סכמ"שששששששש%$@%@@%$^$%!#$#$%!@$^$

pennylane11

New member
אני לא חושבת שזה חושף פרטי עלילה כלכך

כאילו כן, זה ציטוט, אבל זה לא אומר לך על מי זה נאמר או מתי, אז אני לא חושבת שאפשר להחשיב את זה בתור ספוילר...

pennylane11

New member
כל דבר הוא תירוץ לעשות הפסקה

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: הייתי בכנס עולמות והיה נפלא! פגשתי אנשים ועשיתי דברים והתנדבתי, מהיום אני עונה גם ל"זאת עם הכובע" D:
המלצה (מפחידה) לסופ"ש: היא לא מפחידה, אבל היא המלצה מדהימה. HMB של סטארקיד יצא הלילה וזה סופרמגהפוקסיאאוסוםהוט
|באטמן| (צריך אייקון כזה...)
משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו: האעאע לימודים אני לא רוצהההה :<
מילות סיום ומסר לאומה: מורים להיסטוריה הם אוכלי מוות. פיכס
תמונה לסיום, אם בא לכם: זאת אני עם פוצפוץ המלאך הבוכה המקסים D:

ושנשרוד את השבוע הקרוב, אמן.

pennylane11

New member
כן, מיותר לציין שהיה מאוד משעמם

כי צילמנו את זה תוך כדי משמרת

E l S i

New member
תמונה ממש טובה! (והודעה שלא קשורה לHG...)

רק בהרצאה "איש רע עם תא טלפון" קלטתי מי משחקת את סאלי.
הם הקרינו את הקטע עוד לפני שהקהל נכנס, כדי לבדוק אם זה עובד
ואני חשבתי לעצמי "מה, זה שחזור של ד"ר הו ורוז? למה קארי מוליגן משחקת את רוז?" ואז כשלארי אמר "the Doctor tricked them" הבנתי
שזה היה BLINK וקלטתי שקארי משחקת את סאלי ספארו
אז ראיתי את בלינק שוב.
ואז את דאלקס אין מנהטן, הפעם בשביל אנדרו כמובן
וזה מה שאני עשיתי בסופ"ש. חוץ מעבודות לבי"ס

pennylane11

New member
להיות ממש מעצבנת ולהגיד שלא אהבתי את

בלינק כלכך? כאילו, כן, הפרק טוב, והרעיון מעולה, וסאלי ספארו מלכה, ובלינק של קמיליאן סירקט נהדר, הכל נכון... אבל זה לא פרק של דוקטור הו בעיניי. אין לו שום קשר לסדרה, אולי מלבד זה שאחר כך המלאכים נמצאים בעוד פרקים (שגם אותם, אגב, לא מאוד אהבתי). הקונספט והביצוע, שניהם נהדרים, אבל חוסר הדוקטור בפרק הזה נורא מפריע לי. והסתירות המדהימות בו, גם.
הפרק האולטימטיבי שלי, לעומת זאת, הוא כל פרק מעונה 4, פשוט מדהימה. הספריה, מידנייט, דה יוניקורן אנד דה וואספ... האא, דונה

shaharEB

New member
וואו בלינק היה מדהים בעיניי

הוא היה פרק של דוקטור הו , כי כמו בכל עונה יש פרק אחד על מישהו אחר..הפעם הוא היה על סאלי ועל המלאכים
שהם בין החייזרים
הכי טובים שהיו בדוקטור הו.. עד שמופאט הרס אותם בעונה 5

דונה
!

N o R i K o

New member
סוף כל סוף מסכמ"שת :)

אתם לא יודעים כמה כיף להיכנס לפורום אחרי שלא הייתי בו כל הסופ"ש ולראות אותו פתאום מפוצץ אנשים ושמח... ממש חיממתם לי את הלב

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו:
וואי, איזה שבוע מטורף היה לי!
בראשון-שני
הייתי בכנס עולמות, אז בעיקר הסתובבתי בתל אביב ודיברתי עם אנשים מוזרים ומגניבים כמוני D: ופגשתי את מעין ויעל ואיילת ודניאלה ואור, והיה לי כיף ^__^ בשלישי
עבדתי בבוקר ובערב נפגשתי עם חברות מהצבא, והלכנו למסעדה שהגישה תפריט כשר לפסח. ובתפריט היה שרימפס. טוב לדעת ששרימפס זה כשר לפסח
ברביעי
גם הלכתי לעבודה ובערב הלכתי בפעם השלישית להקרנת הסרט
בחמישי
התבטלתי, כי גם בטלה זה נחמד 3: ובשישבת
הלכתי לחברה, ראיתי AVPM כי היא עדיין לא ראתה ורציתי להשלים לה חסכים
וגם X-מן כדי להשלים לי חסכים - אני לגמרי מאוהבת בוולברין... וראינו 21 ג'אמפ סטריט שזה פשוט סרט גאוני ומומלץ ביותר!
ואני חייבת לציין שחברה שלי קראה את הספרים לאחר הצפייה בסרט, ולאחר שחפרתי לה והיא יודעת כל ספויילר אפשרי, והיא עדיין נהנתה ממש. והיא אמרה לי "הייתי בטוחה שאת שיא-המגזימה עם הטים גייל שלך, וניסיתי לקרוא באופן ממש ממש אובייקטיבי ולראות מה קטניס באמת מרגישה. וקטניס לגמרי טים גייל" וזה ממש שימח אותיייי DDDD:
המלצה (מפחידה) לסופ"ש:
אם כבר מפחידה, אז לראות הצלצול. ושניה אחר כך מת לצעוק 3, כדי למות מצחוק
ואם כולם במוד של חלומות מפחידים, אני רוצה לציין שהלילה חלמתי שאני משחקת במשחק של משחקי הרעב
אני צריכה לקחת סוס או משהו, ואני פוגשת בחבורה של אנשים שחלקם חברים שלי וחלקם לא, והייתה שם מישהי שממש לא אהבתי, אז תקעתי לה מלא חתיכות עוגת גבינה עם פירורים לפרצוף, ואז גם ריססתי עליה גז מדמיע, ואז הייתי צריכה לעלות מת"ש על הגז המדמיע. אז נכון, זה לא היה סיוט או משהו, אבל קמתי ממנו בכזה- "ווטפפפפפפפפ O_____O" והייתי מזועזעת מכל מה שעבר עליי בחלום הזה XDD
משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו:
בעיקר לעבוד, ולפגוש חברה שמזמן לא ראיתי. ולסדר את ההרשמה לפסיכומטרי!
מילות סיום ומסר לאומה:
אני אוהבת את הפורום הזה חי. וגם - טים גייל כי פיתה זה חמץ!

תמונה לסיום, אם בא לכם:
קבלו אותי מחייכת ומנצנצת בעולמות

pennylane11

New member
גם חברות שלי אומרות לי כל הזמן

הן אפילו לא קראו, אבל הן טים גייל והן מכירות את כל הדמויות והעלילה מכל צד אפשרי. רק הבעיה היא שעכשיו חברה שלי לא מוכנה לקרוא בטענה שהיא כבר יודעת הכל... אוף. אני לא אעשה את זה יותר, אני פשוט אכריח אותן לקרוא!

Digi Lista

New member
העיקר שלחמת גם בחלום

אומנם כלי הנשק שלי היה בחלקו קצת לא קונבנציונלי כי נראה לי שעוגת פירורים חלשה בהשוואה נניח לוופלים, גביעי גלידה או עוגה של שלוש קומות מהקשות האלה שיש במאפיות (תשאלי את פיטה), אבל מילא "כל לחימה מכבדת את בעליה" או משהו כזה

N o R i K o

New member
זו העוגה האהובה עליי

וכן, אני בראש של פיטה...
let's say the arena is a giant cake - אני אסתדר

Digi Lista

New member
אז במקום לאכול עוגה שאת אוהבת את מעיפה אותה?

אכן היגיון בריא...

N o R i K o

New member
אם ניכנס לתחום האפור והמלנכולי

אני חושבת שזה די סיכם את מערכת היחסים שלי עם הבחורה ההיא. בואי נגיד שאם היה לי אומץ לדפוק לה עוגה בפנים בפרצוף במציאות הייתי שמחה לעשות זאת

אבל ההרחבה היא לא למקום הזה...

מסכמ"ש!

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: ממש נהניתי בפסח השנה! וגם חזרתי לסניף האם שלי

המלצה (מפחידה) לסופ"ש: תקראו את אני הורג

משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו: אמממ לא יודע

מילות סיום ומסר לאומה: מצה עם שוקולד זה טעים!

למעלה