סכמ"ש!!!

Shiri from the block

Active member
אני נתקלתי בספוילר על משחקי הכס..... את עדיין רק בהתחלה של ספר 5 נכון? אז נתקלתי במשהו שקורה בהמשך. לא אגיד לך כמובן אבל בטוחה שתשלחי לי הודעה כשתקראי את זה חח

shirush3

New member
אני בטוחה!

איך הגענו למצב שאת יודעת ספוילרים במשחקי הכס שהם ספוילרים בשבילי?

כ"כ בא לי לקרוא ואין לי זמן

יש לי פרק של טיריון

Shiri from the block

Active member
יאאא טיריון
זהו כי אני מפסיקה להסתכל על תגובות בקבוצות של משחקי הכס

נמאס לי כבר!!
אני יודעת כבר... כל מיני דברים... בנוגע ל-2 דמויות.... וזה מעצבן חח

shirush3

New member
בהצלחה

אחת הסיבות שממש בא לי לסיים את החמישי היא לא לפחד מספוילרים

Macphista

New member
קראתי איפשהו

שדיאניריז, אריה וטיריון לא ימותו.
כאילו, מישהו ניסה לחזות את העתיד והחליט שאלה שלוש הדמויות שהוא לא יהרוג.

Shiri from the block

Active member
אולי כי זה באמת יעצבן את הקוראים ובאמת יפסיקו לקרוא במידה וזה יקרה.
מסתבר שלמרות מה שכולם חשבו, מההתחלה דנריז אריאה וטיריון הם בעצם הדמויות הראשיות של הסדרה והכל נבנה סביבם..

Macphista

New member
אוי אני מקווה שדיאנריז תמות

שגעון גדלות כזה לא ראיתי מזמן.
רגע, איך קוראים לזה? היבריס? חטא ההיבריס עם אנטיגונה ואדיפוס וכו'.
כן, דיאנריז צריכה למות.

Shiri from the block

Active member
למה יש שגעון גדלות? מה עם ראמפל? חש את עצמו מלך העולם.
אז אולי גם הוא צריך למות..........

Macphista

New member
חש את עצמו?

רמפל לא מחפש לשלוט על שום דבר.
הוא חי לו שנים בטירה שלו לבד מחפש בדרכים זדוניות להגיע לבן שלו.
זה לא שהוא ניסה להיות מלך עם אלפי נתינים (כמו קורה/רג'ינה) או להשתלט על כס הברזל כי... רגע, מה הטענה שלה? אבא שלה היה מלך אז גם לה מגיע?

Shiri from the block

Active member
זה מזה לא נכון לא מחפש לשלוט על שום דבר??
אז למה הוא אמר לרג'ינה שכל פעם שהוא יגיד "בבקשה" היא תיהיה חייבת לעשות מה שהוא אומר?? זה לא נקרא שליטה?
הוא שלט על כל החיים של קורה, רג'ינה, סנואו, צ'רמינג ואמה!
הוא גרם לרג'ינה לוותר על דניאל ולגרום לה להטיל את הקללה. והוא גרם לסנואו לעשות הרבה דברים שכרגע לא זוכרת דוגמאות בראש, אבל כל פעם הוא היה הולך ואומר לה מה לעשות, ואז אומר לרג'ינה מה לעשות, כדי שאחר כך המצב יסתדר כפי שהוא רצה שזה הסתדר, בלי התחשבות בחיים שהם!
הוא הלך לחפש את קורה כי הוא היה צריך את הילדה שלה רג'ינה כדי שהיא תגדל ותטיל את הקללה, זה לא שליטה??
ושלא נשכח את הציטוט שלו כשהוא ישב מאחורי הסורגים ואמר לרג'ינה: שלא תתבלבלי, אני הבנאדם עם הכוח פה". זה לא שליטה??
וכל זה כי הוא היה פחדן ואיבד את הילד שלו!!

ואיזה שטויות בנוגע למשחקי הכס. קודם כל שכל הסדרה הזאת מבוססת על זה שכל אחד חושב שהכס שייך לו בגלל מישהו אחר מהמשפחה ישב שם פעם. לא רק דנריז.
שנית, זה ככה בכל ההיסטוריה, לא רק בסדרה הזאת.
שלישית, הדוגמא הכי פשוטה... גם סקאר ממלך האריות הרג את מופסה כי הכס מלכות היה אמור להיות שלו לפני שאבא שלהם העביר את זה למופסה, וזה גרם לסקאר לקנא, ולרצוח את אח שלו... כדי לשבת על הכס של צוק התקווה!!

אז כן, הטענה של כוווווווווולם, לכל אורך ההיסטוריה, זה כי אבא של מישו ישב פעם על הכס ועכשיו מגיע להם.

למה יש פה במדינה שלנו כל כך הרבה בלאגן?
כי היהודים טוענים שהם היו פה קודם והערבים טוענים שהם היו פה קודם. נו? לא אותו הדבר? אותם מלחמות על "הכס"= מדינה?

Macphista

New member
!!!?????וווווווווו יש עוד כפילויות שפספסתי?

בכל מקרה כמו שכתבתי מטה- לרמפל יש מטרה והיא למצוא את הבן שלו והמטרה מקדשת את האמצעים וכו'. לפחות לפי תפיסתו.
ידה ידה ידה
הרהור אם כל זה בגלל שאמרתי שקאליסי צריכה למות?
ערבים, יהודים... תגובה שתחשב על ידך לתגובה של שמאלנית יפת נפש...

העיקר שרמפל הוא מעל כל משחקי הכס המטופשים האלה.

אה, כן- !!!!!!??????ווווווווו

בוקר טוב!

Shiri from the block

Active member
המממממ רמפל ממש ממש לא מעל כל משחקי הכס האלה.
הוא אומנם לא רוצה לשלוט בממלכה (למרות שהוא כן נהנה לשלוט על אנשים), אבל סה"כ כמו שכתבתי למטה, הוא עדיין בנאדם פחדן שמפחד לאבד את הכוח שלו כי הוא יודע שבלי הכוח שלו הוא יהיה כלום.

המטרה ממש לא מקדשת את האמצעים במקרה שלו. להפוך את כולם לבובות על חוט בגלל המטרה האנוכית שלו זה ממש לא פייר לאף אחד מהם.
אני רק מקווה שהם יעלו על זה באיזשהו שלב ויעשו עליו איזה חרם כמו שעשו על רג'ינה כשאפילו לא הגיע לה.

התחיל בגלל שאמרת שדנריז צריכה למות, והתגלגל לנושא הזה כמו שהרבה דיונים הולכים.

איך התגובה של מה שאמרתי זה תגובה של שמאלנית?? אפילו לא קרוב לכך! זה ממש העלבה מבחינתי מה שאמרת עכשיו.
אני הצגתי את המצב כמו שהוא של שני הצדדים בצורה אובייקטיבית כדי להעביר נקודה.
אם הייתי רושמת:
היהודים היו פה קודם אז הם צריכים לשלוט על המדינה והערבים המכוערים וטרוריסטים רק טוענים שזה היה שייך להם.
זה היה מאבד את הנקודה שניסיתי להעביר.
אני לא קרובה להיות שמאלנית ולעולם לא אהיה קרובה לזה, ומדינת ישראל אכן כן שייכת לעם היהודי בלבד ומבחינתי לזרוק את כל הערבים לים או לאש או כל מקום אחר שהוא לא מדינת ישראל.
רק להבהיר שחס וחלילה אני לא שמאלנית יפת נפש.

Macphista

New member
כנראה שהייתה אי הבנה

כשכתבתי- ערבים, יהודים... תגובה שתחשב על ידך לתגובה של שמאלנית יפת נפש...
התכוונתי לכך שזו התגובה שלי.
יכולתי להוציא הרבה תווים מילים משפטים ופסקאות אבל בסופו של דבר כל מה שהייתי כותבת, את היית חושבת שזו תגובה של שמאלנית יפת נפש=אני על פי התגובה שהייתי כותבת.
אני יודעת שאת לא שמאלנית יפת נפש, זכורים לי הדיונים על הטיול הפרו-ישראלי של לאנה בישראל. התגובות שלי גם שם נתפסו כשל שמאלנית יפת נפש בדיוק כפי שהתגובה שהייתי יכולה לכתוב כאן.
לכן אוותר על המשך הויכוח הזה כי אחרי שאת כותבת "ומבחינתי לזרוק את כל הערבים לים או לאש או כל מקום אחר שהוא לא מדינת ישראל" כל תגובה שלי בנושא... פשוט תוליד ויכוח שאין לי כוח אליו כאן.

יאללה נו, חרם על רג'ינה.
גם כן הרג'ינה הזאת.
חשה את עצמה מלכה, סתם רודפת אחרי אמה למרות שברור שניל הוא אהבת האמת של אמה וברגע שתדע שהוא בחיים הם יתאחדו, יתחתנו וישנו את שמות המשפחה שלהם לגולד.
חחחחח

Shiri from the block

Active member
באמת אי הבנה אני עדיין קצת מבולבלת, אבל בהחלט עדיף שנסיים את הדיון הזה כאן.. אין לי עוד מה להוסיף.

רמפל אולי לא רוצה

לשלוט על ממלכה בשלטון רשמי, אבל על אנשים הוא מאוד מאוד נהנה לשלוט. הבנאדם (?) פותח מלחמות חדשות, מסיים מלחמות קיימות, נותן למלחמות להמשיך, הכל בהתאם למה שבא לו ואם עושים או לא עושים מה שהוא רוצה, מה זה אם לא שליטה חולנית על עמים וממלכות שלמות?

ולגבי קורה/רג'ינה, איך בכלל אפשר לדבר על שתיהן ביחד? קורה תמיד רצתה להיות מלכה ולשלוט על העם. רג'ינה -בשום שלב- לא רצתה להיות מלכה!
כשהיא היתה צעירה היא רצתה לברוח גם כשכבר לא היה לה עם מי, רק לא להינשא למלך.
ואפילו אחרי כל השנים, כשהממלכה שלה נכבשה, לא נראה בכלל שזה הזיז לה, היא לא היתה עצובה לרגע על שאיבדה את הממלכה ואת המעמד. כל מה שעניין אותה זה להרוג את סנואו, לא משנה מה יקרה לה אחר-כך.

למעלה