תמיד שמח לעזור לעלמה במצוקה המדריך בתאבון!
ד ד נ י ת3 New member 26/12/05 #46 יש לי FIRE WALL פולני, שאמא שלי התקינה לי על המחשב. ככה שהאתר לא עולה....
B bulb New member 26/12/05 #47 בבל"ת. האתר עולה גם עם FW של AVAST אפילו עם מערכת הפעלה של סולאריס ו-firefox. תנסי תירוץ אחר (רמז:"כואב לי הראש" יצא מהאופנה).
בבל"ת. האתר עולה גם עם FW של AVAST אפילו עם מערכת הפעלה של סולאריס ו-firefox. תנסי תירוץ אחר (רמז:"כואב לי הראש" יצא מהאופנה).
ד ד נ י ת3 New member 26/12/05 #48 יקירי, אלה ה-FIRE WALL שאתה מכיר.אני מדברת על זה שאמא שלי התקינה לי. WHERE NO MEN HAS GONE BEFOR
B bulb New member 26/12/05 #52 שניה ,רק אאסוף את המעיים שנשפכו מרוב צחוק אין ספק - הדיאגנוזה נכונה: זה לא FW ,זה Parental control
B bulb New member 26/12/05 #33 גם לי יש נתונים... (; את מוזמנת לשוף את הנתונים ומקורם בזמנך החופשי. דרך אגב ,ניסיתי פולניה ונהניתי.
B bulb New member 26/12/05 #41 אז ניסית גם פולניה וגם פולני? במקרה התגלגלה לידי תמונה מהאירוע המרגש (אזהרה! עירום בוטה)
B bulb New member 26/12/05 #42 אז ניסית גם פולני וגם פולניה? במקרה התגלגלה לידי תמונה מהארוע המרגש (אזהרה! עירום בוטה)
א אלמרה New member 26/12/05 #31 את מעידה על עצמך שאת יפהפיה אמיתית וגם משפריצה הבלים אודות גברים. את גם בלונדינית במקרה? לא! כי יש גם דעה שכל הבלונדיניות הן... והשחורדיניות הן... אותי לימדו שלא יפה לגיד "חרא" בהכללה גורפת כי את יודעת במקרה אנגלית? When the shit hits the fan....
את מעידה על עצמך שאת יפהפיה אמיתית וגם משפריצה הבלים אודות גברים. את גם בלונדינית במקרה? לא! כי יש גם דעה שכל הבלונדיניות הן... והשחורדיניות הן... אותי לימדו שלא יפה לגיד "חרא" בהכללה גורפת כי את יודעת במקרה אנגלית? When the shit hits the fan....