סכמ"ש!

מסכמת

שאלת השבוע: ראש השנה! התארחתם? ארחתם? שתפו! נאופ... אכלנו אוכל תאילנדי...

היום הכי טוב השבוע: שלישי? למרות שזה היה היום הרשמי של תחילת הלימודים לא היה לי שיעור כי הוא התבטל כיוון שזה שבוע ראשון...
היום הפחות טוב השבוע: סופשבוע שעבר... נמצא שלכלב יש דיפלסיה (מחלת אגן תורשתית)...

הדבר שהכי הצחיק אותי השבוע: יום רביעי יש לי 4 כיתות וכולן עם מישהי אחת שפגשתי באוריינטציה אז אנחנו מקטרות אחת לשניה שעד סוף הסמסטר אנחנו נתעייף אחת מהשניה...
וגם אחד מהמרצים התבלבל בכיתה שלו... כלומר המרצה שלי נכנס לכיתה ושאל אותו אם זו הכיתה שלו והמרצה היה בטוח שכן והם בדקו את מערכת השעות והתברר שהוא טעה...
תכלס מסכן כי הוא בא מוכן עם VHS וזה...
קניית השבוע: ספרי בית ספר?

תוכניות לשבוע הבא: אני יודעת שזה יום כיפור אבל יש פעילות חברתית באונ' שלי אז אני הולכת... זה בסגנון של הAmazing Race...
סדרה: מליסה וג'ואי, ימי חיינו, היפים והאמיצים, בייבי דדי
סרט: -----
ספר: ------
שיר: Wrecking Ball למרות שזה של מיילי אבל הקאבר הזה יותר טוב https://www.youtube.com/watch?v=DfNFhMg-SjU
תמונת השבוע: השקיעה השבוע

למה הוא צועק עליי?

לשיר עצמו יש פוטנציאל להיות משהו שאוריד למחשב...

ו VHS? הוא מרצה לטכנולגיות קדומות?

כלום..

זה גנטי... צריך לקחת אותו לוטרינר פעם בשבוע במשך חודש ואח"כ זה פעם בחודש בשביל לקבל חיסון...
יותר מזה אי אפשר לעשות כלום... הוא גם מקבל תרופה נגד כאבים... ויש גם תרופה אם הוא יותר מדי אגריסיבי...

ממ..

כרגע הוא עוד הולך וזה... כאילו קשה לו להעלות במדרגות... (הוא היה קופץ 2 מדרגות כל פעם ועכשיו עולה מדרגה מדרגה באיטיות)
בעיקרון, אם זה יהיה יותר גרוע עד כך שהוא לא יכול לזוז, יש מצב שנצטרך להרדים אותו...
מסתבר שזה לא הכלב הראשון במשפחה שיש לו את זה... אחד הכלבים של סבא שלי מצד אמא היה לו את זה ובסופו של דבר, הרדימו אותו...
מה שעצוב בכל העניין הוא שהכלב שלנו יחסית צעיר וזו בדרך כלל מחלה של כלבים מבוגרים... שלנו הוא עוד חודש בן 8... אז כל הנראה זה גנטי...

אויייש איזה עצוב לקרוא

אני מקווה שיצליח לחיות טוב עם המחלה, הלוואי
שלא יסבול.

Shiri from the block

Active member
שאלת השבוע: ראש השנה! התארחתם? ארחתם? שתפו!
אירחנו... בערב חג אחי היה עם אישתו אמא שלה ואחותה, ודוד שלי ודודה שלי.. היה נחמד בגדול אבל כל יום הרגיש לי כמו שבת והיה מתסכל

פשוט הייתי אשכרה 4 ימים בבית בלי לצאת ממנו וזה היה ממש נורא! מזל שיש חתולים להעביר את הזמן..

היום הכי טוב השבוע:
הימי חג.. בכל זאת היה חופש חח

היום הפחות טוב השבוע:
ראשון-שני-שלישי עד החג

הדבר שהכי הצחיק אותי השבוע:
אף פעם לא זוכרת. השאלה אם לא קורים לי דברים מצחיקים, או שאני באמת עד כדי כך סנילית?

קניית השבוע:
קניתי כמה דברים!!!!! כן כן!!! חחחחח עם התלושים לחג אבל.. כמה בגדים לארה"ב, לא משו רציני... צריכה לעשות עוד המשך קטן לשופינג הזה ואני מסודרתתתת

תוכניות לשבוע הבא:
לעבור אותו... ביום כיפור אני והשותף מתכננים ללכת לים ולעשות מרתון באפי ולצלם קליפ לחתולים שלנו עם השיר החדש של קייטי פרי ROAR חחח הולך להיות כיפור משעשע בהחלט!

סדרה:
היפים והאמיצים וסמולוויל, מתקרבים לסוף
מהיום בערב.... No more Tom Welling... הולך להיות עצוב ומדכא בלעדיו. כזה חתיך שלי. אני אתגעגעעעעעעעעעעעעעע!!!!!!!

סרט:
ראיתי סרט נוכלת בהזמנה (הזמנו דרך הוט) עם קמרון דיאז קולין פירת ואלן ריקמן אהובייייייייייייי, זה היה סרט גדול! ממש מומלץ! אלן ריקמן כזה קורע שם אני חולה עליו

ספר:
נאדה..

שיר:
ROAR של קייטי פרי, מחיאות-כפיים של גאגא, מלא שירים של בריטני ובקסטריט.

תמונת השבוע: Its Britney Bitch! תמונה דנדשה מהיום מהסט של הקליפ החדש שלה Werk Bitch כפרות על השלמות של האישה הסקסית הזאת

Shiri from the block

Active member
חחח זה אולי לא יהיה אפשרי כי בתיכנון המקורי אני והשותף גם נעשה ליפסינק לשיר..
אם יהיה לי כוח אני אעשה גירסא מצונזרת בלעדיי והשותף

תפרטי קצת, מה קנית לנסיעה?

כמה מזוודות את לוקחת?
מאיפה יוצא השייט?
אני מקנאה בכיפור שלך
אני בטח יהיה פה בכיפור, בשנים האחרונות אני "מתירנית" יותר, פעם זה היה צום, בלי טלוויזיה, בלי לכבות ולהדליק כלום.
אבל מאז שקורדוסילה (זה השם חיבה שלה, קל לי לרשום אותו מאשר את השם שלה, פרנואידית משהו?) בת 3 התחלתי לשים את ערוץ שלה, ואז משנה לשנה זה מתרחב להזמנות, ל DVD ואז גם קפיצה לפורום, ואופס לא הדלקנו את האור בשירותים - אז נדליק לרגע...... אבל לא שותה ולא אוכלת והכי קשה - לא מעשנת.

Shiri from the block

Active member
המממ לא משהו מיוחד סתם ג'קט חמוד כזה, לא משהו מרשים חח
וחולצה חמודה לחורף

השייט יוצא ממיאמי לבהאמס

ואני לא מבינה,
אם אנשים לא מאמינים בכיפור, אז מה הטעם לנסות בכוח לשמור צום?
סתם כי זה מסורת? אף פעם לא הבנתי את זה.
אם לא מתחברים למשהו פשוט לא עושים אותו. לא צריך לעשות סתם כפייה דתית אם לא מאמינים בזה ובטעם לצום או לשמור את החג..

כי אני גרה עם אמא שלי והיא שומרת כיפור

זה יותר מכבוד אליה.
אני לא דתייה, אני מדליקה נרות, חוגגת את החגים, ואני לא בטוחה שאם הייתי גרה לבד הייתי צמה.....

Shiri from the block

Active member
האאא אז זה משהו אחר גם אני כשהייתי גרה אצל ההורים הייתי מכבדת אותם... או לפחות שותה או אוכלת כשהם כבר ישנים או משהו.. אז זה מובן בהחלט.

Shiri from the block

Active member
O-M-G
השאירה אותי עם פה פעור

איזה כוסיתתתתתתתתתתתת עלללללללללללל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מזה השלמות הזאת?????????????
איך אפשר להיות כל כך יפה איךךךךךךךךךךךךך??
מושלמת כוסית יפיפייה סקסית שלייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

LeAnnDylan

Well-known member
שירי בלוק, תכניסי את הלשון לפה ותנגבי את הריר

זה פורום PG-13

למעלה