סכמ"ש - חג שמח
שאלת השבוע: ראש השנה! התארחתם? ארחתם? שתפו! בערב חג אכלנו תפוח בדבש ושתינו יין. אבל את ארוחת החג דחינו למחר בערב כי יום רביעי לא ממש נוח שאין חופשה מבית הספר והעבודה, וכולם עסוקים.
היום הכי טוב השבוע: אתמול. הגדולה ביקשה שאני אבוא לבית הספר שלה כדי לעזור לה לספר לכיתה על החג. הדפסנו תמונות של סימלי החג, ובזמן שאני הסברתי על כל סמל, היא הרימה אותם גבוה, ועברה בין החברים שלה שיראו. בפלאפון שלי נתתי להם לשמוע תקיעת שופר, ובסוף כיבדנו אותם בתפוח בדבש. הם היו כלכך מתוקים Happy sweet year הם לא הפסיקו להגיד אחד לשני ועשו לחיים עם התפוחים. היה כיף.
היום הפחות טוב השבוע:
הדבר שהכי הצחיק אותי השבוע: הקטנה שלי משחקת קצת בפראות בסט תה מחרסינה. אני מעירה לה פעם אחרי פעם, ובסוף אני אומרת לה שעוד הערה אחת, ואני לוקחת לה את הסט "but mom, my ears keep not listing to you" נשפכתי מצחוק, אבל אז לקחתי את הסט כי האוזניים שלה המשיכו לא להקשיב.
קניית השבוע: מפת שולחן חגיגית שאני רוצה לקנות מאז נובמבר הקודם
תוכניות לשבוע הבא: כל מה שלא הספקתי השבוע
סדרה: רמזור האמרקינית. באמת מצחיקה, בוטלה אחרי 13 פרקים. הזוג הכי מוצלח הוא הנשוי הם מאוד מזכירים את אדיר מילר וליאת הר לב בכימיה שלהם, הם פשוט הורסים, ורק בגללם שווה לראות! הדמויות של אדיר מילר וליאת הרל לב בגרסא האמריקנית מעצבנות!! מעצבנות!! מעצבנות!! ואת הרווק האמריקני אני מעדיפה פי אלף עשרת המונים על נירו לוי הערס הדוחה.
סרט: how to train your dragon - סרט מצוייר מעולה!! חיי פיי - אלוהים איזה סרט משעמם ונורא.... טוב הסוף קצת לא צפוי ומעניין, אבל לא שווה את הסבל של השעתיים שקודמות לפואנטה
ספר: אורנג' איז הד ניו בלק. הקשר בין הסדרה לספר מקרי לחלוטין!!
שיר:
תמונת השבוע: בשבת הקודמת הלכנו לעמותה לאימוץ בעלי חיים, ואחרי שעתיים מותחות במיוחד יצאנו עם זוג גורים מתוק לחלוטין. הרקולס (האפור) ואופיליה (עם הסינר הלבן). אושר בבית (חוץ מאשר הבנות רודפות אחריהם)