סיפרתי לחברה שלי שחבר שלה בוגד בה..

קרה לי משהו קצת דומה

אז ככה-עליתי על זה,שהבעל של מישהי (שדווקא חיבבתי) הסתובב פה בתפוז בפורום סטוצים... לפי ההודעות שלו,די ברור שהוא בוגד בה.מפה לשם,זה הובא לידיעתה. (לא היה שום קשר ביני לבינו,אני התעמתתי איתו כשעליתי על זה.חילופי הדברים היו בכתב,לא נפגשנו). והיא בחרה... נכון.לזרוק את האשמה על השליח... עליי,ועל האנשים הנוספים שהיו מעורבים בלהביא לה את 'בשורת האיוב'. ונחשי מה?-לא רק שלא עשתה שום 'בדק בית' איתו,היא גם נכנסה להריון ממנו כעבור כמה חודשים מאז שנודע לה... הכי קל זה להתכחש,או להאשים את כל העולם.מאוד כואב,אני מניחה,לעמוד מול האמת-הבן זוג שלי לא באמת אוהב אותי,או לא ממש איכפת לו נושא הנאמנות והיושר ביננו. לדעתי,זה דבר נפוץ מאוד,שהאשה הנבגדת-לפחות בשלב ראשון,אם לא עד עולם-'הורגת את השליח'.את עשית בסדר גמור שסיפרת.רחמינו צריכים להיות נתונים לה,שהיא כ'כ דפוקה בראש,שהעדיפה להתעלם מהבעיה האמיתית.

ליהי 45

New member
יש הבדל בין חבר לבעל

לדעתי זה לא אותו דבר... ואני עדיין מתלבטת האם כדאי לספר לאשה נשואה על הבגידות של בעלה או - איך לספר... מה הורס יותר- בעל בוגד בלי שאשתו יודעת ובבית החיים נעימים או פיצוץ העניין, הרס המשפחה, גירושים, ילדים להורים גרושים ורגליים קרות כל לילה כשישנים באלכסון...? נכון שבגידה מראה על חוסר מסויים עם בן הזוג ,אך אם החוסר ממולא בדרך אחרת והבוגד מתפקד יפה במשפחתו, ובת הזוג אינה יודעת... אל תפוצצו עניין ללא מחשבה שניה. לאחר שיחלוף זמן הבעל יראה שאין יותר טוב מאשר בבית. אמנם דיברו פה על בעל או חבר שבוגד אבל יש גם נשים, חברות שבוגדות, לא? מתלבטת.

magenta73

New member
בעל בוגד באישתו

והחיים בבית נעימים? האמנם?... תלוי ביכולות הבליעה שלה. כנראה.

תלוי...

הבחור שאני מדברת עליו,קצת אובססיבי לעניין לדעתי.הוא אפילו פירסם בפורום תמונה שלו בה רואים את פניו!. האם יום אחד יבין ש'הכי טוב בבית'?-לדעתי,בגידה נובעת מסיבות רציניות מידי.זה איזשהי בעיה בזוגיות,או אצל הבחור עצמו. הוא עלול להידבק באיידס... הוא ישאיר אותה עם תינוק,כשהוא כביכול ב 'פגישות עסקיות'. הוא יוציא הון של כסף על פרחים,תכשיטים ופינוקים לפילגש. שלא לדבר על דוגמא לזוגיות פגומה שהם נותנים לילדים-כשייש בגידה,זה אומר שמשהו בזוגיות מאוד פגום. כמובן,יש נשים שבוגדות.הייתה תוכנית של אופרה וינפרי עם נתונים-כיום 15 אחוז מהנשים בוגדות בבעליהן.

joshh

New member
מצחיק כמה זה עצוב :)

את היית בסדר. יש פתגם שאומר:"כל מעשה טוב מקבל את עונשו". כלומר, עשית טעות אחת, ניסית לפוצץ בועה שלא שייכת לך. כניראה שחברתך יודעת על המקרה אבל העדיפה והדחיק עמוק עמוק לתת מודע, וכך במקום לחשוב או לחשוד שאולי יש במילותייך טיפה אמת היא העדיפה והיכנס בך. אני לא הייתי שופט אותה או אותו, לכי תדעי מה האינטרס שלה להשאר איתו ? פחד להיות לבד, פחד לאבד אותו, פחד.... :) המעשה נעשה, אני לא רואה דרך שהקשר שלכם לא היה ניתק. הוא חבר שלה, היא מעדיפה אותו על פנייך, חיי את חייך בלב שלם שאת לא אשמה. Joshua

החבר של חברתך הוא מניאק ונהגת מאוד

לדעתי גברים זה עם חרא והם הרבה בוגדים אז קורה מקרה כזה לדעתי צריך לספר ולא לשתוק..

bulb

New member
הויסה! איזו קביעה נחרצת

בסוד ,ככה בשקט בלי שאף אחד ישמע ,אגלה לך שבשביל שגבר יבגוד הוא צריך שותפה. לפי מצב המשק ,יש סיכוי יותר מסביר שהנ"ל נשואה. אז אנחנו עם חרא ,אתן עם פיפי והכל טופי.

ד נ י ת3

New member
ואללה?

גברים בוגדים עם.... נשים??? שיו! אני בשוק אני בהלם אני המומה! מה? יש גם נשים בוגדניות? שאלוהים יעזור לי ולאמי הפולניה. הולכת לעכל את התובנה הזאת.

bulb

New member
היכוני למכה שוק על ירך

אם היית אוכלת סופגניה ,אזי היית יורדת. לסוף דעתי ,כמובן. הפואנטה היא שמדובר בנשים נשואות. אנא קראי בשנית עם דגש על נשואות (ולא על נשים ,כיוון שיש מן הסתם גם אוחזי כיורים וכו'). עיכול קל ויציאה מהנה!

ד נ י ת3

New member
די!!!! עכשיו בכללללל אני בשוק!

אז ככה: גברים בוגדים עם נשים נשואות, רווקות וגרושות. לא רק נשואות. ואחוז הנשואות שבוגדות הוא יותר קטן מאחוז הגברים הבוגדים.

bulb

New member
מממ...

יש לך סימוכין סטטיסטים לתמוך בתזה? היכונו להפתעה שתביא לך את הבום כמו נזירה בכנס צ'יפנדיילס אוזבקים - נשים נשואות בוגדות לא רק עם נשואים ,אלא גם עם רווקים. שניה ,אעזור לך לעמוד על רגליך (מילואימניק וג'נטלמן). במידה ופספסת ,הודעתי הראשונה כוונה לנרקומנית שיצאה בזעקת שבר והלינה על ה"עם" הגברי (באשר הוא). דרך אגב ,לא מזמן פורסם בעיתונות כי הנשים באנגליה בוגדות יותר מהגברים. את מוזמנת לבצע חיפוש בזמנך החופשי.

ד נ י ת3

New member
אבל אנחנו לא באנגליה...

תנסה בפולניה... סתם סתם... אני בכלל לא אוהבת את המשפטים שמתחילים במילה "כל" (דוגמאות: "כל הגברים בוגדים" "כל הבלונדיניות טיפשות" וכו'). אגב... יש לי נתונים סטטיסטים. ושוב.. לא כל הגברים בוגדים, ולא כל הנשים צדיקות.

bulb

New member
איך גורמים לפולניה לצעוק בזמן הסקס?

מנגבים בוילון

ד נ י ת3

New member
צודק!

אם מישהו היה מנגב לי בוילונות הייתי הורגת אותו. וזה ממש לא בצחוק.

bulb

New member
זה מזקיר לי...

אישה מבצעת פלאטיו (מוצצת ,בלשון העם) לבעלה ולבסוף הוא גומר לה בפה. "הי!" ,מתרעמת האישה "ג'נטלמן אמיתי לא גומר בפה" משיב הבעל:"וליידי אמיתית לא מדברת בפה מלא" בתאבון!

למעלה