חבל שהקלדה לא מחממת את הידיים..
שאלת השבוע: הוצאתם כבר שמיכות פוך? לא, מה אני היחידה?! אמא שלי כבר שבוע שואלת אם אני רוצה שמיכה, והתשובה היא לא... לא קר לי בלילה...
ואני בדרך כלל זאת שקר לה!
עם איזה שתיה אתם הכי אוהבים להתכרבל? תה? קפה? שוקו?
שוקו
איכס קפה, ותה... שיהיה. אבל שוקו הכי טוב.
היום הכי טוב השבוע: לא היה משהו...
היום הכי טוב שבוע שעבר: יש לי זיכרון של דג... אני לא חושבת שהיה משהו מיוחד...
היום הפחות טוב השבוע: יום ראשון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
היום הפחות טוב שבוע שעבר: אין לי מושג, שוב!
הדבר שהכי הצחיק אותי השבוע: כרגיל, השטויות שאח שלי מספר לנו מהצבא. והשיחה שלי ושל אח שלי. הוא: "מה יש לאכול?" אבא שלי בא לענות לו ואז אני: "פירה, קוטג', מילקי וביצה קשה. תחליט." הוא: "זה מה שאת אוכלת? מסכנה..." ואתמול בערב כשאכלתי כרובית מוקרמת הוא אומר לי "אני הייתי אוכל את זה עם קש, איך את יכולה לאכול את זה?" כואב לי מוות, ואני בולעת כדורים בלי סוף, ואף אחד לא מרוצה מזה, אבל עכשיו ניסיתי לא לקחת כדורים, הייתי 6 שעות בלי כדורים וכמעט דפקתי את הראש בקיר מרוב כאבים. כשגידו לכם שאתם צריכים לעבור ניתוח בפה, בחניכיים, אל תסכימו.
הדבר שהכי הצחיק אותי שבוע שעבר: כנ"ל
קניית השבוע: טריקולד שאמא שלי קנתה לי כדי שאני אגוון קצת באוכל.
קניית השבוע שעבר: שום דבר מיוחד.
תוכניות לשבוע הבא: להשתדל לא למות מכאבים?
הסדרות שראיתי בשבועיים האחרונים: המפץ, עד עצם היום הזה (היה את הפרק האחרון, לא?), הוחלפו בלידתן, ובטח עוד כמה שאני לא זוכרת...
הסרטים שראיתי בשבועיים האחרונים: ראיתי מלא. נתחיל בזה שראיתי את כלב אדום, זה סרט מדהים, כבר המלצתי למלא אנשים, פשוט זה היה "תראו את זה! אתם חייבים!!!". ויס עשו עכשיו דוקו דאנס, אז ראיתי מלא סרטים משמה, שאני עדיין בהלם מדברים שאנשים עושים שמה... ואני חושבת שזהו...
הספרים שקראתי בשבועיים האחרונים: כאילו שהיה לי סבלנות. השבוע, מהכאבים, אני בקושי מצליחה לשבת לראות טלוויזיה, כי התנוחות לא נוחות לי ואני פשוט לא יכולה לשבת מכאבים בפה! זה מוזר, אבל זאת עובדה..
השירים ששמעתי בשבועיים האחרונים: https://www.youtube.com/watch?v=4aQDOUbErNg זה מה שקורה כשחברה שלי אומרת לי "תשמעי את השיר הזה!" ואז זה פשוט נדבק...
תמונות השבועיים: כלב מדהים. אני עכשיו רוצה את הכלב הזה, ואת הכלב מדה ניו נורמל.