וגם אני
משהו טוב שקרה השבוע:
שיחות מצחיקות עם חברים בעבודה, ראיתי אחלה סרט, נחתי קצת, שמעתי מוסיקה טובה, הלכתי עם אחותי לאריאל כדי להיות קצת בשלג והיה ממש מצחיק.. אחלה ביותר של שבוע
משהו רע שקרה השבוע:
חברה שלי נהייתה מ-מ-ש חולה בסופ"ש הזה
זה קצת נרגע לה, אבל עדיין.. כפרעליה!
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא:
מקווה להיפגש עם חבר שלא פגשתי ה-מ-ו-ן זמן!
התחדשות השבוע:
אני חושב שזה היה בשבוע שעבר שקניתי את "המיטב" של אריק איינשטיין ואת "עוד מעט נהפוך לשיר", אבל במקרה ולא - התחדשתי בהם מתישהו
סרט השבוע:
"חייו הסודיים של וולר מיטי", החדש של בן סטילר שאפילו ביים בצורה מאוד שאפתנית. הסרט די סוחף, משעשע לפעמים, יש לו צילומים ואפקטים יפהפיים אבל התסריט שלו קצת נתקע לפעמים ומרגיש קצת לא קשור או אובר קיטשי. בסה"כ סרט שמעביר שעתיים בכיף, מהנה ודי חכם למרות כמה מגרעות לא נוראיות במיוחד.
סדרת השבוע:
ספר השבוע:
):
שיר השבוע:
אין משהו ספציפי.. כמה מפתיע מצידי!
אלבום השבוע:
Beyonce של נראה-אתכם-מנחשים-מי
אנסה לשמוע אותו שוב השבוע עוד פעם-פעמיים, אני רוצה לתת עליו דעה יותר מעמיקה
מאכל השבוע:
אויייי, אמא שלי הכינה אתמול בערב וואפל אמריקאי עם סירופ שוקולד, תותים ואגוזים מלמעלה.. יאמי!
ציטוט השבוע:
"זה לא כיף כשזה מהצד השני!" - אחותי בזמן שאני זורק עליה כדורי שלג, רגע אחרי שהיא זרקה עליי חחחח.. היה גדול
תמונת השבוע:
הייתי מצלם לכם תמונה "סקסית" שלי מהשלג, אבל.. אבל לא
תכניות לסופ"ש:
אתמול בערב יצאתי עם החברה ועוד חברים לפאב ברמת החייל אבל הכל היה מלא אז הלכנו לשבת באיזה מקום סופר פלצני בשם Frame, מקום מלא בצפונבונים עם אווירה צפונבונית ומחירים צפונבוניים. איכס. חוץ מזה, התחלתי לעבוד היום ב-15:00 ומסיים ב-23:00, אז פה בערך מסתכם הסופ"ש שלי
אחר (או: מסר חשוב לאומה):
מרקים של אמא