סכמ"שששששששש%$@%@@%$^$%!#$#$%!@$^$

N o R i K o

New member
סכמ"שששששששש%$@%@@%$^$%!#$#$%!@$^$

הכותרת הפחידה אתכם?
יופי!
כי זה יום שישי ה-13, מוהאהאהא

*גרועה בלהפחיד*

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו:

המלצה (מפחידה) לסופ"ש:

משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו:

מילות סיום ומסר לאומה:

תמונה לסיום, אם בא לכם:

ella xoxo

New member

לא ממש בפורום..אבל תקועה בבית אז למה לא :)

משהו שקרה לי השבוע איבחנו לי דיכאון, אבל זה לא כל כך נורא, כי הדברים האלה עוברים

משהו שאמור לקרות השבוע אני הולכת לשיר בשלושה טקסים שונים, ואפחד מהם לא משלם לי! ועברתי את המבחנים הפסיכותכניים למודיעין 8200 ושבוע הבא הריאיון...אם למישהו יש ניסיון עם ריאיון מודיעיני אני אשמח לשמוע!

שיר השבוע Somebody That I Used To Know הקליפ נהדר

סרטון השבוע אתם חייבים לראות את זה!! מנגן מדהים (הכל בטפינג! על גיטרה אקוסטית!) מתופף, ושר - והכל ביחד! חכו עד לדקה 1:30 בשביל לוודא שראיתם הכל..מדהיםם

כבר שלושים שיעורים! אלוהיםםם תגיש אותי כבר לטסט

Digi Lista

New member
למה דיכאון?

אהבתי את השיר שבחרת כשיר השבוע

בריאיון ובמבחנים, אני חושבת שאני מכירה מישהי שהייתה במודיעין, אני צריכה לבדוק שאני לא טועה ואז אחזור אלייך בנושא...
גם בשירה בטקסים, עזבי את הכסף, לפעמים זה לא העיקר.

ella xoxo

New member
חחח דיכאון זה לא משהו שבוחרים..

..זה פשוט משהו שנמצא אצל אנשים לפעמים :) רשמו לי כדורים אבל אני פשוט אחכה שזה יעלם מעצמו
ואין דבר מדהים יותר מלקבל כסף על דבר שאת כל כך אוהבת לעשות! ברור שזה לא העיקר, אין זמר שיגיד לך שזה העיקר...אבל זה מרגיש כל כך הרבה יותר טוב מלקבל 20 שקל על שעה על הקופה של מקדונלדס

Digi Lista

New member
ברור שלא קמים בבוקר ומכריזים שנהיה בדיכאון...

אני דווקא מכירה מקרוב מאוד מה זה דכאון קליני... התעניינתי כדי לדעת יותר עלייך

כמובן שכשאת עושה משהו שאת אוהבת ומרוויחה עליו זה כיף, אבל אם אני עובדת בחינוך דיי ברור שבשלב הזה לא אהיה מיליונרית ואני מודעת לכמה זה מבאס כשאת משקיעה את הנשמה בתשלום עלוב או בהתנדבות (לפעמים ההבדל לא כזה גדול...ויש לי עשרות סיפורים כמה קרעתי את התחת פיזית ונפשית ולא זכיתי ליותר מ23 שקלים עלובים בשעה ולא כי לא הגיע לי יותר מבחינת התוצאות...) רק כי זה מה שאת אוהבת ועושה לך טוב..., בימינו גם רופאים,כבאים,עובדים סוציאליים, זמרים ועוד רבים לא מרוויחים בכבוד, בגלל זה כנראה המסקנה היא לעשות מתוך הנאה ולהשלים שאם יגיעו כספים זה יקרה אחרי שנים של עבודה והשתפשפות, זה לא פשוט להשלים עם זה והלוואי וכל אחד יוכל להרוויח בכבוד, בעיקר על תחומים כמו אומנות (זמרים, סופרים, ציירים, אנשי חינוך וכן הלאה...) ומה שנעשה מתוך אהבה אמיתית ושליחות, אבל לצערנו במציאות אנחנו זקוקים גם לכסף ולכן נמשיך כנראה לעבוד קשה כדי לצבור אותו וגם ננוצל ולא נתוגמל כראוי... זה בהחלט מדכא...

Billy Shirs

New member
אין לי נסיון בראיונות למודיעין, אבללל

די נראה לי שהכל אותו הדבר פה - מוטיבציה היא מילת המפתח.
את מעוניינת בקצונה? הו אלוהים כןןןןןן
יש לך בעיה עם שעות ארוכות? מה פתאום, אני סוס עבודה!
איך את מסתדרת עם אנשים? אוהבת אותם והם אותי, ביץ' איים פאביולוס!

בכל מקרה תראי להם שאת משקיעה בכל דבר שאת עושה, את מסתדרת היטב עם אנשים אבל כמובןןןן שלא מזניחה את חובותייך הלימודיות, אין לך בעיה לחתום קבע, אין לך בעיה לא לראות בית, ואין לך בעיה לעבוד המון שעות ביום.
כמובן שאם המצב לא ככה כדאי לך לשקול בשנית

ella xoxo

New member
אהה אני פשוט אציג את האמת :)

זה תמיד עוזר לי, כי אני באמת מוכנה לעבוד מאוד קשה, ומסתדרת מעולה עם כל האנשים! אני מפחדת לזיין להם תשכל, כי אני ממש לא מתכוונת לחתום קבע.. זה נשמע לי כמו חלום בלהות

Billy Shirs

New member
אז מעולה!

אולי הם יסלחו לך על הקטע של הקבע
בטח הם רגילים לזה שהמלש"בים לא מתלהבים. וול, שיהיה לך המון בהצלחה

ella xoxo

New member
אהה ואתם חייביםםם

טוב לא חייבים...אבל אני לא מושפעת או משהו!

רק עשיתי את זה כי השיר הזה היה מתאים לסצנה דרמטית כזאת וזה ממש לא מומש במשחקי הרעב :X

הסרטון הזה שהכנתי

שימו
שה-morning light וה-you and i וה-safe and sound והכל ממש הולך עם הסצנה! אין דברים כאלה...

אבל עשיתי את זה בתוכנת עריכה ממש פשוטה אז לא מושלם

העלתי את זה עכשיו ממש!! אז תעשו לייק או תגיבו או משהו שזה לא יהיה בודד

כולי מפחדת

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: הייתי בירוחם אצל ה BFF שלי והיה מוי כיף וגם היה חופש וכאלה
המלצה (מפחידה) לסופ"ש: לראות מלא סרטי אימה לא מפחידים
משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו: חזל"ש סאקס!!!
מילות סיום ומסר לאומה: היום בהיתי שעה בלינק צפיה ישירה ב HG והחלטתי שלא ..
תמונה לסיום, אם בא לכם:טוב קצת צחקתי מזה

Digi Lista

New member
טוב נו...

שבוע שעבר עניתי על הסכמ"ש אז אולי נפתחה כאן מסורת...

הגבתי בפורום הזה הרבה, חשבתי שיהיה נחמד לראות פה הרבה הודעות חדשות, משחקים ודיונים ודרך אגב- היי כולם ונעים להכיר
. ובלי קשר לפורום היה לי שבוע מעניין, לא לחלוטין מוצלח אבל כן מרגישים שיש התחלה חדשה באוויר וזה לא רק האביב. הייתי גם בהשתלמויות בווינגייט ובגלל שאני עובדת עם ילדים בחינוך המיוחד אני בטוחה שאוכל להוציא מזה משהו ממשי.
מפחידה: היזהרו מאנשים שרבים עם הגי.פי.אס, מהניסיון שלי השבוע זה לא מוביל לתוצאות טובות. זה לא כזה מפחיד אבל זה הכי קרוב

נוי כתבה שהיא מבשלת לכם שתי הפתעות, אז מעבר לזה שתחכו בסבלנות, היא גם ציינה שנפגשה עם קומונת שרלוק של הbbc אניצופה לאיחוד בסגנון "כששרלוק פגש את קטניס" וכשהמוח הגאוני שלו פיצח את מה שעבר על קולינס בכתיבת הסוף...
המסר לאומה נשאר אותו המסר- למה לא נוצרת מחאה על זה שלא מגדילים לפוסטר את האטומיקון של
ופותחים לו פורום משלו? בחיי, אנחנו חברה אדישה למצוקות ומזה מתחיל חוסר הצדק החברתי!
: יחסית לאחת שאמורה להיות בצללים שמתי מלא תמונות השבוע, בעיקר של אוסטרלים שמעטים בארץ מכירים, אז נראה לי שמיציתי...
שבוע טוב!

Digi Lista

New member
רגע, מצאתי גם משהו מפחיד...

אני לומדת קורס באוניברסיטה הפתוחה שקשור לתיאטרון והשבוע חברה שנלחצה מהלימודים ביקשה שנלמד ביחד, מצאתי את עצמי קוראת יחד איתה בקול את "מקבת" של שייקספייר על כל העמודים שהביאו לנו בספר (למעלה ממאה עמודים), ואז ניסינו לנתח הרבה ממה שנאמר שם.. ובכן זה היה לגמרי מפחיד מה שהסקנו! ואז כשהיא הזכירה לי שיש לנו עוד חמישה מחזות אחרים לקרוא בכלל כמעט ברחתי בצרחות.
זה נראה לי מספיק מפחיד כדי לחלוק אותו...

Sharonmxx

New member
מסכמשת

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: כבר כתבתי פה שההמנון של פאנם גרם לי ליפול מהכיסא, וזה הדבר המעניין היחיד
חוץ מזה למדתי למתמטיקה אבל לא מספיק כדי לא להיכשל, ראיתי 54948 פרקים של האנטומיה, אבל בעיקר ישנתי והייתי בקניון.
המלצה (מפחידה) לסופ"ש: אל תראו פעילות על טבעית, הבטיחו לי שזה הסרט אימה הכי מפחיד שאני אראה, אז ראיתי אותו לבד בלילה. נרדמתי מרוב שיעמום. woman in black עם דניאל רדקליף (שלא משנה מה הוא יעשה הוא עדיין יהיה הארי פוטרXD) יותר טוב.
משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו: מבחן סופר חשוב במתמטיקה בראשון

מילות סיום ומסר לאומה: עוד ארוחת חג או שישי אחת ואני אתאבד
תמונה לסיום, אם בא לכם: תמונה לסיום זה too mainstream

ella xoxo

New member
יש לי מתכונת במתמטיקה בראשון

ולא הייתי בשיעור מתמטיקה כבר שלושה חודשים

Sharonmxx

New member
בהצלחה

המתכונת שלי בתחילת מאי, לדעתי באותו שבוע של המתכונת היסטוריה והבגרות באנגלית. אבל לא מדברים על זה

Ayelet 363

New member
אני הכי גרועה בלהפחיד

בעצם, אני יכולה טוב מאוד כשאני לא מנסה.

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: כל עולמות והמפגשים שהייתי בהם היו ממש כיפיים.
המלצה (מפחידה) לסופ"ש: זה לא מפחיד אבל באפי וגלי. בעצם... על שניהם כבר היו לי סיוטים. אז זה מפחיד, לא?
טוב, לי יש סיוטים על הכל... למשל, כשהייתי קטנה היו לי סיוטים על פוקימון. |פדיחה|
משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו: אני סוגרת שבת.
מילות סיום ומסר לאומה:
תמונה לסיום, אם בא לכם:

Digi Lista

New member
סיוטים על באפי וגלי? ספרי פרטים.

וזה בסדר, גם אצלי הסיוטים יכולים לפרנס את טובי הפסיכאטריים, פוקימון זה עוד טוב בהשוואה לדברים שחלמתי וחלקם גם חזרו על עצמם אז בכלל...
שנים לא ראיתי באפי, אבל זו הייתה סדרה מעולה.

Ayelet 363

New member
אין ממש פרטים

הספקתי לשכוח (להדחיק?).

גלי- קראתי פאנפיקים ממש עצובים והיה לי לחלום בהשפעת הפאנפיקים.

באפי- אני בעיקרזוכרת שאלה היו סיוטים ולא זוכרת הרבה מהם. היו לי שני סיוטים שכל מה שאני זוכרת מהם הוא שהייתי ווילו ושממש פחדתי. באחד מהם אולי הייתה סירה. זה לא ממש אומר משהו...
היה לי סיוט שאני באפי ואנג'ל ודון רודפים אחריי. הם רדפו אחריי כי הם רצו לעזור לי להתמודד עם משהו, אבל ממש פחדתי מהמשהו הזה אז ברחתי מהם. עפתי בחלום הזה וגם הם. נראה לי שהיינו- לפחות בין היתר- בבית הקברות.

למעלה