סיפרתי לחברה שלי שחבר שלה בוגד בה..

sexylady24

New member
סיפרתי לחברה שלי שחבר שלה בוגד בה..

כאשר הייתי חיילת "צעירה וירוקה" הייתי פוגשת את החבר של חברתי (מזה שנים )ברכבת לבאר שבע , היינו יושבים ומדברים עד אשר מגיעים ליעד ... אחרי כמה חודשים הוא נפתח והחל לספר לי על מעלליו המיניים בבסיס ועל כיבושיו הרבים - בעור מוחי בוער מכעס ומסנן לו "איזה מאנייק"...ובכן, עברו עוד כמה שבועות של סיפורי זימה מפיו ומוחי מתפתל האם לספר לחברתי את פרצופו האמיתי של אהובה ..החלטתי שלא ,עצמתי עיניים והמשכתי הלאה ..עד אשר קרה מקרה והוא ניגש אלי וניסה לנשק אותי .... פה כבר חמתי בערה בי וסיפרתי לחברתי את כל אשר אירע ... אבל להפתעתי במקום להכיר לי תודה הוטחו בי האשמות שונות ומשונות ובינהן גם פיתוי החבר המסכן ... עברו כ- 6 שנים הם נשואים ( לא יודעת אם באושר ) והקשר ביננו התנתק עד כדי סלידה ... הדבר מעיק על ליבי והייתי רוצה לשאול אתכם האם נהגתי לא כשורה ??

כן ולא

נהגת בסדר גמור שסיפרת לחברתך את כל הסיפור - הדרך היחידה שאני יכול להעלות על הדעת היא שהיא כל-כך חסרת בטחון והוא כל-כך מחזיק אותה קצר.. היא פוחדת לאבד אותו ויש לי הרגשה שהיא אפילו ידעה בסתר ליבה על כל מעלליו.... במילה אחת - בעיה בשתי מילים - בעיה שלה... נהגת לא בסדר בכך שכשהוא ניגש לנשק אותך לא ערכת לו הכרות עם איזה כיסא או בעיטה מסובבת לכיוון הראש... אבל חוץ מזה - היית בסדר גמור. וכמו שנאמר - עם חברים כאלה - מי צריך אויבים....

ד נ י ת3

New member
היה לי מקרה דומה.

חברה שלי התחילה לצאת עם איזה בחור. הבחור הזה סידר לי את חבר שלו. איזה ערב אחד יצאנו ארבעתנו. פתאום היה איזה רגע שהחבר שלה היה איתי לבד. והוא התחיל להשתפך לי על כמה אני מדהימה, מקסימה, מושלמת, מהממת, וכמה חברה שלי כלום בשבילו. בטח שסיפרתי לה. בטח שסיפרתי לחבר שלו. לה הוא מכר את הסיפור של: "הייתי שיכור". לחבר שלו.. האמת ממש לא איכפת לי מהחבר שלו. היא קנתה את זה. מה לעשות. האהבה מעוורת. וכשמאוהבים קל להאמין למושא האהבה ולראות בעינים אחרות. למזלי הרב היא נפרדה מהמניאק הזה בסוף.

bulb

New member
היה לי מקרה דומה

חזרתי מהמארב ,מסוקס עם ניחוח קל של זיעה הניגרת המחוטיני המנומר (הסוואה מדברית). המד"סית ניגשה אלי ,צמד עופריה מזדקרים בחוצפה וביקשה להתוודות על הרומן שלה עם המש"קית...

ד נ י ת3

New member
יאמי...

עשית לי את זה נשמה... החוטיני המנומר - זה היה מה שהכריע את הכף. אני שלך. בוא.

bulb

New member
את מוזמנת לזמזם להנאתך מנעימות

החג. חנוכה הוא לא ספק אחד מהאהובים עלי. בניגוד לפסח בו מתענים עם מאכלים בסגנון "אפקט הפחד" (רגל קרושה?!? על מה הם שבו כשהמציאו את זה?) ,חנוכה מאופין בחמימותשל הנרות ,התכרבלות עם הפוך בעוד הגשם נוקש על החלון (נראה לו שהוא יכנס רטוב הביתה?) ,יש אווירה רגועה וכמובן שלא נפקד מקומה של הסופגניה החושנית ,שלעומתה המצה נראית כפולניה עטוית קורים (חורים ,במקרה זה). חמה ,עגולה ,רכה למגע וטעימה... בדיוק מה שרשם לי הרופא. כל נסיון נובורישי לגדוש אותה בתכנים מוזרים כגון ריבת חלב ,חלבה או רגל קרושה (סליחה ,טעות בחג) רק מוכיחים כמה ראויה ריבת התות - חמה ואדמדמה ,מתוקה כל כך שקשה להתאפק מללקק את כולה ומשאירה טעם של עוד... מה המצב בגזרת פידור האבקה?

ד נ י ת3

New member
../images/Emo5.gif

שונאת את חנוכה. חג מיותר לחלוטין. סופגניות זה בלעעעע

bulb

New member
נו סווינג' פור יו

חג כולו או רק חלקים מסוימים? האם המקור לטראומה הוא בהצגת חנוכה בגן שולה ,עת לא קיבלת תפקיד של נר? נו טוב ,עכשיו אני צריך להתקלח ולהוריד את כל הריבה שמרחתי.

magenta73

New member
ככה זה, כשנכנסים בין בני זוג

גם אם המטרה והכוונות היו הכי טובות שבעולם... את איך שהוא יוצאת לא בסדר. לא. לא עשית שום דבר לא בסדר. אני אבל הייתי מספרת לה מייד. לא מחכה. וזה בעיה שלה אם היא ממשיכה איתו. תגידי תודה שפטרנו.

ההית בסדר

ההית בסדר גמור גם אני חברה שלי בגדה בי ואם לא היו אומרים לי בחיים לא ההיתי יודע מזה בקיצור רק רצית לעזור אני מכיר את ההרגשה

בדיעבד, כולנו חכמים

בין בני זוג לא מומלץ להתערב ולהכנס, זה בגדול. יש נושאים, כמו הנושא שהעלית שהוא מעט שונה, לדעתי. לי היה מקרה דומה לחלוטין רק בגיל הרבה יותר צעיר. החבר של חברה הכי טובה שלי ניסה לנשק אותי. אני סיפרתי לה ובתמורה קיבלתי ניתוק של הקשר. הם המשיכו בדרכם ואני בדרכי. שנים אחר כך גיליתי כי בסוף זה נגמר בינהם, הסתבר שהוא ניהל 6 (!)מערכות יחסים במקביל. מה למדתי מזה? 1. בגיל 16 לא מתערבים בדברים כאלו. לא הייתי מספרת לה שוב. 2. היום הייתי עושה זאת שוב, בגיל הנוכחי. האושר של האנשים שאני אוהבת חשוב לי מספיק בשביל לסכן את המערכת יחסים שלי איתם. יש לכל אדם את הזכות להחליט על בסיס כל המידע שקיים. אנחנו אנשים אחרים, לא עוד הילדות שהיינו. 3. לא משנה מה, ארצה תמיד לדעת את האמת. אם אני מצפה שחברותיי יספרו לי, לכל הפחות אני מצופה להתנהג אותו הדבר. אם נהגת לא כשורה? אין תשובה נכונה. עשית מה שהרגשת נכון לעשות באותו זמן, וזה הדבר היחידי שחשוב עבורך לדעת. מה היא בחרה לעשות עם זה, זו בעיה שלה. כנראה שהיתה צעירה מדי, טיפשה מדי, מאוהבת מדי, בשביל להקשיב לך. הפסד שלה, כי לדעתי מה שעשית זו הצגת חברות אמיתית.

צודקת

אם החברה יקרה לך תזהירי אותה תמיד כל עוד זה נעשה בתמימות וביושר אם את בטוחה שהיא נכנסת לצרה את צריכה להזהיר זו חברות

עשית נכון אבל יש "אבל" קטן

רצוי פעם הבאה לגשת עם הוכחות יותר מוצקות לאותה חברה. כך תבטיחי שהקשר שלכן יישמר ושהיא תעזוב את המניאק.

למעלה