תנוח דעתך
אני מבינה ברפואה סינית דבר או שניים והסינים לא רק שאינם דוגלים בטבעונות אלא שבתורת הריפוי בעזרת מזון אצלם יש הנחיות מפורשות לאכילת סוגים שונים של מוצרים מן החי כולל בשר למינהו לטיפול במחלות ונטיות גוף שונות. אז לא יודעת מה מומחיותו של האדון הנ"ל אבל רפואה סינית זה לא.
אני אוחזת בידי ספר בשם ריפוי סיני באמצעות תזונה- מניעה וריפוי, מאת אחד הנרי לו, ספר אחד מיני רבים מאד ובו אינספור דוגמאות של שימוש ברפואה הזו בבשר- עוף,דגים, כבש, חזיר, פרה ובביצים לריפוי ומניעה של מחלות.
סתם דוגמה- חסר דם - ביצת תרנגולת,
שיפור אנרגיית הכבד- כבד
שיפור מצב הטחול- בשר בקר, קרפיון
מחסור באנרגיה- עוף, בקר, צלופח
דלקת מפרקים- מרק דגים על בטן ריקה
ראוי לציין כי מרכיבים אלה הם רק חלק מרשימת ההתוויות למצבים השונים אך הם בהחלט שם! בחלק מהמקרים הם מצויינים כהכרח להצלחת הטיפול התזונתי
וזה על קצה המזלג, אנרגיית המזון לפי התורה הסינית היא שחשובה בעינהם ולא סוגיות מוסריות כאלה ואחרות.
אין שום קשר בין רפואה סינית לטבעונות.