סכמ"ש בדילאי קליל

סכמ"ש בדילאי קליל

שאלת השבוע: קולה מיני! (250 מ"ל) רעיון נחמד או אידיוטי?
היום הכי טוב השבוע:
היום הפחות טוב השבוע:
הדבר שהכי הצחיק אותי השבוע:
קניית השבוע:
תוכניות לשבוע הבא:
סדרה:
סרט:
ספר:
שיר:
תמונת השבוע:

LeAnnDylan

Well-known member
מסכמשת

שאלת השבוע: קולה מיני! (250 מ"ל) רעיון נחמד או אידיוטי? נחמד. הילדים הקטנים של בת דודה שלי ממש מתלהבים מהרעיון ככה שקהל יעד בטוח יש לזה

היום הכי טוב השבוע: יום ראשון היה אחלה, עשיתי קעקוע! ושירי בלוק באה לארח לי חברה
והיום הייתה הופעה של קרן פלס והיה נחמד.
היום הפחות טוב השבוע: יום שלישי
לונה פארק זה מקום שתוכנן ועוצב בידי השטן והילדים הערבים שלו! בחיי. ויום רביעי ועיר הבירה בחיפה היו גם די מיותרים

הדבר שהכי הצחיק אותי השבוע: היו כל מיני דברים לא פוליטקלי קורקט שהצחיקו אותי השבוע אבל ההקשרים שלהם ארוכים מידי ואני עייפה אז לא.
קניית השבוע: קעקוע... זה דבר יקר
תוכניות לשבוע הבא: למצוא עבודה!
סדרה: דקסטר, חניבעל, בתוך הבועה, פרשיות סמויות, וויטני וכתום זה השחור החדש.
סרט: חופשיות על הבר ב-12 ש"ח באוזן השלישית (ותודה לאסף שמצא והסכים לוותר לי על הדיסק
)
ספר: אין
שיר: החדש של קייטי פרי - Roar, החדש של קאסדי פופ - You Hear A Song, הדיסק החדש של לוק בריאן מעולה
ועוד שעה אהובתי החדשה (ברנדי קלארק) מופיעה באופרי אז לכבוד המאורע שמעתי את שלושת השירים שלה השבוע בלופים
יאללה שיגיע כבר אוקטובר ויהיה לי אלבום שלם שלה!!
תמונת השבוע: אני בבית של חברה אז אין לי תמונות פה.

הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

LeAnnDylan

Well-known member
של ה-Grand Ole Opry

ועשיתי על האמה (החלק שבין המרפק לפרק כף היד- לא על האצבע) בחלק הפנימי.
זו הדוגמה - http://www.opry.com/img/pressroom/GOO Logos/19_JLB.jp

ולפני שישאלו אותי בפעם המיליון השבוע מה זה אומר - האופרי זה היכל התהילה של הקאנטרי (בגדול ומאוד בתמציתיות).

יווו איזה מלכה

אהבתי מאוד את המיקום של הקעקוע, אבל לא הבנתי, עשית את הסמל שבקישור או את הסמל והכיתוב?

LeAnnDylan

Well-known member
את הסמל והכיתוב

כרגע המסגרת של הכוכב עדין כהה אבל הבחור שעשה את הקעקוע הבטיח שזה מתבהר ב-50%

LeAnnDylan

Well-known member
תודה

האמת שיש קצת פאקים עם הקעקוע ורק אחרי שעשיתי היו כמה חברים שאמרו לי שלא הייתי צריכה לעשות בטרייבל כי הם לא חזקים בכיתוב דק

בגדול, מרחוק זה סבבה ואני די מרוצה ממנו, אבל כשמסתכלים מקרוב יש כמה קטעים שהוא קצת פיספס. נגיד שני ה-O לא זהים וגם שני ה-R.
וב-N הוא קצת סטה מהקווים.
אולי אני קצת קטנונית אבל אם אני נתקעת עם זה כל החיים, שלפחות יהיה ישר, לא?

אני לגמרי מבינה אותך

מכיוון אחר אומנם, אבל מבינה אותך.
יומיים אחרי שעשיתי את הקעקוע השני שלי, הבנתי איזה טעות עשיתי במיקום שלו, עשיתי מגן דוד יפייפה על הקרסול, ואז ממש התחרטתי שלא עשיתי אותו על האמה (כמוך) ממש תמוד לכף היד הפנימית.
אני בטוחה שתלמדי לאהוב אותו ולחיות איתו באהבה כי הוא מושלם

LeAnnDylan

Well-known member
או שכן או שלא

מקסימום אני אלך למקום אחר ואבקש מהם שיעברו לי עליו ויסדרו אותו קצת. הפסים יהיו קצת יותר עבים (שלמכתחילה לא הייתה לי בעיה עם זה) אבל לפחות יותר ישרים...
אבל כרגע אין לי תוכניות כאלה. כל תקופת ההחלמה הזו של קילוף העור והגירודים הבלתי נסבלים מעיקה עליי

יש לך תמונה של המגדן דוד שעשית? (איה עוד קעקוע יש לך ואיפה?)

לא במחשב, אבל אני אנסה השבוע להעלות

יש לי קעקוע מגיל 16 שעשיתי, שני דולפינים בתוך מים
הוא יעבור שינוי בעתיד

ויש לי פרפר ציבעוני עם עלים קטנים ירוקים סביבו בגב התחתון.

על כתף ימין

בזמנו (גיל 16) הם היו מאוד יפים וממש אהבתי אותם,
היום הם נראים לי קצת לא קשורים וגם הזמן עשה את שלו והם דהו ופחות ברורים.

shirush3

New member
גם לאחותי יש קעקוע של רפר בגב תחתון

היא חולת קעקועים
היא עשתה קעקוע של דרקון מהצלע עד לרגל

בא לי קעקוע

shirush3

New member
אולי אני אכניס את זה לאוף השבוע?

ואני מתה לעשות, אבל אני מתלבטת לגבי העיצוב

Shiri from the block

Active member
אוי כן זה הכי קשה להחליט על עיצוב. אבל בסופו של דבר כשכן תחליטי את תדעי שהחלטת.
יש לי רעיונות לכל מיני קעקועים אז כל פעם אני חושבת על מקומות שונים בגוף לשים אותם ואז כזה יש מקום שנתפס יותר מהשאר וזהו, אני נעולה עליו. ואז ככה אני יודעת עם עצמי שזה הכי מתאים חח

וכן כן אני בעד!

Shiri from the block

Active member
חחח אתה מזכירה לי את עצמי גם אני אחרי כל קעקוע יש חרטה קטנה שאולי זה גדול מידי או קטן מידי או לא במיקום טוב, קצת סנטימטר פה.. צבע.. צורה... ככה זה. בגלל שאת יודעת שזה משהו תמידי אז זה מלחיץ אבל כמו ששירלי אמרה באמת מתרגלים לזה ומקבלים את הקעקוע כמו שהוא.
מקסימום כל הדברים שאמרת תמיד אפשר לעשות תיקון ולעשות שכבה מעל או וואטאבר. קעקוע כמה שהוא תמידי אבל הוא די גמיש בדברים שאפשר לעשות לו חח

למעלה