סכמ"ש חורפי וכפול! אולי הפעם החורף ישאר...

סכמ"ש חורפי וכפול! אולי הפעם החורף ישאר...

בגלל כל הנסיבות שהיו לנו בשבוע שעבר, מישהו שאף פעם לא שוכח דברים (
) שכח לעשות סכמ"ש!
אז קבלו, סכמ"ש חגיגי, בהמלצתכם, הוא סכמ"ש של שבועיים! אז הוא יהיה ארוך יותר וחופר יותר, אבל למי אכפת?

שאלת השבוע: הוצאתם כבר שמיכות פוך?
עם איזה שתיה אתם הכי אוהבים להתכרבל? תה? קפה? שוקו?
היום הכי טוב השבוע:
היום הכי טוב שבוע שעבר:
היום הפחות טוב השבוע:
היום הפחות טוב שבוע שעבר:
הדבר שהכי הצחיק אותי השבוע:
הדבר שהכי הצחיק אותי שבוע שעבר:
קניית השבוע:
קניית השבוע שעבר:
תוכניות לשבוע הבא:
הסדרות שראיתי בשבועיים האחרונים:
הסרטים שראיתי בשבועיים האחרונים:
הספרים שקראתי בשבועיים האחרונים:
השירים ששמעתי בשבועיים האחרונים:
תמונות השבועיים:

את האמת, יצא מוזר, אבל היי, זאת אופציה לחפירה. תחפרו! תהנו! סוף שבוע שקט ורגוע, ושבת שלום!!
בפניה מרגשת אליכם, צריך למצוא אייקון לסכמ"ש, קדימה, תציעו!!

enigma14

New member
מסכמשת כפליים

שאלת השבוע: הוצאתם כבר שמיכות פוך?ממזמן...אני אוהבת לישון עם פוך,זה כמו לישון בתוך ענן
אבל מה אני לא אוהבת?להחליף ציפה לפוך

עם איזה שתיה אתם הכי אוהבים להתכרבל? תה? קפה? שוקו?טכנית,זה דיי קשה להתכרבל עם שתייה חמה,זה יכול להשפך עלייך ועל השמיכה-לא נעים לא נעים....אבל בתאכלס שוקו

היום הכי טוב השבוע:אתמול סוף סוף היה שקט,ישבתי עם חברה בבית קפה ועוד קצת הסתובבנו,כבר שכחתי איך זה לצאת מהבית!עכשיו אני מבינה איך מרגישים אנשים אחרי שהם יוצאים מהבית של האח הגדול...
היום הכי טוב שבוע שעבר:לא נראה לי שהיה יום טוב בשבוע שעבר...
היום הפחות טוב השבוע:פחות או יותר כל השבוע עד אתמול

היום הפחות טוב שבוע שעבר:כנל
הדבר שהכי הצחיק אותי השבוע:אח שלי הקטן ביקש שאני אעזור לו בעבודת שורשים בחלק שהוא צריך לכתוב על עצמו,חשבתי לעצמי כמה כבר קשה לכתוב על עצמך?ואז ראיתי שבחלק שהוא היה צריך לכתוב איזה מזל הוא הוא כתב שהוא מזל מוזנאים (השגיאות במקור) השגיאות זה לא מה שהצחיק אותי,מה שהצחיק אותי זה שהוא בכלל
מזל תאומים

הדבר שהכי הצחיק אותי שבוע שעבר:ראיתי בערוץ 10 שגיא זוהר מדווח איזור פתוח באיזה עיר ואז שהתחילה אזעקה הוא אמר ״התושבים המקומיים לא לוקחים סיכון והולכים למרחב המוגן״ בעוד שהוא ממשיך לשדר בחוץ בלי לזוז.כאילו בן אדם,אתה חושב שאתה עשוי מבטון?שלרקטה מזיז שאתה כתב חדשות?לך למרחב המוגן דביל!!!
קניית השבוע:לא הייתה כזאת
קניית השבוע שעבר:מצרכים לכדורי חמאת בוטנים ונוטלה שיצא פשוט הדבר הכי מושלם עלי האדמות!בחיים לא חשבתי שאני יכולה להכין דבר כזה טעים!
תוכניות לשבוע הבא:אין ממש כאלה,רק לקוות שיהיה שקט

הסדרות שראיתי בשבועיים האחרונים:עד עצם היום הזה,צ׳אק,רופא להשכיר,חברים,איך פגשתי את אמא,המפץ הגדול,הנורמלים החדשים ועוד ועוד...
הסרטים שראיתי בשבועיים האחרונים:לא ראיתי הרבה סרטים אבל אתמול ראיתי סרט שקוראים לו חופים עם בט מידלר,ברברה הרשי (קורה שלנו!!) ומים ביאליק בתור בט מידלר הצעירה

הספרים שקראתי בשבועיים האחרונים:שהלכתי להחליף ספר לא היה שם משהו חדש של הרלן קובן,אז בשיא טיפשותי ובהשפעת סרט שקוראים לו ״מועדון הקריאה של ג׳יין אוסטן״ השאלתי ספר שרחוק לגמרי מהסגנון שאני קוראת שקוראים לו ״הטיית לב״ אני לא עברתי את עמוד 16 מרוב שהיה לי קשה לקרוא,השפה שם הייתה יותר מידיי גבוהה בשבילי והייתי צריכה לקרוא כל פסקה פעמיים רק בשביל להתחיל להבין
מה קורה שם

השירים ששמעתי בשבועיים האחרונים:Open arms הולך חזק אצלי בימים האחרונים..

אוקי. אני רוצה את המתכון לכדורים.

אח שלי אוהב חמאת בוטנים, וגם נוטלה, ואני מלא זמן מחפשת מה לעשות לו עם חמאת בוטנים ושוקולד כלשהו.
יש איזה מתכון שדודה שלי נתנה לי, לבראוניז חמאת בוטנים ושוקולד, אבל הוא באנגלית, וגם כל המצרכים באנגלית, וכשחיפשתי את זה לא מצאתי את זה, כנראה שאבא שלי מחק את זה מהמחשב שלו.
אז אני צריכה לבקש את זה ממנה שוב, אבל אין לי כוח...

וואי, מאיפה להתחיל?

קודם כל, הרסת לי את בלוטות הטעם פה, את המתכון לכדורים פליז!!
אני כ"כ מזדהה עם השמיכה, אני ממש מאוהבת בשמיכת חורף שלי

אח שלך הצחיק אותי
בן כמה הוא? (תאומים זה אחלה מזל
)
אני אהבתי שבערוץ 2 השדרנים באולפן היו אומרים לכתבים "רוץ, לך למרחב המוגן", לא נתנו להם אופציה בכלל להמשיך, אני גם לא מבינה את הטמטום הזה.
לגבי "חופים" - בדיוק הזכרתי אותו בפורום טלוויזיה בהקשר של מים ביאליק - היא מצויינת שם!! לגבי הסרט עצמו - זה אחד הסרטים האהובים עלי ביותר, ראיתי אותו אלפי פעמים ותמיד, תמיד, אני בוכה בו בטירוף, במיוחד בסוף, אפילו יש לי דיסק עם פס הקול הסרט, בט מידלר

בערוץ 2 יש להם את הקטעים של

"יש פה אזקה אז..."
"רוץ למרחב המוגן, נחזור אליך אחר כך"
ואז רואים את הכתב בשטח רץ כמו אידיוט עם המיקרופון

enigma14

New member
המתכון שישנה את חייכם

http://www.mako.co.il/food-recipes/.../Recipe-8794d79c7378931006.htm&partner=switch
אני לא מאמינה שמצאתי מתכון במאקו שהוא פשוט להכנה ובלי מצרכים פלצניים שאין לך מושג מאיפה להשיג אותם

וקצת הכוונה-אני שברתי את הראש כדי להבין איזה כמות זה בעצם 250 גרם פירורי ביסקוויטים ובסוף הבנתי שזה יוצא חבילה אחת של פתיבר וצריך לפורר את זה ממש טוב (בלי יותר מידי חתיכות גסות) אני פיררתי עם הדבר הזה שמועכים איתו פירה,הבלילה של זה טעימה רצח,אבל אחרי כמה זמן שהכדורים במקרר הם אפילו טעימים יותר!

enigma14

New member
אה ולגבי אח שלי

הוא בן 12 וחצי,זה קטע כזה שבכיתה ז חייבים לעשות עבודת שורשים
ולפי ההנחיות של העבודה שלו שראיתי-ממש סיבכו אותה!אני שמרתי לו את העבודת שורשים הישנה שלי ועדיין זה לא הולך להקל לו את העבודה!
ואגב הכי צחוקים לקרוא את העבודת שורשים שלך מגיל 12 שמתברר שרציתי להיות מעצבת אופנה,שהייתה שאלה איך לדעתי אני אראה בעתיד כתבתי שאני לא יודעת אבל אני מקווה שאראה טוב,ושהייתי חולה על הראל מויאל (״אני אוהבת מוזיקה בעברית כי באנגלית אני לא מבינה שום דבר״
) חחחח הייתי ילדה פאתטית

shirush3

New member

אני בטוחה שאם אני אמצא דברים שלי מגיל 12 אני אכחיש כל קשר לעצמי

בקשר לעבודת שורשים, ככול שהשנים מתקדמות

מסבכים אותם יותר. באמת.
אח שלי, שהוא בגיל שלך, עשה עבודת שורשים מינימלית למדי, כי אלה פחות או יותר היו הדרישות ועל הדרך הוא גם לא השקיע.
בעבודת שורשים שלי, אמא שלי ואני ישבנו המון שעות על זה, וחפרנו למוות, ורוב הזמן את אותו הדבר, הדרישות מטומטמות כל כך ויצא לי לחשוב "למה זה אמור לעניין מישהו?!" על כל מיני דברים שהיה צריך לכתוב...

shirush3

New member
"לישון בתוך ענן"
ממש!

אני גם לא אוהבת להחליף, אני כ"כ גרועה בזה

אני פחות אוהבת את השילוב של חמאת בוטים ושוקולד, אבל נשמע מגניב!

Jimmy Kane

New member
סיכום

שאלת השבוע: הוצאתם כבר שמיכות פוך? בדיוק היום הוצאתי
עם איזה שתיה אתם הכי אוהבים להתכרבל? תה? קפה? שוקו? תה, לא מת על קפה ושוקו

היום הכי טוב השבוע: היום, חזרתי הביתה..
היום הכי טוב שבוע שעבר: לא חושב שהיה
היום הפחות טוב השבוע: חמישי, אתמול
היום הפחות טוב שבוע שעבר: ראשון
הדבר שהכי הצחיק אותי השבוע: לא זוכר

הדבר שהכי הצחיק אותי שבוע שעבר: לא זוכר באמת

קניית השבוע: מחשב נייד סוף כל סוף סוף
קניית השבוע שעבר: לא קניתי
תוכניות לשבוע הבא: ללמוד למבחן בחדו"א
הסדרות שראיתי בשבועיים האחרונים: עד עצם היום הזה, המתים המהלכים והנורמלים החדשים אה וגם דקסטר

הסרטים שראיתי בשבועיים האחרונים: לא ראיתי
הספרים שקראתי בשבועיים האחרונים: אני מתכנן לקרוא שבוע הבא מלחמת עולם Z
השירים ששמעתי בשבועיים האחרונים: אין
תמונות השבועיים: אין

יש לזה ספר?

בדיוק קראתי שהסרט עם בראד פיט עומד לצאת.
תספר לי איך הספר שתסיים.

סכמ"ש

שאלת השבוע: הוצאתם כבר שמיכות פוך? כן, כבר בסוף ספטמבר. נורא קר כאן בלילות
עם איזה שתיה אתם הכי אוהבים להתכרבל? תה? קפה? שוקו? שוקו. עדיף עם מרשמלו
היום הכי טוב השבוע: אתמול! אחותי הקטנה ואני בישלנו את ארוחת thanksgiving והיא ראתה את סוף העונה הראשונה של ouat והפרק הראשון של העונה השנייה
היום הכי טוב שבוע שעבר: שבת, הקטנה הייתה עם חום והיא ואני התפנקנו בבית ביחד
היום הפחות טוב השבוע: יום שני
היום הפחות טוב שבוע שעבר: כל הימים
הדבר שהכי הצחיק אותי השבוע: התגובה של חמותי שהבן שלה שם לה עוגת תפוחים וכדור גלידה. שהוא ניסה לשים לה קצפת היא צעקה לא! ואני נשפכתי מצחוק.
הדבר שהכי הצחיק אותי שבוע שעבר: כרגיל, הבנות המקסימות שלי
קניית השבוע: היום black friday. דברו איתי בערב
קניית השבוע שעבר: חיקוי של uggs לבנות
תוכניות לשבוע הבא: ללמוד ולנוח!
הסדרות שראיתי בשבועיים האחרונים: כמעט ולא ראיתי טלוויזיה, המון תוכניות ילדים
הסרטים שראיתי בשבועיים האחרונים: מרתון של סרטי דיסני, טרילוגיית מלחמת הכוכבים. argo, החדש של בן אפלק - רוצו לראות עכשיו!
הספרים שקראתי בשבועיים האחרונים: אות מאבשלום
השירים ששמעתי בשבועיים האחרונים: רדיו pandora תלוי במצב רוח, בד"כ זה או שירי דיסני או רוק אלטרנטיבי משנות ה 90
תמונות השבועיים: ההודו שהכנתי לכבוד חג ההודיה

enigma14

New member
זה סתיו אמיתי!

לא כמו בארץ
ולגבי הבלאק פריידיי לפי מה שהבנתי שהולך שם,תקחי לשם קסדה ושכפץ

shirush3

New member
וואוווו מדהיייייים

אני בוהה בתמונה כבר כמה דקות
זה פשוט יפה!!!!!

למעלה