סכמ"ש חורפי וכפול! אולי הפעם החורף ישאר...

LeAnnDylan

Well-known member
חחח מקדונלדס

טוב שלא עבדתי שם איזה שעה וחצי לפני 5 שנים

LeAnnDylan

Well-known member
עוד משהו שעזבתי לפני 5 שנים

חזרתי לגור קרוב אליך
(טוב, קרוב באופן יחסי
)

LeAnnDylan

Well-known member
לגמרי

זה אף פעם לא היה נותן בספק. הסיבה היחידה שעברתי לדרום הייתה כדי לצאת קצת מהבית ולשנות אוירה. שנאתי כל רגע שם. אין כמו הצפון הפורח

איך נאשוויל?

עושה לי ממש חשק לראות (בגלל השירים), אבל זה מה שאמרתי על גליי והעלילה הייתה מעייפת שם. איך העלילה?

LeAnnDylan

Well-known member
וואו זה ממש שונה מגלי!

בגלי זה בעיקר השירים וקצת עלילה. מה שאני שונאת בגלי (ראיתי רק את העונה הראשונה אז אם זה משתנה מתישהו אין לי מושג) זה שמעבר לקטע שהם כאילו במקהלה של בית הספר ואז הם מתאמנים לתחרות וזה הגיוני לשיר שירים, יש גם קטעים שהם סתם הולכים ברחוב ואז פתאום שרים או מקלפים תפוח ואז פתאום בא להם לשיר. זה מעיק, זה לא קשור וזה טרן אוף. גם אין שם עלילה בשיט. זה בעיקר משהו כדי לקדם את השירים.

בנאשוויל לעומת זאת, זה קודם כל עלילה. השירים היחידים שיש בפרקים הם כאלה שרואים את הדמויות שם שרות כשהן בהופעה, או כשהם כותבים שירים או באולפן. כאילו בהקשר הגיוני. היה אפילו פרק אחד שלא היו בו שירים בכלל והוא היה על טהרת העלילה בלבד.
אני אוהבת את הסדרה כי היא עוסקת בעולם הקאנטרי.
אבל גם אנשים שאני מכירה שלא אוהבים מוזיקת קאנטרי בכלל, נהנים ממנה. היא עשויה טוב ויש לה דמויות מעניינות. היא לא קלילה כמו גלי אז אם זה מה שאת מחפשת, לא תמצאי

הדבר הנוסף שאני ממש אוהבת בה זה שבינגוד להרבה סדרות אחרות עם פיילוט ממש טוב ושאר הפרקים ממוצעים או לא מספקים, בנאשוויל, כל פרק הוא באמת טוב יותר מקודמו.

Shiri from the block

Active member
עונהה
שאלת השבוע: הוצאתם כבר שמיכות פוך? אני לא עזבתי את השמיכת פוך גם בקיץ

עם איזה שתיה אתם הכי אוהבים להתכרבל? תה? קפה? שוקו? שונאת, לא סובלת, עושה לי כאבי בטן. אז התשובה היא פשוטה.. מים

היום הכי טוב השבוע: אין לי שמץ
היום הכי טוב שבוע שעבר: חמישי בערב
היום הפחות טוב השבוע: כל השבוע, צריך לעבור דירה ולנקות ולסדר את כל הבית וכל הכלים וכל הבגדים.. אין לי סבלנות לדברים האלה

היום הפחות טוב שבוע שעבר: כל הימים
הדבר שהכי הצחיק אותי השבוע: לא זוכרת
הדבר שהכי הצחיק אותי שבוע שעבר: כנל
קניית השבוע: מזרון לדירה החדשה..
קניית השבוע שעבר: -
תוכניות לשבוע הבא: לעבור דירה
ובתקווה שיהיה לי זמן לחדר כושר כבר.
הסדרות שראיתי בשבועיים האחרונים: זינה, סמולוויל, היפים והאמיצים, היה היה, גוסיפ גירל, יומני הערפד, 30 רוק, איך פגשתי את אמא.
הסרטים שראיתי בשבועיים האחרונים: דימדומים
סרט מדהים!!!! הכי טוב בסדרה!!!
הספרים שקראתי בשבועיים האחרונים: -
השירים ששמעתי בשבועיים האחרונים: בקסטריט, בריטני, קלי קלרקסון, ניקי מינאג' ועוד..
תמונות השבועיים:

שיר!!!

אז התחלתי את הפרק השני של קאסל ו.......אפריל קפנר???סירייסלי??
גם לפה היא הגיעה?
הולכת להמשיך לצפות.........

shirush3

New member
ראית את החצופה?

ידעתי שהיא הרוצחת

חבל שהיא לא התאבדה בסוף

מסכמשש

מה קורה כולם?

שאלת השבוע: הוצאתם כבר שמיכות פוך? חחח אני עם פוך כבר כמה שבועות

עם איזה שתיה אתם הכי אוהבים להתכרבל? מרק חם בכוס חחח
היום הכי טוב השבוע: ראשון.. מוזר אה? בן דוד שלי קפץ בהפתעה...
ובחמישי קנינו אוטו חדש! אופל קורסה רק שב3 לדצמבר נגמר לי המלווה...

הדבר שהכי הצחיק אותי השבוע: בן דוד שלי מאשדוד מעיר אותי ב 12 בצהריים O_O
קניית השבוע: אוטו
תוכניות לשבוע הבא: להסתפר!!!
הסדרות שראיתי בשבועיים האחרונים: המתים המהלכים ועוד כמה...
הספרים שקראתי בשבועיים האחרונים:
AINT NOBODY GOT TIME FOR THAT
השירים ששמעתי בשבועיים האחרונים: קצת סקרילקס... ולפעמים כיף ללכת ל VEVO של איזה מישהו ממזמן [ע"ע בריטני ספירס או אבריל לאבין] ולשמוע שוב את השירים הישנים שלהם ולהיזכר ב OLD TIMES...
תמונות השבועיים: באווירת הבחירות...

אם שמתם לב, הורדתי את מה שהיה לפני שבוע כי אני בקושי זוכר משהו...

enigma14

New member
אהבתי את בתמונה

לי הולך להגמר המלווה יומיים אחרייך,אבל אני עדיין לא בטוחה אם זה כדאי שאני אסע ברכב לגמריי לבד

למעלה