סכמ"ש בדילאי קליל

וואו זה ענק

את בטח מעריצה ענקית של קאנטרי

אני מכיר רק את טיילור סוויפט, מרינדה למברט וג'ייסון משהו...

LeAnnDylan

Well-known member
כן, אפשר להגיד

"מעריצה ענקית"
ג'ייסון אלדין? וואלה? הוא לא אחד מאלה שמי שלא מכיר קאנטרי שמע עליו (אלא אם כן אתה אוהב את קלי קלרקסון).

shirush3

New member
האמת את האסוציאציה הראשונה שעולה לי לראש

בהקשר לקאנטרי

voodoogirl1

New member

שאלת השבוע: קולה מיני! (250 מ"ל) רעיון נחמד או אידיוטי? אני לא שותה קולה, אבל אני חושבת שזה דווקא גאוני. יש אנשים שבקבוק רגיל הוא יותר מדי בשבילם.
היום הכי טוב השבוע: ואוו... אני לא יודעת.. היה לי שבוע מטורף! טסתי לאיטליה כל השבוע והיה מדהים!
היום הפחות טוב השבוע: היום.. חזרתי למציאות..
הדבר שהכי הצחיק אותי השבוע: המדריך שהיה לנו באיטליה!
קניית השבוע: מלא מלא דברים מאיטליה!!
תוכניות לשבוע הבא: חוזרת לשיגרה המשעממת שלי
סדרה: לא ראיתי טלוויזיה כל השבוע.
סרט: כנ"ל
ספר: מכירת חיסול של יו לורי
שיר: L'italiano של טוטו קוטוניו.. למרות שכבר היה נמאס לשמוע את זה כל בוקר באוטובוס
תמונת השבוע: הקיר בסמטה ליד הבית של יוליה בורונה ---->

אפשר הסבר ל הקיר הזה?

יש שם בס"ד ומגן דוד, מה זה הקיר הזה?
איזה כיף לך, איטליה
הגברים שם......

voodoogirl1

New member
הגברים האיטלקיים כל כך... מאצ'ואיסטים..

זה קיר שכותבים בו בעיקר זוגות את השמות שלהם. זה מן קטע כזה רומנטי שכותבים על הקיר הזה כי זה כאילו מתקשר לאהבה של רומיאו ויוליה.
הבס"ד והמגן דוד כנראה סתם כי הישראלים הרגישו קצת געגועים לישראל ופטריוטיות מסוימת.

איטליה מדהימה!

היינו שמה בטיול לא ממזמן, ואני מתחננת לחזור לשם לטיול נוסף. גם לחזור על מקומות שהייתי (כמו ונציה, שפספסתי את כל החוויה כי הייתי חולה על כדורים...) וגם במקומות אחרים.
היית גם בתוך הבית או שהחלטת שזה יקר ומיותר?
ואיפה עוד היית?

(היה לי קטע ממש מצחיק בבית של יוליה. אני ואמא שלי נכנסנו, וראינו כמה צריך לשלם, אבל לאמא שלי לא היה כסף אז היא הייתה צריכה ללכת לקחת מאבא שלי שחיכה לנו בחוץ עם אח שלי כי הם לא רצו להיכנס. מפתיע. אז אני חיכיתי לה בפנים והיא הלכה, היה גם רוח ודי קר ובפנים היה נעים אז נשארתי. בזמן הזה נכנסו זוג, וראו כמה עולה הכניסה ואז הם עשו פרצוף מתחרט והגבר אמר "עזבי, בואי נלך" ואני חושבת לעצמי "אה! ישראלי!"

voodoogirl1

New member
איטליה מהממת

אני מתה לחזור לשם שוב

לא נכנסו לבית עצמו כי באמת יקר מדי חחח אנחנו ישראלים מצויים.
אבל הספיקו לנו שאר המקומות המהממים וגם היינו בפארק מים ובמופע אבירים אז אומנם פספסנו את הבית של יוליה מבפנים אבל המקומות האחרים היו שווים לא פחות.

נה, אל תתאכזבי...

יש שם דברים ספציפיים מגניבים כמו הבנה עצמו, ויש שם בגדים של רומיאו ויוליה שההנחה שלי ושל אמא שלי הייתה שזה בגדים מהצגה שהייתה פעם.
אבל בתכלס, יש שם מלא חפירות כתובות והמון המון המון ציורים של יוליה על המרפסת..

סכמ"ש

שאלת השבוע: קולה מיני! (250 מ"ל) רעיון נחמד או אידיוטי? לא רלוונטי לי, אבל תאורטית נראה לי פרקטי מאוד

היום הכי טוב השבוע: יום שני. שנת הלימודים נפתחה בתרועות רמות ושמחה גדולה! בכורתי עלתה לכיתה א', ויצאה מהכיתה בהכרזה הכי נפלאה שאפשר לעלות על הדעת "אני מתה על כיתה א'"
והקטנה שלי התחילה טרום חובה.

היום הפחות טוב השבוע: ראשון. התרסקתי עם האופניים (וזו לא אשמתי! בא מולי רוכב אופניים וסטיתי כדי לא להתנגש בו). שפשופים ודם בכל מקום, ואחרי כמה שעות כאבים חזקים בזרוע ימין. אחרי ריצות לרופא וכמה צילומים לבדוק שכלום לא שבור שלחו אותי לפיזיוטרפיה. עכשיו אסור לי לעשות פעילות גופנית מטלטלת (בעצם מותר לי רק לרכב על אופניים במכון כושר) עד הודעה חדשה.

הדבר שהכי הצחיק אותי השבוע: הקטנה שלי חזרה מהגן נרגשת ומאושרת. הם למדו על מצריים העתיקה (שעשה את אימא שלה מאוד מאושרת) עם הידיעה המרעישה הבאה
"במצריים העתיקה שאיש אחד מת, מתפללים עליו ואז עוטפים אותו בנייר טולאט......"

קניית השבוע: תחבושות ואנט' לפציעות שלי

תוכניות לשבוע הבא: להנות מהשקט

סדרה: חדר חדשות

סרט: The Bourne Legacy

ספר: יש המלצות (לא משחקי הכס בבקשה)

שיר:

תמונת השבוע: העצים היפיפים האלו צומחים לאורך החוף המערבי בארה"ב, היכן שיש צוקים שמתמרים מעל שפת האוקיינוס. הרוחות החזקות שנושבות גורמות לעצים לגדול בצורה מעוותת. התוצאה מרשימה מאוד, ותמיד כיף לילדים (בעצם לכולם) לעבור מתחת לחופת עצים כזאת.

הורסת הקטנה שלך

הלוואי ושלי תצא בכזו הצהרה עוד שבועיים
בנתיים היא די חוששת מכיתה א'.
והעצים האלה ממש מדהימים!!!

שיהיה גם לכן בהצלחה

שלי מאוד חיכתה לכיתה א', בעיקר כי זה בבית ספר של השכונה שלנו, ולא בבית ספר הפרטי הדוחה שהיינו בו שנה שעברה.
רק שתהיי מוכנה, חלק מהילדים בכו שהם ראו את ההורים שלהם (אבל אף אחד לא בכה שהם עזבו). הגדולה שלי מרוב התרגשות וצפייה הייתה מותשת כל השבוע, ונרדמה לשעתיים לפחות אחרי בית הספר. המורה שלה הכינה מראש את ההורים שזה קורה כמעט לכל הילדים, ובדיוק כמו שהיא חזתה, כמעט כל ההורים דיווחו על ילדים עייפים ובוכיים אחה"צ.

תרגישי טוב!

מצחיק שאחרי תאונת אופניים הדבר היחיד שמותר לך זה לרכוב על אופניים

ומזל טוב לגדולה! כיתה א' זה ציון דרך משמעותי בחיי הילדים

וקראת ספרים של יורם קניוק? אני חושב לקרוא את הספר "תש"ח" שלו

תודה

זה בהחלט אירוני, אבל זו הפעילות גופנית היחידה שהיא לא מטלטלת. בכל אופן, ככה אני יכולה לקרוא ולהתעמל ביחד

קראתי את יורם קניוק, לא את תש"ח (שאמרו לי שהוא מעולה) אבל לא הצלחתי להתחבר לצורת הכתיבה שלו. הספר הבא שאני רוצה לקרוא הוא סיפור על אהבה וחושך, ניסתי כבר כמה פעמים, אבל אני מתייאשת איפשהו בעמוד 50.....

Macphista

New member
הגמל המעופף ודבשת הזהב

של אהרן מגד.
אם הצלחתי להבין קצת את הטעם שלך בספרות אז נראה לי שממש תאהבי את הספר הזה.
ישן אבל מוצלח.
אם לא קראת כבר...

מסכמ"שת

שאלת השבוע: קולה מיני! (250 מ"ל) רעיון נחמד או אידיוטי? לא אוהבת קולה אז אין דיעה
היום הכי טוב השבוע: שבת וחמישי. שבת כי סבא שלי סיפר לאמא שלי שהחברה של דוד שלי בהריון וחמישי כי גיליתי שחברה הכי טובה שלי מאורסת
היום הפחות טוב השבוע: שבת כי גיליתי שדודה רבא שלי נפטרה ב22 ליולי

הדבר שהכי הצחיק אותי השבוע: הפרק של היפים והאמיצים של היום (שישי) וגם שאיזשהו איש התחיל לדבר איתי ככה סתם בחנות בעברית... ולא היה לי מושג מי הוא... מסתבר שהוא מכיר את אבא שלי מהבית כנסת...
קניית השבוע: 3 בשמים ב$10
תוכניות לשבוע הבא: חופש ולפגוש את החברה שהתארסה
סדרה: היפים והאמיצים, ימי חיינו, בייבי דדי, מליסה וג'ואי, טוויסטד, טין וולף, PLL, הליווד גיים נייט, אמריקה גוט טלנט, הוחלפו בלידתן
סרט: -----
ספר: ------
שיר:I'll Be - Edwin McCain
תמונת השבוע: אין כח להעלות

Macphista

New member
זוכרת אותך.
טוויסטד.

כן זוכרת אותך- את הרמבלית הנוספת של הפורום שלא מראה נוכחות מספקת!
אין לי מושג מה זה טוויסטד.

למעלה