סכמ"ש

ערן1987

New member
חח תודה.. ואני אחסוך לכם את התמונה הזו

תאמיני לי שאני עושה לכם טובה

ערן1987

New member
למה פתחתי את הפה, למה?

יש תוספת למשהו רע.. אני עכשיו בעבודה ועשיתי לפני כשעה וחצי כמה טעויות סופר-מעצבנות וחלקן נוראיות. לא יפטרו איתי, אפילו הבוס התקשר אליי מהבית כדי לעודד אותי וכדי להבין מה קרה (והוא לא היה כועס ואמר ש"אנחנו מאחוריך" וכל זה), כי באמת התבאסתי על זה, אבל אני כל כך כועס על עצמי. זה 90% טעות שלי אבל סאמק אערס. בא לי פשוט ללכת הביתה לישון כדי להירגע.

DAN1EL

New member
שטויות. :)

עצה שלי לחיים:
שום דבר, אבל שום דבר שקורה בעבודה לא שווה שתתעצבן בשבילו.

תגיד לעצמך "נקסט" ותיישם.

וממליץ לראות את "Clerks" של קווין סמית' כדי לקחת השראה מאיך עובדים אמורים להתייחס לעבודה שלהם (וכדי להבין שאתה תמיד תיחשב עובד טוב יחסית אליהם
).

ערן1987

New member
זה לא שהתעצבנתי כמו שהתבאסתי על עצמי

כי אלה באמת היו טעויות טיפשיות של מתחילים ואני עוד יותר מבואס כי אני ממש ממש אוהב ת'אחמ"ש שהיה לי במשמרת עכשיו וזה לא כיף שזה נופל דווקא במשמרת שלו חח.. ואני באמת צריך לראות את Clerks, עכשיו נתת לי עוד סיבה

RTur

New member
Yoncé all on his mouth like liquor

משהו טוב שקרה השבוע: אחרי שחזרתי לשגרה מהשבעה, השמעתי את הפרוייקט שלי באחד הקורסים (אחרי כל הביקורות, ההערות, התיקונים והעניינים שהיו איתו.. מתחילת הסמסטר אני מתעסק איתו, באיזשהו שלב גנזתי הכל והתחלתי מהתחלה בכלל..) וכולם כולל המורה ממש עפו עליו.
משהו רע שקרה השבוע: שום דבר מיוחד
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: לא עולה לי משהו ספציפי כרגע
התחדשות השבוע: אין
סרט השבוע: אין
סדרת השבוע: אין
ספר השבוע: אין
שיר השבוע: Beyonce - Rocket, Flawless, Haunted, Partition, Blow.. להמשיך?

אלבום השבוע: אני באמת צריך לענות על זה? עדיין לא שמעתי כ-ל-ו-ם חוץ מזה...
מאכל השבוע: היה מרק שום במסעדה שאני מופיע בה. אני יודע שזה נשמע די מוזר (או שאולי זה רק אני?
) אבל בכל זאת לקחתי לנסות וזה היה ממש טוב!
ציטוט השבוע: "Tell me what you're gonna do with all of this
Ass all up in your face"
ההומור באלבום הזה זה משהו..

תמונת השבוע: אין
תכניות לסופ"ש: טוב תכננתי ללמוד קצת. זה לא באמת קרה

אחר (או: מסר חשוב לאומה): אין

ערן1987

New member
כיף לשמוע שאתה מתאושש :)

וכיף לשמוע שקיבלת פידבקים חיוביים על הפרויקט שלך! זה ממש כיף להשקיע בטירוף במשהו ואז לקבל עליו פידבקים חיוביים

למעלה