וואו.. יש לי המווווון ציטוטים ../images/Emo178.gif ../images/Emo101.gif
שיר השבוע של פאניק? ניין D:
שיר השבוע לא של פאניק? כל השירים של הלהקה מהחזרות
אמן\אלבום השבוע? אירוסמית' ו-MCR
סרט\סדרת השבוע? מרפאה פרטית וסופר נני ^^
ציטוט השבוע? יש המוווווון
עומרי: "מה נתלי עשתה?" אני: "היא מעצבנת אותי! וואייייי מה אני הולכת לעשות לה! חבל לה על האף!" ~עומרי נקרע מצחוק~ ----------- לאבא שלי הייתה יומולדת אז אני ואחיות שלי עשינו קולאז' גדול של תמונות שלו מכל הזמנים והגודל לא התאים למסגרת. דורון: "אפשר להרחיב את התמונות." אני: "לההה, אבא שלי מספיק שמן גם ככה." ----------- נול שרה: "ואני רק רציתי לשיר, לעמוד על במה בעיניים עצומות לקלף תפוח עץ" אני: "מה הקשר בין מחט לתחת?" ----------- עומרי עושה זין [אצבע משולשת] ב-2 הידיים וצועק לי ולאורין מרחוק: "לך יש 2 ולי יש 3!" אני: "מה?" עומרי: "לך יש 2 ולי יש 3!" אני ואורין: "מה? מה הוא רוצה?" עומרי צועק עוד יותר חזק ומנסה להסביר לנו: ""לך יש 2 ולי יש 3!" אני: "מה? אהההההה. איכ
" ------------ ~המורה למתמטיקה מסבירה שוב את החומר ללידור~ לידור: "טוב בסדר, הבנתי. אני לא דבע." דור: "נכון, אתה רק נראה ככה." ------------ אני: "עומרי.. תגיד.. איזה יד שלך יותר חזקה?" עומרי מצביע על ימין ואומר: "זאת." אני: "אההה נכון. זאת יד ימין שלך." הוא: "מה?" ~אני מסבירה לו במשך שעה למה התכוונתי
~ הוא: "אהה הבנתי. לא, את זה אני עושה עם יד שמאל." אני נגעלת ואומרת לרוחה: "תזכירי לי לא לגעת לו ביד שמאל יותר בחיים." ------------ ~המורה למתמטיקה מסבירה נושא במתמטיקה ויוסף לא מקשיב לה~ גלית: "יוסף, יש בעיה עם מה שאמרת." יוסף: "עם מי? אנחנו אחוקים, אין לי בעיה איתו." ------------ אני אומרת לאורין: "היום הזה לא יכול להיות יותר גרוע! רק חסר שתעבור משאית ותדרוס אותי! ~אני ואורין חוצות את הכביש ופתאום עוברות 2 משאיות וכמעט דורסות אותנו ואורין נקרעת מצחוק~ אורין: "את צריכה להיזהר עם המשאלות שלך." ------------- ~אני רואה מישהו ששם המשפחה שלו הוא רוטשילד~ אני: "אעהאעהאעהאעהא תאמץ אותי! אני אהיה ילדה טובה, רק תיתן לי כסף ואתה לא תראה אותי בחיים!" ~נול נקרעת מצחוק~ -------------- רוחה: "איככככ עומר שוב מחטט באף!" אני: "איכסססססס עוד שנייה הוא חופר את תעלת סואץ מחדש" -------------- ~אני ואורין שוכבות על הספסלים במיג"ל ופתאום נפתחת המעלית ונסגרת עם איש בתוכה ואני אורין מתחילות להיקרע מצחוק~ אורין: "למה את צוחקת?" אני: "אין לי מושג" אורין: "גם לי אין" ~שתינו נקרעות מצחוק~ -------------- אורטל: "עוד שנייה אני תופסת אותו, עושה ממנו סלסלה לריקוד וזורקת אותו מהבמה באמצע ההופעה!" -------------- אני: "התנפחו לי הלחיים
" אורין: "למה?" אני: "כי עומרי ורוחה תפסו לי את הלחיים כמו סבתות כי הם אומרים שיש לי לחיים מתוקות שדורשות צביטה ועכשיו הן מנופחות ו.. ו..." עומרי אומר לרוחה: "הלחיים שלה מנופחות D: " אני: "אעהאעהעאהעהעהא" ~מתחילה לרוץ ועומרי ורוחה רצים אחריי~ -------------- אני: "אתה תתנשק עם כל בחורה שרק תסכים." עומרי: "אני לא *עד כדי כך* נואש >.> אבל רגערגערגע, את רומזת שאתה רוצה שאני אנשק אותך, כי אם את רוצה את יודעת ש..." אני קוטעת אותו: "אני לא רומזת כלום ותאמין לי שאני גם לא רוצה לרמוז >.>" -------------- ~נתלי הכלבה שרה~ רוחה: "שיר יפה.. לא חבל להרוס אותו?" -------------- המורה לאנגלית: "חברה של נתלי צריכה להעביר לה את הדפים. יש לה פה חברים?" ~צרצרים ברקע~ -------------- המורה לערבית: "יפים ויפות שלי, תפתחו את הספר." -------------- אני: "אני אסגור עלייך מעלית!" -------------- עומרי: "אוהל!" אני: "קושמושמו!" -------------- ~אני מלמדת את ג'ורדן הקנדי להגיד אוהל~ ג'ורדן: "אוהל! D: " אני: "קושמושמו!" ג'ורדן: "What?
" -------------- סיגלית [המורה לערבית]: "לידור" לידור: "מה?" סיגלית: "תפסיק לדבר, אתה חופר" --------------- עומרי: "חניתה [המורה לתנ"ך שהיא גם המנהלת שלנו אבל היא צעירה וחמודה D: ]... יש לך ג'ינס יפה" חניתה מסתכלת על עומרי מוזר ואומרת: "תודה" עומרי: "לא רציתי להגיד לך את זה כשכתבת על הלוח כי אז את היית חושבת שאני מסתכל על דברים אחרים ולא על הג'ינס שלך" חניתה: "מה? אההה. תהיה לי בריא." --------------- ~עוברות 2 בנות ברחוב והיינו חבורה ענקית ביחד עם הקנדים ודיברנו רק אנגלית~ עומרי אומר לי: "קבלי איך אני מסתלבט על שתי הבנות האלה." ~עומרי תופס את ג'ורדן ואומר לו לבוא איתו~ עומרי אומר לבנות: "Hi" הבנות: "Hi" עומרי: "What's your name?" הבנות מתלהבות כמו לא יודעת מה ואחת הבנות אומרת: "Tamar" עומרי: "Oh, cute" ~הבנות עוד שנייה מתעלפות מרוב שמחה~ ~עומרי מחייך וממשיך ללכת ואני נקרעת מצחוק~ -------------- אני ורוחה יכולות להתעצבן מכל דבר קטן אז בדרך חזרה הבייתה דיברנו על עומרי ועומרי הוא מהבנים האלה שאחרי שיחה אחת עם מישהי, היא ישר תתאהב בו ותעשה כל מה שהוא יגיד כי יש לו אופי כובש כזה, הוא אוהב להקשיב למה שבנות אומרות לו ואשכרה עושות איתנו שיחות נפש והוא גם חכם ונותן עצות וכל השיט הזה והוא עדיין נשאר גברי >< והבן אדם מחליף בנות כל יומיים וכל הבנות בשכבה יודעות את זה אבל הן עדיין יבקשו ממני לסדר להן אותו ולעשות לי סצנות קנאה שאני ידידה שלו
ובחזרה לענין >< רוחה: "כל יומיים הבן אדם מחליף בנות והן עדיין יזילו עליו ריר ויילכו אחריו לכל מקום עם מבט מפגר על הפנים. איך הוא עושה את זה?!" ~פתאום עומרי מתקשר אליי~ אני עונה לו ואומרת: "איך אתה עושה את זה?!" עומרי: "מה?!
" --------------- עד כאן טל חפירות בע"מ D:
משהו שעשה לך את השבוע? ההופעה בעצמאותתתתתת @$#%$%&^%
תוכניות לשבוע הבא?אזכרה לסבתא שלי ז"ל, מבחן במתמטיקה
, 3 ימי חופש מהלימודים והכי חשוב..
קנדה %^*&^*&$^#%#$%^ אעהאעהאעהעאהעאהעאהאעהא D:
תמונת השבוע: אחת התמונות הכי מדהימות שראיתי בחיים שלי
+ שאלה ליומע"צ למרות שעבר- מה עשיתם בערב ובחג עצמו? בערב הופעתי במופעיים המרכזיים של קריית שמונה, סגרתי את המופע DD:: ובחג עצמו עשיתי על האש עם המשפחה למרות שאני צמחונית
שיהיה לכולם סופ"ש מעולה D: