סכמ"שששששששש%$@%@@%$^$%!#$#$%!@$^$

Digi Lista

New member
.........

את מאמינה שחלומות לפעמים נועדו כדי להעביר לנו מסרים כלשהם? על עצמנו? על אחרים? על גלגולים קודמים?...
אני רואה "גלי" באופן קבוע (אני אפילו מציצה לפעמים בפורום) ומלבד כל הבעיות שיש מבחינת עלילה לדעתי החל בעונה השנייה לא ממש יכולתי לחשוב על משהו שיעשה לי סיוטים מלבד אולי קשר רומנטי בין וויל שוסטר לבריטני או משהו כזה (אבל היי, היו לי סיוטים חוזרים במשך שנים שהמבורגר ענק רודף אחריי, שאני משרוקית, שאני ואבא שלי נלחמים במפלצות ג'לי ענקיות בבית ספר היסודי<חלמתי כשהייתי בתיכון>, שאני פאוור ריינג'רית ואפילו חלמתי על מישהו שלא הכרתי ויום אחרי זה גיליתי לראשונה בעיתון שהוא נרצח, אז מי אני שאשפוט?...) ולכן זה סיקרן אותי...

לגביי "באפי" דווקא כאן אפשר להבין, אני זוכרת שבזמנו גם לי היה איזה חלום על ספייק ואנג'ל, ובגלל שיש שם הרבה דברים שיכולים לעורר מחשבות יכול להיות שדווקא לחלומות עליהם יש הסברים כלשהם... את יודעת ממה פחדת? אולי הבריחה הזאת היא בעצם המסר של החלום עצמו, זה בעצם מה שאמרת שלא רצית להתמודד... אני לא מבינה הרבה בניתוחי חלומות אבל אני תמיד נהנית לדבר על הנושא ותוך כדי זה אולי להגיע לתובנות

Ayelet 363

New member
לא יודעת

אני חולמת הרבה על ספרים\סדרות... וחלומות אחרים שלי הם חלומות שקשה לפרש. גם רוב החלומות שלי שהם לא על ספרים, סדרות או סרטים הם חלומות צלולים (כאלה שיודעים שחולמים) ולכן גם אותם בעייתי לפרש.

בנוגע להאם אני יודעת ממה אני מפחדת- אני מפחדת מהכל. אני לא מגזימה כשאני אומרת את זה.

Digi Lista

New member
תמיד אפשר לנסות לפרש

חלומות צלולים זה אלה שכבר בחלום את יודעת שאת חולמת, לא? היו לי כמה כאלה...
מפחדת מהכול? איך מתמודדים עם זה?

Ayelet 363

New member
מפחדת מהכל- אני לא ממש מתמודדת עם זה

כן, אלה חלומות כאלה. בדרך כלל אני מתקשה לשלוט בהם חות מזה שאני מצליחה לעוף, אז אולי אפשר לפרש מהם משהו... אבל קראתי פעם שמכיוון שאנחנו שולטים בהם אי אפשר לפרש אותם (או לפחות לא כמו חלומות רגילים. אני לא בטוחה מה היה הנוסח המדוייק ואם זה נכון).

Digi Lista

New member
..........

את מבינה שאני בבעיה כי כל שאלה שאשאל נטו מהתעניינות וניסיון להבין יגרום לי להישמע כמו איזה פסיכולוגית?... אז אצטרך את אישורך...
אולי הרעיון שבחלום צלול זה שבגלל שכבר בחלום את יודעת שאת חולמת אז יש לך אפשרות להשפיע קצת על מה שקורה בו, כלומר כשאת מודעת למשהו יותר קל לך להתמודד איתו... אבל אני באמת לא יודעת, זו סתם אפשרות שעלתה לי לראש כרגע

מקווה שהכול יעבור לך ושאם כבר חלומות על סדרות תחלמי על קליין או משהו מוצלח אחר

ella xoxo

New member
אם זה מנחם אותך

אני חולמת כל לילה, כל לילה, על עכבישים ענקיים,
שאו שהם פשוט מסתובבים סביבי באיזה חדר קטן מידיי
או שהם נותנים בי ביסים ואני רואה את הדם שלי משפריץ לכל מקום ואת הבשר נשפך החוצה OO
אני מאשימה את האנטומיה של גריי

pennylane11

New member
רגע, אז בעצם את אומרת

שאת אוהבת האנטומיה אבל לא בפורום?
קדימה, נו, את עוד כאן?
סתםסתם, אבל באמת שזה פורום אדיר עם אנשים מגניבים ודיונים ממש מעניינים D:

ella xoxo

New member
אני לא ממש חזק בקטע של פורומים

אין לי זמן לזה! תאמת שכרגע שהפורום היחיד שאני מבקרת בקביעות :)

Billy Shirs

New member
סכמ"ששששששש

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: הייתי ביומיים של מחנה חזרות למחזמר שלי ופרשתי אתמול במקום היום
איזה כיף להיות בבית!
המלצה (מפחידה) לסופ"ש: תראו את "משחקים נסתרים". לא סרט מפחיד אבל מותח ברמות על.
משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו: עוד חזרות למחזמר... יאיייי
מילות סיום ומסר לאומה: אני עובדת השבוע חמישה ימים במקום שישה! סו אוסום!
תמונה לסיום, אם בא לכם:

Billy Shirs

New member
על אומינקו,

סדרה חמודה דווקא. לא יודעת אם את מכירה אבל אני מהמרת שלא כי אף אחד לא מכיר את זה

באמת שאני לא יכולה לתקצר אותה בלי לגרום לזה להישמע מטומטם להחריד, אבל יש שם המון רצח ושחמט.

Digi Lista

New member

אשמח לשמוע, מהתמונה ומהשם הבנתי שזו אנימה, כבר יצא לי לראות ולשמוע על לא מעט אנימות ומעבר לזה אני מאמינה שלא תמיד משנה הסיפור עצמו אלא מה שעושים ממנו וחוץ מזה שמטבעי דווקא דברים פחות מוכרים נוטים לרתק אותי ואמרת גם הרבה רצח ושחמט, ככה שבכלל נעשה מעניין ... אז אשמח לפרטים על הסדרה עצמה וגם על המחזמר (איפה יעלה? בפני מי? של מי הרעיון?מה התפקיד שלך?)...

Billy Shirs

New member
ובכןןןןD:

אסור לי לספר את העלילה של המחזמר עצמו, אבל היא מאוד ברוח הסדרה וגם קצת מושפעת מבאפי.
http://www.anime-il.com/index.php?showtopic=142836
כאן יש טורנט לכל הפרקים עם תרגום לעברית. פעם היה גם צפייה ישירה אבל סגרו את מגהוידיאו:\
הוא יעלה באוגוסט בכנס קיץ של אמא"י, בפני כל מי שמוכן לבוא
הרעיון הוא של רן גיא, שהופיע בהמון מחזות זמר בעבר (כולל AC2 כריוק). אנחנו חברים טובים מאז ההפקה של אווטאר שביימתי, למרות שהיא לא יצאה טוב בכלל

בכל מקרה באומינקו כתבתי חלק מהתסריט והשירים, אני מביימת קצת וגם משחקת את רוזה, האמא הכי גרועה בעולם (ואני באמת לא מגזימה). הנה קטע קטן
http://www.youtube.com/watch?v=1RvAR5r2340&feature=related
האמת שהתפקיד של רוזה בסדרה הוא די שולי, זאת סתם סצינה שמתמקדת בה... הרוב זה על באטלר, הג'ינג'י עם הכרבולת שם.

Digi Lista

New member
התקציר נשמע רציני

זה דווקא נראה כמו משהו שיכולתי לראות, אולי אפילו אנסה בזכות הקישורים שהראית

מחזות זמר במקרה הנוכחי זה כמו "והסושי חינם"? שמעתי עליו וראיתי חלק קטן, אני צריכה לראות את הכול... גם את אווטאר שביימת הייתי שמחה לראות, לפחות חלקים ובתור אחת שהמציאה את המנוח "ביקורת עצמית" אני בטוחה שאפשר למצוא גם חלקים מוצלחים

זה מגניב שאת כותבת ומביימת, אני מאוד מתחברת לצד של מאחורי הקלעים ולמען האמת בקיץ יצא לי לכתוב מחזה בן חצי שעה לילדים בכיתה א' וכמובן לביים אותם וכו', ולא מדובר בפרוייקט קל כשכולם בכיתה א' (משהו כמו 25 ילדים), תזזיתיים, עוד לא קוראים מספיק טוב ולא תמיד מצליחים להבין את כל התכנים והיה לי בקושי שבוע לעבוד איתם, זה לא סותר שהיה כיף לצד הטירוף ובסך הכול מאוד נהניתי ממה שהיה וגם למדתי לא מעט, כמובן שהיו אינספור חלקים שהרגשתי שהיו צריכים להשתפר יותר אבל לא היה זמן/או תקציב או משהו אחר ולאורך כל שנה שעברה גם עיבדתי סיפורי ילדים ועשינו הצגות כשאני מביימת, אבל אני נלהבת בעיקר מהאחרונה כי באמת היה שם תהליך שממש כתבתי הכול... יש לך דברים שכתבת ממחזות קודמים? אשמח לקרוא ובכלל לשמוע יותר, כל מה שקשור לעשייה מאחורי הקלעים מעניינת אותי

דווקא יהיה מצחיק לדעת עוד על הדמות שלך, אמא הכי גרועה בעולם זה משהו שיכול להיות גם מאוד קומי...

Billy Shirs

New member
לביים את כיתה א'?

נשמע כמו משימה בלתי אפשרית ממש. תזזיתיים נשמע כמו השחקנים שלי והם בני 15-22
באמת כל הכבוד שהצלחת לעשות משהו כזה בזמן כל כך קצר. תמיד בלתי אפשרי לעשות משהו כזה באופן מושלם, זאת עבודה כל כך קשה ויש אינסוף דברים לעבוד עליהם ככה שמשהו תמיד נופל בין הכיסאות ואז נראה לך שעשית משהו לא בסדר.
במקרה של אווטאר זה היה הקטע ההפקתי שדחינו ממש לסוף, בסוף לקחנו את המקום הכי גרוע שאפשר וגם הסאונד והתאורה היו עלובים. ככה יצא שלאף אחד לא היה מושג מה הלך שם בעצם.
"והסושי חינם" היה מחזמר מעולה וממש פורץ דרך... תמיד הערצתי את AC על העבודה שהם עושים, הם הרבה יותר מקצועיים מאיתנו
יש אותו בגרסה המלאה ביוטיוב, אם את רוצה לצפות בו.

Digi Lista

New member
, התחלתי לקרוא

לצערי אני צריכה לצאת מהבית תיכף אז לא אספיק לקרוא את כל הקובץ עכשיו, בשביל זה יש ערב... זה נראה ממש יפה ומקצועי בינתיים, למדת את זה או בכלל משהו שקשור לכתיבה או שזה בא לך טבעי?

היו באמת כמה חלקים ממש מתישים בעבודה עם הילדים בכיתה א', קודם כל בגלל שמדובר בקייטנה שכוללת 35 ילדים מ7.30 בבוקר ועד חמש בערב (לפעמים אחרי) וזה היה כבר סוף יולי אחרי שאני בקושי עומדת על הרגליים אחרי שנה מטורפת של עבודה איתם בוקר בבית ספר וערב בצהרון (+חונכויות, לימודים וניסיון לקיים משהו שמזכיר חיים...), לא נתנו לי חופש למרות שביקשתי כבר באמצע יוני ולא ממש הייתה לי עזרה במחזה או בכלל (היו איתי שני בני נוער ועוד אחת מבוגרת, שני החבר'ה כמעט קרסו והעובדת השנייה נהנית מאוד לעבוד כמה שפחות ואז להתלונן...) ונאלצתי גם לעשות פעילויות אחרות (הליכה לבריכה נניח, פעילויות במקום עצמו וכו'...) וגם תוך כדי לעבוד על המחזה כי רצו שיוצג להורים כמסיבת סיום (אני הצעתי שנעשה ביוני, לפני כל הלחץ, כי רוב החבר'ה במילא היו איתנו כל השנה, אבל לא הסכימו איתי וככה זה נראה) ורק המחשבה שיש גם המשך קייטנה באוגוסט ופעילות ערב נוספת יומיים לפני המופע (שגם אותה ארגנתי לבד) בכלל גרם לי כמעט להתמוטט... אלה רק הנתונים הטכניים ההתחלתיים, על העבודה עצמה בכלל מאתגר לדבר- מעבר לתזזיותיות עדיין מדובר בילדים יחסית צעירים שלא קוראים מספיק טוב ואי אפשר גם יותר מידיי לתת להם לזכור טקסטים ותנועות כי זה מבלבל אותם, אין תפאורה אז צריך לאלתר ולהכין, אין מקום, יש בעיות עם המוזיקה, ילדים רבים ביניהם,ילדה אחת מפריעה כל הזמן ובסוף אני חוטפת צרחות מההורים שלה כשאני מבקשת ממנה בנימוס אחרי ארבעה ימים של התאפקות שתוותר על ההשתתפות במחזה (ההורים שלה מסרבים להבין כמה נזקים היא עשתה וכמה צ'אנסים וסבלנות השקעתי בה! בסוף הם החרימו את המסיבה והלכו להתלונן עליי, זה היה בעיקר מגוחך כי היו לי מספיק עדים לכמה הייתי נחמדה וכמה השתדלתי, אבל ככה זה אנשים תמיד לא יהיו מרוצים וילדים תמיד יצליחו להביס את ההורים בשקרים ומניפולציות...).... מה שיצא בסופו של דבר שנעזרתי בהם ובהכרות שלי עם כל אחד מהם כדי לכתוב את המחזה ולהתאים את התפקידים, היו איתי ארבעה חבר'ה שהופיעו רוב המחזה (12 קטעים, הם הופיעו ב11 וחצי מתוכם) ונאלצו באמת לעבוד מאוד קשה גם בהשוואה למבוגרים יותר, האחרים התחלקו בקטעים האחרים, נתתי להם הרבה חופש לאלתר יחסית (במילא לא רציתי שידקלמו טקסט, רציתי שישחקו ויהנו) וגם הכנו שלטים עם המילים מוגדלות ומנוקדות לכל קטע (ועוד לא בכתב עגול! ככה שאם היו לי הערות על הקבצים המודפסים נאלצתי לשבור את הידיים בכתיבת אותיות דפוס) כדי שאם מישהו במקרה רוצה להעזר אז שיהיה לו מול העיניים, רוב הזמן החזרות נערכו כמו שעושים בפסטיגל- עובדים על כל חלק בנפרד ורק בסוף ממש מאחדים הכול... כמובן שבגלל כל הבעיות במשך כל ההצגה שומעים אותי מביימת ומנתבת את כולם, ההורים מאוד נהנו וגם הצוות וכו' ובקושי היו פאשלות שלא חזיתי מראש והתראגנתי בהתאם, אבל זה היה ללא ספק אחד האתגרים היותר מתישים שעברתי וגם הילדים וגם אני הרגשנו שהיינו צריכים יותר זמן ולעשות את זה עוד הפעם... זה נתן לי חשק לעוד, אולי לא אם חבר'ה כל כך צעירים אלא יותר בגילאים שתיארת

נתנו לי קישור ל"והסושי חינם" ואני שומעת עליו רק דברים טובים והמלצות, עכשיו נשאר לסיים לראות אותו, תתפללי איתי שאספיק בעתיד הקרוב?...
איך קוראים לקבוצה שלכם?

Billy Shirs

New member
נשמע כמו אודיסאה של ממש

מפתיע שהצלחת לעבור את זה בחתיכה אחת. ואת מוזמנת לנסות להיכנס לאחד ממחזות הזמר שיש בקהילה, באמת שיש המון כאלה

Black Stain

New member
שבוע טוב

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: שופינג!!
המלצה (מפחידה) לסופ"ש: המון המון זמן לא פחדתי, נראה לי היה לי הלילה משהו שהיה אמור להיות סיוט אבל זה סתם היה מעניין.. חלמתי שאני באיזה בית ממולכד ויש איזה איש שמנסה להרוג את כל מי שבבית, היו מלא אפקטים
חלונות מתנפצים וכו'
משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו: נוסעת ביום חופש המסכן והיחיד שלי ליםם!! קצת שיזוף לקיץ, ולבקר חברה מהבסיס שלא ראיתי איזה חודשיים
מילות סיום ומסר לאומה: כל פעם שאני עוברת על ציטוטים ממשחקי הרעב אני תמיד איכשהו מוצאת את עצמי נחנקת מדמעות כשזה מגיע למוקינג'יי.. “Dead, but not allowed to die. Alive, but as good as dead. So alone that anyone, anything no matter how loathsome would be welcome.”
יפייפה!
תמונה לסיום, אם בא לכם:

למעלה