מצאתי תמונה של אדם וההוא מג'ים קלאס
לפנק את המעריצות כי הוא בלי חולצה שם XD נראה לי הסולן X: החתיך הזה שמופיע בקליפ של סנייקס און א פליין עם שיער חלק ארוך קצת בצבע חום, יאללה אתר הכרויות XDD. הסולן אולי? או שהוא בכלל מדה אקדמי איז? X: עזבו, אני בורה. כדאי שאני אחקור קצת בתור אחת שאוהבת את דקיי דאנס :O וזה דרש לשים את זה בתמונת השבוע בעיקר בגלל אדם שהיום פתאום שמתי לב שהוא שווה והייתי עושה אותו D: אבל מי שרוצה התמונה באלבום במייספייס שלו. וחוץ מזה יש ציטוטים מגניבימים :] כן כן זה היה תקציר החדשות XD שיר השבוע של פאניק? NORTHERN DOWNPOUR שיר השבוע לא של פאניק? JUSTIN TIMBERLAKE AND MADONNA - 4 MINUTES אמן\אלבום השבוע? AMERICAN GRAFFITI - SOUNTRACK סרט\סדרת השבוע? אמריקן גרפיטי
ציטוט השבוע? אני לא שוטפת פירות וירקות כשאני אוכלת אז לקחתי אפרסק מהמקרר ואמא שלי ראתה שאני לא שוטפת אז אני עושה לה "מממממ...דווקא טעים" אמא: "כן זאת העונה, באמת יש אפרסקים טובים עכשיו" אני: "האמת שהתכוונתי לתרסיס נגד חרקים שהם שמו..."|חיוך זדוני| XD אם הייתם רואים איזה פרצוף היא תקעה בי זה באמת היה מצחיק XDD אוקיי הדבר הבא קצת...אינטימי? אבל זה דורש X: -אבא שלי מקפל כביסה ומוצא תחתונים מנומרים עם תחרה- "מעניין איפה אמא מופיעה כשאני לא פה..." XDDDDDDDDDDD אני שחורה(אין לי אלוהים נו) אמא שלי הלכה למנגל ולבשה הכל שחור "חן איך אני נראית?" אני: "כמו אחת שהולכת להלוויה..." אמא: "למה? איזה רעה אבל יש קצת לבן בצווארון" אני: "טוב אז כמו אחת שהולכת להלוויה ונשפך עליה טיפקס" אמא: "חן לא מדברים ככה..." אני –מתקנת ומגנה על עצמי בצורה מפגרת-: "נו יענו להלוויה של הפיל הזה שראינו שבוע שעבר בטלוויזיה שהנמר טרף..." אמא: "יופי. באמת, נורא חכם. כל הכבוד חן.
" D: ואחד אחרון כי אני חייבת P: אמא שלי, לא זוכרת על מה זה היה: "...בן זונה ואת תסלחי לי על הביטוי לא הייתה לי ברירה..." אני: "מה את מצטערת? אני כבר בת 19, מה את חושבת שאני לא מקללת? -משחררת לאוויר איזה 700 קללות הכי מגעילות שאני יכולה-" אמא שלי: "ששש....חן! לפחות לא בבית לידי O_________________________O" אני: " אבל החינוך מגיע מהבית D: " משהו שעשה לך את השבוע? כלום תוכניות לשבוע הבא? מתחילה קורס קונדיטוריה ולא יודעת מה עוד X: אולי אני אחפש עבודה למרות שלא בא לי לעבוד בתקופה האחרונה עדיין ואתחיל לקרוא את המחזה עם המונולוג שלי ואעשה שוב סיבוב אולפנים לדיבוב.. תמונת השבוע: ריצ'ארד דרייפוס של 1973
+ שאלה ליומע"צ למרות שעבר- מה עשיתם בערב ובחג עצמו? פעם ראשונה שאני לא עושה כלום, אבל כ-ל-ו-ם ביום העצמאות X: דווקא ב60 אבל לא היה אכפת לי כי זה היה מרצוני.