סכמ"ש!

LeAnnDylan

Well-known member
יואו! סטורי אוף מיי לייף!

אני את העגילים הראשונים שלי עשיתי באיזה גיל 4.
והיו לי עגילי זהב מכוערים כאלה שאמא שלי הייתה בטוחה שהם מהממים. איכשהו לא נגעתי בהם עד איזה גיל 12 ועד אז הכל היה בסדר.
מאז גיל 12 התחלתי להחליף עגילים וכל עגיל שהייתי שמה היה גורם לי לאינפקציה אחרי יום לכן השתדלתי לשים בבוקר לבית הספר ולהוריד בצהריים כשאני חוזרת הביתה. באיזשהו שלב פשוט הרמתי על זה ידיים ונראה לי שעד שהתגייסתי לא שמתי יותר עגילים. אבל בגלל שזה חורים מגיל 4, הם לא נסתמו לגמרי.
ואז עשיתי את טעות חיי כשהחלטתי שאני רוצה לצרף עוד שני חורים למשפחת אוזן שמאל שלי. צמודים לחור הקיים בחלק התחתון של האוזן (למרות שמה שרציתי באמת היה לעשות בחלק העליון של האוזן אבל ידעתי שזה שאפתני מידי אפילו בשבילי) עשיתי שני חורים והבחור שעשה לי אותם שם לי שלושה עגילים רפואיים בשלושת החורים של אוזן שמאל (בשנים החדשים ובהוא הקיים מגיל 4) ובאוזן ימין שמתי סתם חישוק (הכי נראיתי כמו לאסביט אבל לא נורא) כיוון שהחורים החדשים היו בחלק התחתון של האוזן, לא הייתה סיבה שהם יכאבו יותר מידי אבל מישהו שכח לספר את זה לאוזן שלי שבמשך שבוע שלם לא הפסיקה לכאוב. אומנם לא כאב נוראי אבל בכל זאת כאב מציק. אחרי שבוע התעוררתי בוקר אחד עם כאבים נוראיים באוזן שמאל. הלכתי למראה לראות שהכל תקין. האוזן הייתה אדומה מאוד וקצת נפוחה וראיתי שיש לי רק שני עגילים (השניים התחתונים) הלכתי למיטה לחפש את העגיל השלישי ולא מצאתי אותו כשהאוזן לא הפסיקה לכאוב הלכתי שוב למראה והסתכלתי על החלק האחורי של האוזן רק כדי לגלות שהעגיל השלישי פשוט נבלע לתוך האוזן... עכשיו, אני לא יודעת מהי רמת ההיכרות שלך עם עגילים רפואיים אבל מעבר לזה שהמוט שלהם יחסית עבה, גם העיגול הזה שלהם בקדימת העגיל הוא די מכוער ויחסית בקוטר הרחבתי מספיק גס כדי לגרום לכאבים במידה והוא נבלע. האינסטינקט הראשוני שלי היה לדחוף את החלק של הסוגר מאחורה כלפי פנים כדי להוציא את הראש של העגיל. זה רק גרם לי לסחרחורת ואיבוד שיווי המשקל. התקשרתי לידיד שלי שיבוא איתי ליום כיף במיון שם הרופא הסאדיסט החליט לתפוס את הסוגר של העגיל עם פלייר קטן ופשוט למשוך בחוזקה את כל העגיל מהצד האחורי של האוזן מה שגרם לכאב נוראי באוזן יחד עם הרחבה די מסיבית של החור... לא כל כך ברור מה לעזאזל הוא חשב לעצמו. הייתי צריכה לקחת אנטיביוטיקה במשך איזה חודשיים עד שהאוזן תחזור למצבה הטבעי. כמובן שעוד באותו יום הורדתי גם את שני העגילים האחרים באוזן...
שני החורים החדשים כמובן נסתמו תוך יום וחצי בערך והחור ההוא מגיל 4 התחיל לעשות בעיות.
אחרי שנה החלטתי שהגיע הזמן לפתוח את החור השני (לא ההוא שבלע את העגיל) אז הלכתי שוב לאותו מקום שעושים בו את העגילים והפעם אמרתי לבחור שישים לי מראש חישוק ולא נקודה כזה למקרה שאם האוזן תתנפח שוב, לא יהיה לה מה לבלוע. החצוף של אמר שחישוק עולה 80 ש"ח בעוד שהרגיל עולה 20 ש"ח ואמר לי שאם אני אשים את הרגיל ואבוא למחרת כדי לשים את החישוק זה יעלה לי רק 30 ש"ח. לא הבנתי מה הקשר ומה יום אחד יעשה את ההבדל אבל לא הייתי מוכנה לקחת את הסיכון אז שילמתי למנוול הזה את ה-80 ש"ח.
בפעם הזו החזקתי מעמד עם העגיל כמעט שנה וחצי (וחשוב לציין שבמשך השנה וחצי הזו לא היה יום שלא כאבה לי האוזן אבל משום מה המשכתי לקוות שיום אחד היא תפסיק לכאוב) אחרי שנה וחצי אמרתי 'פאק איט!' זה לא שווה את זה, הוצאתי את העגיל (ויום אחרי זה החור כבר נסתם)
ומאז החור התחתון באוזן (ההוא מגיל 4) עושה לי צרות. כל פעם שאני רוצה לשים עגיל לאירוע או משהו אני צריכה לריב עם האוזן במשך איזה שעה עוד שאני מצליחה לפתוח את החור וזה כולל חצי בקבוק של אלכוהול רפואי וחצי משחה של סינטומצין...
(אוזן ימין אגב איפה שלא הצטרפו אליה חורים לא עושה בעיה בלהכניס עגילים. היא אומנם מפתחת אלרגיה אחרי יותר מ-5 שעות עם עגילים אבל לפחות לא צריך לריב איתה כל פעם שצריך לשים עגיל)
ועכשיו באוזן שמאל איפה שהיו שני החורים שנסתמו, יש לי שתי צלקות שאם נוגעים בהם מרגישים גולות כאלה קטנות בדיוק כמו שתיארת

ואוו איזו חפירת אוזניים

אני מתנצלת.

Macphista

New member
יו, אז אולי אל תשימי יותר עגילים!

אחרי הבלגן הראשון הוצאתי ולא החזרתי יותר.
זה באמת לא שווה את זה.

LeAnnDylan

Well-known member
אני לא יכולה לוותר על אקססוריז

מי שמכיר אותי יודע שאני לא יכולה לצאת מהבית בלי. אני מרגישה עירומה.
הצרה היא גם שהיא לא יכולה להסתפק נגיד בשרשרת אחת. אני הולכת עם איזה 3-5 ביחד. כנ"ל צמידים...(ואח"כ מתפלאה למה חושבים שאני נראית בת 16
)

shirush3

New member
וואוו כואב לי רק מלקרוא

מזל שהאוזניים שלי התנהגו יפה אחרי שהחזרתי להן את החורים
רק שלא יקבלו רעיונות פתאום

כמעט נסתם לי החור השני באוזן השבוע

No pain, no gain

ומה זה השטויות האלה שהעגיל נכנס לך לאוזן?!!?! דאיייימ!

נ.ב. יש מצב שסינטומצין משמשת גם כמשחה לעיניים? השם מוכר לי...

shirush3

New member
יש גם וגם

אחת שהיא יותר לעיניים והצבע החיצוני שלה הוא ירוק
והשניה לזיהומים בעור והצבע החיצוני שלה הוא לבן עם עוד משהו

מה שכן, השתמשתי בזאת של העיניים לאוזניים וזה עושה את אותה עבודה

LeAnnDylan

Well-known member
חח זה משחה לכל דבר קיים בערך

זה טוב לעיניים ולאוזניים ופעם היה לי גירוי כזה בעור מתחת לשפה והרופא נתן לי למרוח סינטומצין. וגם על פריחה שהייתה לי בפרק כף היד הוא אמר לי למרוח את זה. בקיצור, כל תקלה גופנית שיש לי אני פונה לסינטומצין. רק במקרה שזה לא עוזר, הולכים לרופא

shirush3

New member
לגמרי

היה לי פעם איזה משהו בעור ורק אחרי שהסינטו לא עזר הלכתי לרופאה
ואז אמרתי לה "שמתי סינטומצין וזה לא עזר
" והיא הסתכלה עלי בפרצוף אדיש

LeAnnDylan

Well-known member
את יודעת מה הקטע העצוב?

אני מורחת את זה כמעט לכל דבר וזה עובד ברוב המקרים.
לפני איזה חודשיים התעוררתי עם דלקת עיניים והדבר הראשון שעשיתי היה לרדת למקרר לשים סינטו, אחרי שלושה ימים פתאום אני קולטת שזה לא עובד.
כאילו, וטפ?! לכל דבר אחר היא טובה ודווקא בייעוד שלה היא כשלה?

shirush3

New member
אפשר לעצור את הזמן על היום?

ראש השנה! התארחתם? ארחתם? שתפו! הייתי אצל המשפחה המורחבת של החבר (ממש 30+ אנשים
) ועבר מעולה

היום הכי טוב השבוע: אמ... כל הימים האחרונים
כמה "ימי שבת" מחוברים ביחד זה מעולה!
היום הפחות טוב השבוע: לא יום פחות טוב, אבל כאבי ראש מהסופ"ש שעבר עד רביעי + פשוט הרגו אותי באיזה שלב

הדבר שהכי הצחיק אותי השבוע: אמא שלי אמרה לי אתמול איזה משפט ואמרתי לה "טוב אחות" והיא עצרה, הסתכלי עלי ואמרה משהו בסגנון "לא קוראים לי...
אני אמא שלך
" משהו בטון שלה ובחוסר הבנה למה קראתי לה אחות קרע אותי מצחוק
.
קניית השבוע: שופינג
בגדים ומתנות לאמא לחג
תוכניות לשבוע הבא: שיגיע יום כיפור

סדרה:קאסל
שקרניות, סמאש...
סרט:איירון מן 2
ספר:ריקו עם דרקונים (אל תגמר בבקשה!
)
שיר:שירי ראש השנה