידה וברור לה שלא יהיה לה כח לגדל ילדים לא ביולוגיים. חיים כאלה רק יהרסו ויפרקו את הזוגיות שלהם במוקדם או במאוחר ותוך כדי התהליך החיים יהיו לא חיים (האמינו לי שאני מדברת מניסיון). עדיף להשקיע מאמצים לשקם את הקשר של הילדים עם אמא שלהם, מאשר לשלוח אותם לפנימיה, או לכפות אותם על בת הזוג של אבא.

עלמה 3

New member
היי פז , געגעגעגענווווו אליך ../images/Emo140.gif

השמיעי קולך ... בתדירות גבוה יותר.... נחמד מאד לראותך ביננו

oehhe

New member
מה תדירות גבוהה?

מעל 16Kh אני לא שומע oehhe שוטר חרש

למעלה