../images/Emo153.gif יש לי מלא ציטוטים! שוב D:
שיר השבוע של פאניק? של פאניק? לא יודעת XD
שיר השבוע לא של פאניק? וואו, יש יותר מידי XD
אמן\אלבום השבוע? מיי כמיקל וסימפל פלאן D:
סרט\סדרת השבוע? לא יודעת X:
ציטוט השבוע? הנה עבודה קשה XD
ציטוט #1 ~יושבים וחברה שלי מקריאה כמה תלמידים יש בבתי ספר במזכרת בתיה~ מישהו:"וואו! מאה אלף! זה המון :|" חברה שלי:"לא מאה אלף! אלף מאה" מישהו:"זה גם הרבה" XDDD
ציטוט #2 ~בא מורה מחליף לכיתה והוא ג'ריף והיה מפקד בצבא במשך 6 שנים. הוא קצת מושפע.~ ~נכנס ילד לכיתה~ "אמאלה! אני רגיל לראות תחת ענק! מה זה הגובה הזה?!"
ציטוט #3 ~המורה המפחיד הזה צועק על מישהו~ ילד אחד:"רד ל20!" כי הוא עוד מושפע מהצבא [המורה XD]
ציטוט #4 ~המורה המחיף הזה כותב על הלוח בענק את המספרים של העמודים שצריך לעבוד איתם.~ פרחה:"אמאלההה מה זה הגודל הזה?? אפילו עיוור היה רואה את זה" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ציטוט #5 ~אני וכמה חברים קנינו צמיד ניטים מנצנץ~ "ניטים טיםםםםםםם" *עושים תנועה של סופרמן*
ציטוט #6 "חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גיי.
"
ציטוט #7 המורה המחליף המפחיד היה גם היום. אז הוא הכתיב לנו משהו. אז ילד אחד שאל משהו המורה:"אמת" גאד, זה היה מצחיק! והוא היה רציני! ככה הוא מדבר XDDDDDD
ציטוט #8 חברה שלי:"היה משהו של פאניק באמ טי וי ורציתי להתקשר אלייך אבל לא ענית לי ואין לך בית". היא התכוונה לומר שאין לי טלפון בבית XD
משהו שעשה לך את השבוע? יום רביעי בערב D:
תוכניות לשבוע הבא? טיול שנתייייי וויהי D:
תמונת השבוע:
^^
+ שאלה ליומע"צ למרות שעבר- מה עשיתם בערב ובחג עצמו? הלכתי עם חברה שלי לזה של מזכרת בתיה D: והיה כל כך כיף! הפכו אותי לילדה מוכה XDDDDDDDD
הודגש באמצעות מדגישומטיק