סכמ"ש חורפי וכפול! אולי הפעם החורף ישאר...

Y. Welis

New member
זה יפה. העלים האדומים. הנוף הצפוני (45 מעלות)

הקמפוסים העתיקים, ספוני עץ המהגוני...

וואו... זה נראה טוב.

שבוע שעבר אבא שלי יושב בסלון ואומר: "ביום חמישי זה טנקסגיבינג"
אז אמא שלי מסתכלת עליו במבט של נו ו...?
ואני אומרת לו: "למה? אתה עושה לנו טרקי?"
התשובה הייתה שלילית כמובן

והשלכת שצרפת... זה מדהים. אני רוצה לעבור לגור איתך...

מילה לא נכונה. המילה שחיפשת זה עצלן.

בתכלס, אין לו כוח לעשות כלום. אבל נגיד אם אמא שלי אומרת "אין לי כוח לעשות (נתן דוגמה) וואפלס" אז אבא שלי ישר קופץ "תעשי את הבלילה ואני אעשה אותם במכונה" כאילו, בוקר טוב, איפה היית עד עכשיו?!

מדרמייה!!! זה נראה טוב

זה עוף או הודו? איך הוא יוצא כזה שחום יפה?
בקנדה הייתי מחכה ל Boxing day (מקווה שככה כותבים את זה), וואי כמה מציאות הייתי קונה.
גם קניתי לזואי חיקוי של אגגס בגלי - 69 ש"ח, חבל שאין במידה שלי, אבל אני אמצא בסוף.
שבוע התוכניות חוזרות לשדר כרגיל, נכון?
מתי הם יוצאים לפגרה הארוכה?

הדגשתי את זה ובינתיים כולם התעלמו

צריך למצוא אייקון לסכמ"ש!!!
הצעות! הצעות! הצעות!!

בגלל שאין אייקון שממש מתאים בול

הייתי הולכת על אייקון הכי לא קשור, כזה שבקושי משתמשים בו, כמו:

או

או להתאים את האייקון לעונות/תקופת העונה:
נגיד לתקופה הזו אייקונים של חורף/כריסטמס, חנוכה.....?

לא הייתה לי כוונה לאייקון שמתאים בול!

לא יודעת, התכוונתי שיציאו...
אולי פשוט נלך על
כי זה טעים.
או
כי כאילו הגיע הזמן לסכמ"ש.
לא יודעת ובגלל זה אני שואלת, הצעות!

חבל שהקלדה לא מחממת את הידיים..

שאלת השבוע: הוצאתם כבר שמיכות פוך? לא, מה אני היחידה?! אמא שלי כבר שבוע שואלת אם אני רוצה שמיכה, והתשובה היא לא... לא קר לי בלילה...
ואני בדרך כלל זאת שקר לה!
עם איזה שתיה אתם הכי אוהבים להתכרבל? תה? קפה? שוקו?
שוקו
איכס קפה, ותה... שיהיה. אבל שוקו הכי טוב.
היום הכי טוב השבוע: לא היה משהו...

היום הכי טוב שבוע שעבר: יש לי זיכרון של דג... אני לא חושבת שהיה משהו מיוחד...
היום הפחות טוב השבוע: יום ראשון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
היום הפחות טוב שבוע שעבר: אין לי מושג, שוב!
הדבר שהכי הצחיק אותי השבוע: כרגיל, השטויות שאח שלי מספר לנו מהצבא. והשיחה שלי ושל אח שלי. הוא: "מה יש לאכול?" אבא שלי בא לענות לו ואז אני: "פירה, קוטג', מילקי וביצה קשה. תחליט." הוא: "זה מה שאת אוכלת? מסכנה..." ואתמול בערב כשאכלתי כרובית מוקרמת הוא אומר לי "אני הייתי אוכל את זה עם קש, איך את יכולה לאכול את זה?" כואב לי מוות, ואני בולעת כדורים בלי סוף, ואף אחד לא מרוצה מזה, אבל עכשיו ניסיתי לא לקחת כדורים, הייתי 6 שעות בלי כדורים וכמעט דפקתי את הראש בקיר מרוב כאבים. כשגידו לכם שאתם צריכים לעבור ניתוח בפה, בחניכיים, אל תסכימו.
הדבר שהכי הצחיק אותי שבוע שעבר: כנ"ל

קניית השבוע: טריקולד שאמא שלי קנתה לי כדי שאני אגוון קצת באוכל.

קניית השבוע שעבר: שום דבר מיוחד.
תוכניות לשבוע הבא: להשתדל לא למות מכאבים?
הסדרות שראיתי בשבועיים האחרונים: המפץ, עד עצם היום הזה (היה את הפרק האחרון, לא?), הוחלפו בלידתן, ובטח עוד כמה שאני לא זוכרת...
הסרטים שראיתי בשבועיים האחרונים: ראיתי מלא. נתחיל בזה שראיתי את כלב אדום, זה סרט מדהים, כבר המלצתי למלא אנשים, פשוט זה היה "תראו את זה! אתם חייבים!!!". ויס עשו עכשיו דוקו דאנס, אז ראיתי מלא סרטים משמה, שאני עדיין בהלם מדברים שאנשים עושים שמה... ואני חושבת שזהו...
הספרים שקראתי בשבועיים האחרונים: כאילו שהיה לי סבלנות. השבוע, מהכאבים, אני בקושי מצליחה לשבת לראות טלוויזיה, כי התנוחות לא נוחות לי ואני פשוט לא יכולה לשבת מכאבים בפה! זה מוזר, אבל זאת עובדה..
השירים ששמעתי בשבועיים האחרונים: https://www.youtube.com/watch?v=4aQDOUbErNg זה מה שקורה כשחברה שלי אומרת לי "תשמעי את השיר הזה!" ואז זה פשוט נדבק...
תמונות השבועיים: כלב מדהים. אני עכשיו רוצה את הכלב הזה, ואת הכלב מדה ניו נורמל.

LeAnnDylan

Well-known member
אולי

יש לי פוסטר שלו מעל המיטה

אבל לא בגלל שאני ממש אוהבת אותו. כאילו, הוא חמוד וזה.
כשהייתי באנגליה בחודש שעבר ראיתי פוסטר שלו ובדחף הרגע החלטתי לקנות. אפילו שלא תלוי לי שום דבר על הקירות. זה בכלל לא בית שלי, זה בית שכור והקירות הלבנים בו מעייפים אותי אז חשבתי שלהסתכל על הפרצוף היפה שלו בבוקר יכול להיות שינוי נחמד. אז עכשיו יש לי פוסטר שלו מעל המיטה.
הכי מרגישה ילדת ניינטיז עכשיו

חבל שהקלדה לא מחממת את הידיים...

שאלת השבוע: הוצאתם כבר שמיכות פוך? לא, מה אני היחידה?! אמא שלי כבר שבוע שואלת אם אני רוצה שמיכה, והתשובה היא לא... לא קר לי בלילה... ואני בדרך כלל זאת שקר לה!
עם איזה שתיה אתם הכי אוהבים להתכרבל? תה? קפה? שוקו?
שוקו
איכס קפה, ותה... שיהיה. אבל שוקו הכי טוב.
היום הכי טוב השבוע: לא היה משהו...
היום הכי טוב שבוע שעבר: יש לי זיכרון של דג... אני לא חושבת שהיה משהו מיוחד...
היום הפחות טוב השבוע: יום ראשון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
היום הפחות טוב שבוע שעבר: אין לי מושג, שוב!
הדבר שהכי הצחיק אותי השבוע: כרגיל, השטויות שאח שלי מספר לנו מהצבא. והשיחה שלי ושל אח שלי. הוא: "מה יש לאכול?" אבא שלי בא לענות לו ואז אני: "פירה, קוטג', מילקי וביצה קשה. תחליט." הוא: "זה מה שאת אוכלת? מסכנה..." ואתמול בערב כשאכלתי כרובית מוקרמת הוא אומר לי "אני הייתי אוכל את זה עם קש, איך את יכולה לאכול את זה?" כואב לי מוות, ואני בולעת כדורים בלי סוף, ואף אחד לא מרוצה מזה, אבל עכשיו ניסיתי לא לקחת כדורים, הייתי 6 שעות בלי כדורים וכמעט דפקתי את הראש בקיר מרוב כאבים. כשגידו לכם שאתם צריכים לעבור ניתוח בפה, בחניכיים, אל תסכימו.
הדבר שהכי הצחיק אותי שבוע שעבר:כנ"ל
קניית השבוע: טריקולד (
) שאמא שלי קנתה לי כדי שאני אגוון קצת באוכל.
קניית השבוע שעבר: שום דבר מיוחד.
תוכניות לשבוע הבא: להשתדל לא למות מכאבים?
הסדרות שראיתי בשבועיים האחרונים: המפץ, עד עצם היום הזה (היה את הפרק האחרון, לא?), הוחלפו בלידתן, ובטח עוד כמה שאני לא זוכרת...
הסרטים שראיתי בשבועיים האחרונים: ראיתי מלא. נתחיל בזה שראיתי את כלב אדום, זה סרט מדהים, כבר המלצתי למלא אנשים, פשוט זה היה "תראו את זה! אתם חייבים!!!". ויס עשו עכשיו דוקו דאנס, אז ראיתי מלא סרטים משמה, שאני עדיין בהלם מדברים שאנשים עושים שמה... ואני חושבת שזהו...
הספרים שקראתי בשבועיים האחרונים: כאילו שהיה לי סבלנות. השבוע, מהכאבים, אני בקושי מצליחה לשבת לראות טלוויזיה, כי התנוחות לא נוחות לי ואני פשוט לא יכולה לשבת מכאבים בפה! זה מוזר, אבל זאת עובדה..
השירים ששמעתי בשבועיים האחרונים: https://www.youtube.com/watch?v=4aQDOUbErNg זה מה שקורה כשחברה שלי אומרת לי "תשמעי את השיר הזה!" ואז זה פשוט נדבק...
תמונות השבועיים: כלב מדהים. אני עכשיו רוצה את הכלב הזה, ואת הכלב מדה ניו נורמל.

טוב. לילה טוב לכולם, נמאס לי, מה יש לי היום?!

לפחות את הסכמ"ש עצמו לא שחכתי לעשות... זאת התקדמות.

וואי מסכנה, כמה זמן ההחלמה?

כרובית מוקרמת נשמע ממש טוב!
(מאיפה באתם לי עכשיו עם כל המאכלים הטעימים האלה??)
אין סיכוי שאני צופה בכלב אדום, אני לא יכולה להכיל עוד סרט כלבים עצוב.
אבל הוא יפייפה!!

באישור כתוב יומיים מנוחה, אבל זה לא באמת...

הייתי שלושה ימים בבית, ראשון- שלישי, הלכתי לבית ספר ברביעי וחמישי, שישי לא היה לי (יאי!)
אני מקווה שזה יגמר בקרוב כי זה כואב ונמאס לי. השן אמורה גם לגדול, שזה בדרך כלל כואב גם ככה, אז מצפה לי עתיד כואב למדי.
מצחיק אותי שידיד שלי אמר לי ששמים לו גשר עוד חודש, זה פשוט שימח אותי, כי אני עוד חודשיים בערך אמורה לסיים עם זה!!

אבל זה סרט יפה! טוב, תהני מהתמונה וזהו.

Y. Welis

New member
יש טיפות ציפורן (סוג של פרח) שמאלחשות

טבעיות וללא מרשם. יכול לעזור. אבל זה עניין מעיק, מנסיון.

enigma14

New member
החלמה מהירה!

את האמת המאכלים שאת אוכלת בתקופה הזאת דווקא טעימים! פירה-טעים,קוטג׳-טעים,ביצה קשה-טעים וגם מילקי טעים

אבל אני מבינה אותך עם הכאבים,בתור אחת עם סף כאב נמוך במיוחד..זה באמת קשה,מקווה שהכאבים יעברו בקרוב

טעים אבל לאכול שבוע את אותו דבר זה נמאס

אפילו אמא שלי אמרה לי "אחרי שתסיימי עם הכאבים, ותאכלי לאכול דברים אחרים, אני הרבה זמן לא יעשה פירה. נמאס לי"

למעלה