סכמ"ש בדילאי קליל

Shiri from the block

Active member
אנחנו בהחלט רוצים את הגירסא הארוכה!! מי שלא נאה לו שלא יקרא

הדלקתי מזגן. עכשיו הכל טוב.

שאלת השבוע: קולה מיני! (250 מ"ל) רעיון נחמד או אידיוטי? נחמד. אמא שלי מצאה וקנתה לי, כן, זה נחמד. הטוב בזה זה שהבקבוק הוא פרקטי... זה טוב

היום הכי טוב השבוע: אמא שלי הייתה בחופש השבוע ובנוסף לזה היה לה יום הולדת אז ביום שלישי עשינו לה יום כיף, וקנינו מלא מלא מלא דברים ובמשך השבוע גם, נסענו לכל מיני מקומות והיה פאן

היום הפחות טוב השבוע: אתמול. חגגנו לאבא שלי יום הולדת, והזמנו את כל המשפחה, ועשיתי קאפקייקס שיצאו נורא וניסיתי לעשות קייקפופס שיצאו ממש ממש ממש רע. זה היה נראה כמו גוש חרא על מקל וזה תסכל אותי בטירוף... בנוסף לזה, כמו שכבר הזהרתי את אמא שלי ביום שישי, היא כמובן הייתה עצבנית ומתוחה ובשביל לדבר איתה היה צריך את המגן הזה של השוטרים שמפזרים הפגנות וכ'ו... בסוף הכל נאכל אבל הידיעה שיצא לי לא מה שרציתי ממש תסכלה אותי...
הדבר שהכי הצחיק אותי השבוע: אתמול אני ואח שלי התחלנו לשחזר את הסרטון הזה http://www.youtube.com/watch?v=wY9MQdMCabU וזה יצא יותר מצחיק מהסרטון. הקטע הכי מצחיק היה שאמא שלי לא הבינה מה אנחנו רוצים ממנה
(ונזכרנו בסרטון בעקבות זה שעשינו על האש ליום הולדת של אבא שלי)
קניית השבוע: מלא דברים מהיום כיף! הדבר הכי מגניב- ניצלנו את ההנחות שנתנו לאמא שלי בכל מקום בגלל היום הולדת, אז הלכנו לללין וקנינו לי ספרי קרם גוף! זה מעולה! והוא שומני בטירוף וזה בדיוק מה שאני צריכה לרגליים שלי ולעצלנות שלי

תוכניות לשבוע הבא: להוריד את הגשר! אמן. רק שלא יתחרט...
סדרה: הוחלפו בלידתן, פרוורי הגיהנום, רקדניות קטנות (אני לא מאמינה שאני עדיין רואה את החרא הזה), ועוד ועוד...
סרט: ביום ראשון, אח שלי ואמא שלי היו בחופש אז נסענו לראות סרט, ראינו הפרש הבודד. אין על ג'וני דפ! אין!
ספר: תצחקו עלי ותגידו שזה לא נחשב, דודה שלי קנתה לאמא שלי מתנה ליום הולדת (לפי הבקשה של אמא שלי - לפי הבקשה שלי) את הספר החדש של מיקי שמו, אוצר העוגיות. גם עליו אין! ביום חמישי / שישי אני אעשה ניסיון ראשון.
שיר: קניתי לי 3 דיסקים השבוע. עידן רייכל- רבע לשש, אניה בוקשטיין ועילי בוטנר וילדי החוץ. מי שאוהב את אניה בוקשטיין, אז הדיסק שלה מעולה.
תמונת השבוע: זה היה צריך להיות על קייקפופ כחולים, בסוף זה היה על קאפקייקס
אבל הכל נאכל, או לוקק על ידיד הבני דודים המופרעים שלי...

Macphista

New member
חחחחחחחח

הסרטון!
וואי, יש מצב שהקלטתם את הגרסה שלכם ותשתפי?

לא, לא הלכנו רחוק כל כך

סתם שיגענו את אמא שלי

אחרי שאח שלי הלך לחדר שלו, המשכתי ואמרתי לאמא שלי כזה "את רוצה לעשות סצנה? את רוצה לעשות סצנה?!" והיא לא הבינה למה

אני חולה על הסירטונים שלהם

אני ממש אוהבת את הסיפורים שלך על המשפחה, כיף לקרוא אותך ואת מערכת היחיסים שלך עם אמא ועם אח שלך

אתמול קניתי בללין את הבושם של הילדות הוורד, ממש התאהבתי בריח שלו, טלק כזה נעים.
ובהצלחה עם הגשר

תודה על הכל

אני כאילו מפחדת מהבשמים של ללין, לא יודעת למה אפילו. אבל אני ממש אוהבת את כל המוצרים שלהם, יש לי מלא דברים שלהם

מה שעוד טוב שם, זה שיש מלא הנחות!

shirush3

New member
סכמ"ש/יום ראשון בסימן מטרונית

שאלת השבוע: קולה מיני! (250 מ"ל) רעיון נחמד או אידיוטי? אני לא שותה קולה כי מוגז זה בע וזה שורף את הלשון, אבל זה ממש מטומטם לדעתי ביחס למחיר של זה

היום הכי טוב השבוע: סופשבוע היינו במסיבת ווילה והיה כיף ^_^
היום הפחות טוב השבוע: שבוע שעבר היה איזה יום שקצת לא הרגשתי משהו ואתמול נגמרו למקלדת הסוללות ואני לא מוצאת חדשות והמקלדת הישנה ממש מעצבנת
|פינוק|
והיום התחילה המטרונית ופשוט...

אין לי בכלל כוח לפרט מה הלך עליה חוץ מהעובדה שהיו בכלל לא עליתי עליה בבוקר ובחזרה הבייתה במרכזית היא שינתה מספר ואז חזרה לעצמה אחרי כמה תחנות
הדבר שהכי הצחיק אותי השבוע: חברים שלי
קניית השבוע: בקבוק של קסטיל רוז'
תוכניות לשבוע הבא: לשרוד.
סדרה: דקסטר!
סרט: ראיתי אתמול פרומתאוס וזה התחיל מעניין ונגמר הזוי לגמרי
ספר: ריקוד עם דרקונים
שיר: VH1
תמונת השבוע: אין לי כוח לעלות

Macphista

New member
אז עניין המטרונית לא הלך משהו?

אני מקווה שזה ישתפר בהמשך.
כשהרכבת הקלה התחילה בירושלים היא גם התחילה בקצב של צב, עשתה מלא פקקים והייתה מעצבנת באופן כללי.
אבל זה השתפר צ'יק צ'ק והיום לחלוטין הפכה לאמצעי תחבורה מוביל בעיר.

מחכה לעדכוני מצב המטרונית, אחזור להיות חיפאית בקרוב.

shirush3

New member
הם עדיין בתקופת מבחן מסתבר

ורק 40% מהמטרוניות פועלות מה שגורם לתדירות של כל 30-40 דקות ולכמות ענקית של אנשים
בגלל זה זה גם כרגע בחינם

אני מקווה שהלחץ ירד בשבועות הקרובים

עובדה משעשעת - הכבישים היו ריקים היום בבוקר בשעות עומס

למעלה