סיכמוש
קפקייקס- אחרי הדיון עליהם שקראתי כאן והקישור למאקו כנראה ש... לא, מעולם לא אכלתי קפקייקס. אבל אני לא אוהבת דברים עם ציפוי, במיוחד לא ציפוי ירוק/כחול/צהוב וכאלה דברים שלא נראים אכילים... אז נראה לי שלא אוהב במיוחד...
היום הכי טוב השבוע: אני מניחה שיום חמישי, הייתה לי פגישה עם אחד המנחים שלי והיא הייתה מוצלחת וקצרה והשאירה לי את כל היום לסידורים ושופינג.
היום הפחות טוב השבוע: קשה לי להצביע. זה היה שבוע די עמוס בו ישנתי אולי 3 שעות כל לילה. וכשסוף סוף יכלתי לישון הרבה בלילה בין חמישי לשישי, התעוררתי ב6 וחצי בבוקר עם כאב ראש מטורף ורק 2 אדוויל החזירו אותי למיטה.
הדבר שהכי הצחיק אותי השבוע:
קניית השבוע: בגדים, סוף סוף. מעל 1000 ש"ח בשעתיים של שופינג.
תוכניות לשבוע הבא: מלא עבודה, כרגיל.
סדרה: משחקי הכס. חבל לי שזה נגמר כי אז אני באמת נשארת בלי סדרות לראות. אה, התחלתי לראות את העונה הרביעית של קוגר טאון. סיבות פונקציונאליות לחלוטין- זה לא כזה מלהיב ולא כזה מעניין אבל זה 20 דקות ומתאים בדיוק לזמן ארוחה ואי אפשר להתמכר לזה כך שהמוח נשאר מפוקס על ענייני התזה ולא התאבססויות אחרות.
סרט: גסטבי הגדול. מאוד נהנתי. רציתי לראות את זה כבר כשראיתי את הטריילר לפני כמה חודשים, ומאז שזה יצא הביקורות ממש קטלו את הסרט אבל הלכתי עם חברים בכל מקרה. במהלך הסרט ממש חיכיתי שיגיע השלב שזה יתחיל להיות גרוע, והשלב הזה לא הגיע. לא קראתי את הספר אז אולי בגלל זה לא התאכזבתי. בכל מקרה, נהנתי.
ספר: חפירות אקדמיות. ממש לא מרתק.
שיר: Plastic Man על ידי להקת הקאברים The Kinx שעושה קאברים ל... איזה פלא.... The kinks. לא יודעת למה אני אוהבת את הגרסא שלהם יותר מהמקורית... אבל זה מגניב...
https://www.youtube.com/watch?v=I9J1b-yN7Uk
תמונת השבוע: טוב, אני מבלה כבר כמה דקות במחשבות אם הייתה תמונה שעשתה לי את זה השבוע... נזכרת במם כלשהו שקשור לאוני' אבל לא מצליחה להיזכר או לאתר... אז כנראה שאין.