סכמ"ש!! אני פה. הכל טוב.

אז אפשר לקבל מתכון לקפקייקס?

אנחנו לא בררנים

Macphista

New member
סיכמוש

קפקייקס- אחרי הדיון עליהם שקראתי כאן והקישור למאקו כנראה ש... לא, מעולם לא אכלתי קפקייקס. אבל אני לא אוהבת דברים עם ציפוי, במיוחד לא ציפוי ירוק/כחול/צהוב וכאלה דברים שלא נראים אכילים... אז נראה לי שלא אוהב במיוחד...

היום הכי טוב השבוע: אני מניחה שיום חמישי, הייתה לי פגישה עם אחד המנחים שלי והיא הייתה מוצלחת וקצרה והשאירה לי את כל היום לסידורים ושופינג.

היום הפחות טוב השבוע: קשה לי להצביע. זה היה שבוע די עמוס בו ישנתי אולי 3 שעות כל לילה. וכשסוף סוף יכלתי לישון הרבה בלילה בין חמישי לשישי, התעוררתי ב6 וחצי בבוקר עם כאב ראש מטורף ורק 2 אדוויל החזירו אותי למיטה.

הדבר שהכי הצחיק אותי השבוע:

קניית השבוע: בגדים, סוף סוף. מעל 1000 ש"ח בשעתיים של שופינג.

תוכניות לשבוע הבא: מלא עבודה, כרגיל.

סדרה: משחקי הכס. חבל לי שזה נגמר כי אז אני באמת נשארת בלי סדרות לראות. אה, התחלתי לראות את העונה הרביעית של קוגר טאון. סיבות פונקציונאליות לחלוטין- זה לא כזה מלהיב ולא כזה מעניין אבל זה 20 דקות ומתאים בדיוק לזמן ארוחה ואי אפשר להתמכר לזה כך שהמוח נשאר מפוקס על ענייני התזה ולא התאבססויות אחרות.

סרט: גסטבי הגדול. מאוד נהנתי. רציתי לראות את זה כבר כשראיתי את הטריילר לפני כמה חודשים, ומאז שזה יצא הביקורות ממש קטלו את הסרט אבל הלכתי עם חברים בכל מקרה. במהלך הסרט ממש חיכיתי שיגיע השלב שזה יתחיל להיות גרוע, והשלב הזה לא הגיע. לא קראתי את הספר אז אולי בגלל זה לא התאכזבתי. בכל מקרה, נהנתי.

ספר: חפירות אקדמיות. ממש לא מרתק.

שיר: Plastic Man על ידי להקת הקאברים The Kinx שעושה קאברים ל... איזה פלא.... The kinks. לא יודעת למה אני אוהבת את הגרסא שלהם יותר מהמקורית... אבל זה מגניב...
https://www.youtube.com/watch?v=I9J1b-yN7Uk

תמונת השבוע: טוב, אני מבלה כבר כמה דקות במחשבות אם הייתה תמונה שעשתה לי את זה השבוע... נזכרת במם כלשהו שקשור לאוני' אבל לא מצליחה להיזכר או לאתר... אז כנראה שאין.

גם אני מנסה לראות קוגר טאון

ראיתי את כל העונות, אבל משום מה היא לא תופסת אותי, משהו בה לא זורם לי.
את המפץ את רואה? אהבתי אותה יותר, והיא באה לי ממש טוב בשביל הפוגה ל 20 דקות.

Macphista

New member
כן, המפץ הגדול ראיתי בקצב ארה"ב

גם הם יצאו לפגרה.
אני חושבת שהסיבה היחידה שאני רואה קוגר טאון היא כי ראיתי בעבר פה ושם פרקים ואין לי סבלנות להתחיל משהו חדש, אז.. זו מעין פשרה... סדרה שהתרגלתי לנוכחות שלה למרות שאין לי יותר מדי עניין בה ובדמויות שבה... שזה משהו חיובי. אין מצב להתאבסס על הסדרה הזו.

shirush3

New member
זאת לגמרי סדרה בשביל להעביר כמה דקות מתות

קורה לי איתה מלא

יסמין@

New member
קוגר טאון

העונה הראשונה והשנייה היו ממש מעולות, מצחיקות, שנונות וכו'. בעונה השלישית הייתה נפילה ואחרי 2 פרקים הפסקתי לצפות בה. פשוט נפילה וחבל.

shirush3

New member
אני אפילו לא זוכרת מה היה שם מבחינת עלילה

גם היו הרבה בעיות עם הסדרה אני חושבת שהם עברו רשת
וגם בעונה 3 הם תמיד צחקו על זה שהם לא יודעים אם הם יחזרו בסתיו

כל מה שיש לי בראש זה יין, בושות

ייו, ירידות, יין והשכן המסכן מציץ מהחלון

אההה וכמובן: penny can

shirush3

New member
אני גם נעצרתי איפשהו בעונה 4

ואני מתה על הסדרה ועל ביל לורנס
, אבל לא יודעת נתקעתי...

Macphista

New member
מי זה ביל לורנס?

אני חושבת שהם רצו להחליף את השם של התוכנית ולא מצאו ופתחו את זה להצעות מהקהל אבל לא נמצא שם טוב.
והפרסומות בשלב מסוים היו- קוגר טאון- שם רע, סדרה טובה.

אני כבר לא זוכרת מה היה באיזה עונה.
הם שותים הרבה יין ויש צחוקים מדי פעם.
זה בערך מה שאני זוכרת... גם מיד אחרי שאני רואה פרק... יין וצחוקים בינוניים.

shirush3

New member
ביל לורנס הוא היוצר של הסדרה

והוא גם היוצר של סקראבס והגעתי לסדרה בגלל האהבה שלי לסקראבס
גם יש הרבה רפרנסים לסקראבס בסדרה כולל דמות משם+מלא שחקנים ששיחקו שם נמצאים בקוגר בתפקיד אורח

היה איזה ראיון ממזמן שדיברו באמת על הקטע של השם
גם שמתי לב בפתיח של העונה שהם יורדים על זה

וכן, קוגר טאון זה בעיקר יין, צחוקים ופני קאאאן
מעבר לזה קשה לי לחשוב מה היה

שאלת השבוע: בגלל שנכנסתי לתחרות של מאקו- אוכל טוב, ונתנו לי תקוות, אז זה משפיע על השאלה שלי: איזה סוג קאפקייק אתם הכי אוהבים? לא אכלתם אף פעם?! רוצו לאכול! בשניה זו!!!
קיץ שעבר שהייתי בניו יורק אכלתי לראשונה קאפקייק, חברה שלי צחקה עליי על זה שלעולם לא אכלתי אחת אז היא לקחה אותי למקומות שהכי "שווה" שם לאכול וזה התוצאה

היום הכי טוב השבוע:חמישי
היום הפחות טוב השבוע:ראשון
הדבר שהכי הצחיק אותי השבוע:משהו בעבודה
קניית השבוע:בגדים

תוכניות לשבוע הבא:עבודה בעיקר

סדרה:General Hospital, מרתון ER שאני עושה שאני בעבודה... {שמה לי פרקים בפלאפון...}
סרט:

ספר:

שיר:

תמונת השבוע:
הקאפקייק הראשונה שאכלתי בחיי

המשך סופ"ש מהנה לכולם

מה זה למעלה? חמוציות?

האמת שזה לא נראה רע בכלל!!
תמיד תיארתי לי בראש קאפקייק שזה בצבעים הזויים, אולי זה מה שמנע ממני לטעום.

shirush3

New member
באמת?

אולי כי רוב התמונות של הקאפקייס אלה המעוצבות

הנה קאפקייקס שאכלתי עם חברה לפני שנה+

גם אמא שלי הכינה לי ביומולדת שנה שעברה קאפקייקס פשוטות, חמודות וטעימות

Shiri from the block

Active member
סכמשי שאלת השבוע: בגלל שנכנסתי לתחרות של מאקו- אוכל טוב, ונתנו לי תקוות, אז זה משפיע על השאלה שלי: איזה סוג קאפקייק אתם הכי אוהבים? לא אכלתם אף פעם?! רוצו לאכול! בשניה זו!!! הממ לא יודעת, כל דבר שהוא עם שוקולד אני מניחה

היום הכי טוב השבוע: יום שישי

היום הפחות טוב השבוע: כל שאר הימים
הדבר שהכי הצחיק אותי השבוע: אף פעם לא זוכרת
קניית השבוע: סינגלים של בקסטריטטטטט
תוכניות לשבוע הבא: חתונה של אחי ביום חמישי!!!

סדרה: משחקי הכס
, וסמולוויל
סרט: -
ספר: -
שיר: same o same o
תמונת השבוע:

למעלה