סכמ"ש עצמאי~

chen010189

New member
התמונה שלך מתארת את אמא שלי ואת הישראלי המצוי

"גם אם אני אמות את תמשיכי לשבת על הספה ולהסתכל"

fat lip

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח אחרי שזרקו לו תחזייה אני

עושה לחברה שלי "הדס זאת היית את עם החזייה נכון?"

Mori C

New member
../images/Emo41.gifחחחח D:

אבל איזה חמוד הוא
וזאת הייתה היא?!! XD

fat lip

New member
חחחחחח הוא אכן חמוד

ובסוף זאת לא הייתה היא ...היא מושפעת בלי קשר LOL

3has3

New member
../images/Emo153.gif יש לי מלא ציטוטים! שוב D:

שיר השבוע של פאניק? של פאניק? לא יודעת XD שיר השבוע לא של פאניק? וואו, יש יותר מידי XD אמן\אלבום השבוע? מיי כמיקל וסימפל פלאן D: סרט\סדרת השבוע? לא יודעת X: ציטוט השבוע? הנה עבודה קשה XD ציטוט #1 ~יושבים וחברה שלי מקריאה כמה תלמידים יש בבתי ספר במזכרת בתיה~ מישהו:"וואו! מאה אלף! זה המון :|" חברה שלי:"לא מאה אלף! אלף מאה" מישהו:"זה גם הרבה" XDDD ציטוט #2 ~בא מורה מחליף לכיתה והוא ג'ריף והיה מפקד בצבא במשך 6 שנים. הוא קצת מושפע.~ ~נכנס ילד לכיתה~ "אמאלה! אני רגיל לראות תחת ענק! מה זה הגובה הזה?!" ציטוט #3 ~המורה המפחיד הזה צועק על מישהו~ ילד אחד:"רד ל20!" כי הוא עוד מושפע מהצבא [המורה XD] ציטוט #4 ~המורה המחיף הזה כותב על הלוח בענק את המספרים של העמודים שצריך לעבוד איתם.~ פרחה:"אמאלההה מה זה הגודל הזה?? אפילו עיוור היה רואה את זה" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ציטוט #5 ~אני וכמה חברים קנינו צמיד ניטים מנצנץ~ "ניטים טיםםםםםםם" *עושים תנועה של סופרמן* ציטוט #6 "חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גיי.
" ציטוט #7 המורה המחליף המפחיד היה גם היום. אז הוא הכתיב לנו משהו. אז ילד אחד שאל משהו המורה:"אמת" גאד, זה היה מצחיק! והוא היה רציני! ככה הוא מדבר XDDDDDD ציטוט #8 חברה שלי:"היה משהו של פאניק באמ טי וי ורציתי להתקשר אלייך אבל לא ענית לי ואין לך בית". היא התכוונה לומר שאין לי טלפון בבית XD משהו שעשה לך את השבוע? יום רביעי בערב D: תוכניות לשבוע הבא? טיול שנתייייי וויהי D: תמונת השבוע:
^^ + שאלה ליומע"צ למרות שעבר- מה עשיתם בערב ובחג עצמו? הלכתי עם חברה שלי לזה של מזכרת בתיה D: והיה כל כך כיף! הפכו אותי לילדה מוכה XDDDDDDDD הודגש באמצעות מדגישומטיק

NoAmItA ChAn

New member
XDDDDDDDDDDDD

הציטוטים שלך קרעו אותי XDDDDDDDDDDDDD ואיזו שקסית *_____________*

3has3

New member
../images/Emo153.gif אני נוטשת ליומיים D:

טיול שנתי ^^ אני לוקחת מצלמה אז תצפו לראות פה הרבה תמונות ^^ וחפירות XDDD ובכלל לא בא לי לצאת;;;;;;

וואי..כיף לך@#$

תהני שם כמה שאפשר@#$ D: לא לאכול יותר מדי חטיפים.. תהני אוהבתאוהבתאוהבת

NoAmItA ChAn

New member
שבוע נעים ועצמאי לכולם D:

שיר השבוע של פאניק? הממממ.. ליינג ובט איטס בטר איף יו דו. שיר השבוע לא של פאניק? Hayate no Gotoku. אמן\אלבום השבוע? X סרט\סדרת השבוע? האנימות הבאות: הוסט קלאב, קלאנאד, סאיונארה זטסובו סנסיי, לאקי סטאר, הארוהי, שוגו קארה וגאלאקסי אנג'ל ^_______^ ציטוט השבוע? המורה שלי לגיטרה (נקבה) ואני: (על הכלב שלה שמפחד מדבורים היא אמרה:) "כל פעם שאני יוצאת איתו והוא רואה דבור הוא עובר לצד השני". "מה רע?" "הוא יכול להידרס. 'הוא נדרס ע"י דבור'" XDDDDDDDDDD אני: "שמתי לב שהאצבעות שלי 'מתעופפות' כשאני מקלידה במקלדת במחשב. זה ממש מוזר". "את עוד תשימי לב לזה. אבל איך זה קורה, זה מקלדת, את לא מפעילה כוח". "לא יודעת. אני שמה 'על פוזיציה שנייה על מקש א'". "את צריכה לדחוף עם המרפק" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD זה הרג אותנו XDDDDDDDDDDDגג משהו שעשה לך את השבוע? השיעור גיטרה, שנמשך שעתיים במקום שעה 3: תוכניות לשבוע הבא? מלא מבחניםםםםם TT תמונת השבוע: X + שאלה ליומע"צ למרות שעבר- מה עשיתם בערב ובחג עצמו? בחג הלכנו לחברים לעשות על האש והיה ממש טעים D: ובערב באו אלינו דודה שלי, דוד שלי ובני דודים שלי ועלינו לגג (קומה עשירית) ועשינו על האש, וצ'יפסים, וסלטים, ואבטיח, וראינו את כללללללל הזיקוקים של גוש דן! או בערך!

NoAmItA ChAn

New member
אה, ויש לי עוד ציטוטים מארוחת הערב אתמול עם

אחי XDDDDD כל ארוחת ערב אצלנו היא משוגעת כזאת XDDDDDD: אני: "איפה העט שלי?" אחי: "מה? 'איפה הילד שלי'?" אני: "ילדות עשוקה הייתה לך". אחי: "*שר* אצא לי השוקה". אני: "*מושפעת מהצגה שאמרו בה כל מיני מילים חדשות של האקדמיה העברית ללשון* אמור זמריר". אחי: "זמריר". XDDDDDDDDDDDDDD

למעלה