סכמ"ש עצמאי~

fat lip

New member
סכמ"ש עצמאי~../images/Emo165.gif

שיר השבוע של פאניק? שיר השבוע לא של פאניק? אמן\אלבום השבוע? סרט\סדרת השבוע? ציטוט השבוע? משהו שעשה לך את השבוע? תוכניות לשבוע הבא? תמונת השבוע: + שאלה ליומע"צ למרות שעבר- מה עשיתם בערב ובחג עצמו? שיהיה אחלההההה סופ"ש.
אני חולה על הכפתור שצירפתי

chen010189

New member
מצאתי תמונה של אדם וההוא מג'ים קלאס

לפנק את המעריצות כי הוא בלי חולצה שם XD נראה לי הסולן X: החתיך הזה שמופיע בקליפ של סנייקס און א פליין עם שיער חלק ארוך קצת בצבע חום, יאללה אתר הכרויות XDD. הסולן אולי? או שהוא בכלל מדה אקדמי איז? X: עזבו, אני בורה. כדאי שאני אחקור קצת בתור אחת שאוהבת את דקיי דאנס :O וזה דרש לשים את זה בתמונת השבוע בעיקר בגלל אדם שהיום פתאום שמתי לב שהוא שווה והייתי עושה אותו D: אבל מי שרוצה התמונה באלבום במייספייס שלו. וחוץ מזה יש ציטוטים מגניבימים :] כן כן זה היה תקציר החדשות XD שיר השבוע של פאניק? NORTHERN DOWNPOUR שיר השבוע לא של פאניק? JUSTIN TIMBERLAKE AND MADONNA - 4 MINUTES אמן\אלבום השבוע? AMERICAN GRAFFITI - SOUNTRACK סרט\סדרת השבוע? אמריקן גרפיטי
ציטוט השבוע? אני לא שוטפת פירות וירקות כשאני אוכלת אז לקחתי אפרסק מהמקרר ואמא שלי ראתה שאני לא שוטפת אז אני עושה לה "מממממ...דווקא טעים" אמא: "כן זאת העונה, באמת יש אפרסקים טובים עכשיו" אני: "האמת שהתכוונתי לתרסיס נגד חרקים שהם שמו..."|חיוך זדוני| XD אם הייתם רואים איזה פרצוף היא תקעה בי זה באמת היה מצחיק XDD אוקיי הדבר הבא קצת...אינטימי? אבל זה דורש X: -אבא שלי מקפל כביסה ומוצא תחתונים מנומרים עם תחרה- "מעניין איפה אמא מופיעה כשאני לא פה..." XDDDDDDDDDDD אני שחורה(אין לי אלוהים נו) אמא שלי הלכה למנגל ולבשה הכל שחור "חן איך אני נראית?" אני: "כמו אחת שהולכת להלוויה..." אמא: "למה? איזה רעה אבל יש קצת לבן בצווארון" אני: "טוב אז כמו אחת שהולכת להלוויה ונשפך עליה טיפקס" אמא: "חן לא מדברים ככה..." אני –מתקנת ומגנה על עצמי בצורה מפגרת-: "נו יענו להלוויה של הפיל הזה שראינו שבוע שעבר בטלוויזיה שהנמר טרף..." אמא: "יופי. באמת, נורא חכם. כל הכבוד חן.
" D: ואחד אחרון כי אני חייבת P: אמא שלי, לא זוכרת על מה זה היה: "...בן זונה ואת תסלחי לי על הביטוי לא הייתה לי ברירה..." אני: "מה את מצטערת? אני כבר בת 19, מה את חושבת שאני לא מקללת? -משחררת לאוויר איזה 700 קללות הכי מגעילות שאני יכולה-" אמא שלי: "ששש....חן! לפחות לא בבית לידי O_________________________O" אני: " אבל החינוך מגיע מהבית D: " משהו שעשה לך את השבוע? כלום תוכניות לשבוע הבא? מתחילה קורס קונדיטוריה ולא יודעת מה עוד X: אולי אני אחפש עבודה למרות שלא בא לי לעבוד בתקופה האחרונה עדיין ואתחיל לקרוא את המחזה עם המונולוג שלי ואעשה שוב סיבוב אולפנים לדיבוב.. תמונת השבוע: ריצ'ארד דרייפוס של 1973
+ שאלה ליומע"צ למרות שעבר- מה עשיתם בערב ובחג עצמו? פעם ראשונה שאני לא עושה כלום, אבל כ-ל-ו-ם ביום העצמאות X: דווקא ב60 אבל לא היה אכפת לי כי זה היה מרצוני.

MichRanger

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo185.gif

fat lip

New member
בהחלט :)

להקה מדהימה יש לו. אני חולה עליהם. הם אחד הקטעים הטובים בדקיידאנס. :)

chen010189

New member
אני אנסה אותם השבוע במייספייס שלהם../images/Emo3.gif

יאללה עוד להקה לאוסף או כמו שאני אומרת בצחוק בראש שלי כי אני מכורה: "עוד סכמ"ש לענות עליו בימי שישי" (נו כאילו בפורום חדש שאני אצטרף אליו D:)

chen010189

New member
כן הוא ואדם עשו פרצוף של קשוחים

והוא היה שם בלי חולצה ועמד בפוזה של "אז אתה בכח רוצה מכות?" XD אחחח אדם הזה
הוא סיפר שמעריצה באה אליו בהיסטריה שידיד שלה נכנס לדיכאון ומאיים להתאבד אם הוא לא יתן לו לדבר עם ריאן XDD ואחת סיפרה שהיא חייבת את הטלפון של ריאן כי זה הדבר היחיד שיציל את חברה שלה שנמצאת ב"סכנת חיים" :S

Mori C

New member
../images/Emo41.gifהציטוטים../images/Emo6.gif

Northern Downpour
אני שומעת את השיר הזה בלופים D:

MichRanger

New member
סכמ"ש עם ציטוטים../images/Emo185.gif

כןכן מפתיע.. בדרך כלל אין לי ציטוטים בכלל כי אני תמיד שוכחת אותם
שיר השבוע של פאניק? דה גרין ג'נטלמן לייק שיואו
שיר השבוע לא של פאניק? אמ השירים של הפיג'מות הם הופיעו אצלנו אתמול איזה חמודים
אמן\אלבום השבוע?
סרט\סדרת השבוע?
ציטוט השבוע?
"יהיו שם 100 אנשים.. זה איזה מליון אנשים!!" -"לא... זה 100 אנשים"
לא מהשבוע:
"מיכ.. אני צריך קקי.. אבל מתחילה השיחה אז ללכת או לא?" XDD
משהו שעשה לך את השבוע? הפיג'מות חמודים
תוכניות לשבוע הבא? לימודים
תמונת השבוע:
+ שאלה ליומע"צ למרות שעבר- מה עשיתם בערב ובחג עצמו? סתם בבמות

MichRanger

New member
אוף אני שונאת שההדגש הורס לי סכמש../images/Emo10.gif../images/Emo185.gif

זה לא היה אמור להדגיש הכל!! בוהו~

MichRanger

New member
הציטוטים שלי לא מעלים בכם אפילו גיחוח קל?

+
אותי הם הצחיקו ממש

Mori C

New member
../images/Emo41.gifהציטוטים../images/Emo6.gif XDD

והפיג'מות אכן חמודים
חחחח D:

DontWakeMeUp

New member
אני חולה על התמונה הזאת../images/Emo99.gif

זאת אחת התמונות הראשונות שהיו לי שלו. |נמסה|

PUMPKIN juice

New member
סופ"ש נחמד שיהיה לכן ../images/Emo23.gif../images/Emo48.gif../images/Emo209.gif

שיר השבוע של פאניק? דאט גרין ג'נטלמן.. הוא כ"כ מעודד ועוזר.
שיר השבוע לא של פאניק?פור אבר אור נבר-ס"ב.
אמן\אלבום השבוע?ס"ב D: חפרתי לכולם על כמה שהם גיי~
סרט\סדרת השבוע?בטי, ללא ספק
ציטוט השבוע? "אני מגייגגת אותך[מלשון גיי]" אני אומרת את זה לחברה שלי XD "המקום האידיאלי שלי זה בריכת פופקורן, מסביב הומואים ודייט רומנטי עם סיריוס שברקע הארי ודראקו מתנשקים ורמוס ממזמז את סירי!!!~" שיעור אנגלית על המקום האידיאלי שלך, אני אמרתי כמובן
משהו שעשה לך את השבוע?ביום העצמאות בערב~
תוכניות לשבוע הבא?אמ, נפתחת הבריכה בקיבוץ |ווווהוווו|, יש פעולה עם אילן הקומונר והתגעגעתי
תמונת השבוע:אלן ריקמן, הסנייפו שלי ~מדמיינתאותועםשפתוןורוד~ טחח, עזבו
+ שאלה ליומע"צ למרות שעבר- מה עשיתם בערב ובחג עצמו? הייתי בפארק הרצל בקריית-אתא והיו אומנים ובלהבלהבלה.. <:

panci thet i

New member
D: סיכמוש!

שיר השבוע של פאניק? XD כרגיל-mad as rabbits שיר השבוע לא של פאניק? יש הרבה.. אמן\אלבום השבוע?3: the click five (למרות שרק היום הכרתי אותם) סרט\סדרת השבוע?^-^ דריה ציטוט השבוע? XO אין! משהו שעשה לך את השבוע? :] יום עצמאות.. תוכניות לשבוע הבא?^-^ עמנואל... תמונת השבוע: *-* אנימה... + שאלה ליומע"צ למרות שעבר- מה עשיתם בערב ובחג עצמו? D: נסעתי עם המשפחה לעיריה לראות זיקוקים!

Mori C

New member
../images/Emo41.gifשבוע טוב D:

שיר השבוע של פאניק? Northern Downpour
שיר השבוע לא של פאניק? מופע הארנבות של דר' קספר - את לא מבינה ו- Fall Out Boy - Sugar We're Going Down
אמן\אלבום השבוע? מופע הארנבות של דר' קספר, אביב גפן, Fall Out Boy ו- Panic At The Disco .
סרט\סדרת השבוע? סקרבס.
ציטוט השבוע? ~מחכים לאוטובוס שיחזיר אותנו הביתה אחרי רוק עצמאות - כולם מתים מעייפות~ אני: "נוו איפה המשאית?" חברה שלי: "המשאית?!" אני: " אממ...אופס, נוו איך קוראים לזה?!! אהה אוטובוס ><" " XDD ~~~~ בהופעה של אביב גפן מישהי זרקה עליו חזיה אביב: "מי זאת?" היא: "אני". אביב: "Not interest, אבל השיר הבא הוא בשבילך". והוא שר "זה רק הלב שכואב לך" D:
משהו שעשה לך את השבוע? אני וחברה שלי יצאנו עם עוד כמה ידידים וחברות שלי ורוק עצמאות D:
תוכניות לשבוע הבא? מבחנים.
תמונת השבוע: חחח D:
+ שאלה ליומע"צ למרות שעבר- מה עשיתם בערב ובחג עצמו? בערב הייתי ברוק עמצאות עד הבוקר, בבוקר חזרתי הביתה וישנתי עד איזה שתיים וההורים שלי העירו אותי כי עשינו על-האש, וב7 היה לנו ערב יום העצמאות בקן והיה מזה מצחיק D:
הודגש באמצעות מדגישומטיק
שבוע טוב ומלא עצמאות
D:

למעלה