סוף כל סוף מסכמ"שת
אתם לא יודעים כמה כיף להיכנס לפורום אחרי שלא הייתי בו כל הסופ"ש ולראות אותו פתאום מפוצץ אנשים ושמח... ממש חיממתם לי את הלב
משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו:
וואי, איזה שבוע מטורף היה לי!
בראשון-שני
הייתי בכנס עולמות, אז בעיקר הסתובבתי בתל אביב ודיברתי עם אנשים מוזרים ומגניבים כמוני D: ופגשתי את מעין ויעל ואיילת ודניאלה ואור, והיה לי כיף ^__^ בשלישי
עבדתי בבוקר ובערב נפגשתי עם חברות מהצבא, והלכנו למסעדה שהגישה תפריט כשר לפסח. ובתפריט היה שרימפס. טוב לדעת ששרימפס זה כשר לפסח
ברביעי
גם הלכתי לעבודה ובערב הלכתי בפעם השלישית להקרנת הסרט
בחמישי
התבטלתי, כי גם בטלה זה נחמד 3: ובשישבת
הלכתי לחברה, ראיתי AVPM כי היא עדיין לא ראתה ורציתי להשלים לה חסכים
וגם X-מן כדי להשלים לי חסכים - אני לגמרי מאוהבת בוולברין... וראינו 21 ג'אמפ סטריט שזה פשוט סרט גאוני ומומלץ ביותר!
ואני חייבת לציין שחברה שלי קראה את הספרים לאחר הצפייה בסרט, ולאחר שחפרתי לה והיא יודעת כל ספויילר אפשרי, והיא עדיין נהנתה ממש. והיא אמרה לי "הייתי בטוחה שאת שיא-המגזימה עם הטים גייל שלך, וניסיתי לקרוא באופן ממש ממש אובייקטיבי ולראות מה קטניס באמת מרגישה. וקטניס לגמרי טים גייל" וזה ממש שימח אותיייי DDDD:
המלצה (מפחידה) לסופ"ש:
אם כבר מפחידה, אז לראות הצלצול. ושניה אחר כך מת לצעוק 3, כדי למות מצחוק
ואם כולם במוד של חלומות מפחידים, אני רוצה לציין שהלילה חלמתי שאני משחקת במשחק של משחקי הרעב
אני צריכה לקחת סוס או משהו, ואני פוגשת בחבורה של אנשים שחלקם חברים שלי וחלקם לא, והייתה שם מישהי שממש לא אהבתי, אז תקעתי לה מלא חתיכות עוגת גבינה עם פירורים לפרצוף, ואז גם ריססתי עליה גז מדמיע, ואז הייתי צריכה לעלות מת"ש על הגז המדמיע. אז נכון, זה לא היה סיוט או משהו, אבל קמתי ממנו בכזה- "ווטפפפפפפפפ O_____O" והייתי מזועזעת מכל מה שעבר עליי בחלום הזה XDD
משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו:
בעיקר לעבוד, ולפגוש חברה שמזמן לא ראיתי. ולסדר את ההרשמה לפסיכומטרי!
מילות סיום ומסר לאומה:
אני אוהבת את הפורום הזה חי. וגם - טים גייל כי פיתה זה חמץ!
תמונה לסיום, אם בא לכם:
קבלו אותי מחייכת ומנצנצת בעולמות