סכמ"ש!!!

Macphista

New member
אה, קשה להגיד שרג'ינה לא נהנתה מכוח

היא רצתה שהאנשים בממלכה יהיו נאמנים לה ולא לסנואו. אבל בסדר, אפשר לראות את זה כאמצעי למטרה, בדיוק כמו עם רמפל שהמטרה שלו היא לא שליטה, המטרה שלו היא למצוא את הבן שלו, וכדי לעשות זאת הוא מתערב לאנשים בחיים וגורם להם לעשות כרצונו.

Shiri from the block

Active member
רג'ינה נהנית מכוח בדיוק כמו שראמפל נהנה מכוח אולי הוא עשה את כל הדברים האלה בשביל למצוא את הבן שלו, אבל אין ספק שהוא נהנה מכל רגע מכך שהוא הדארק וואן ושהוא יותר חזק מכולם.
בריב עם הוק למשל כשהוא חזר כולו חזק יותר, הוא לא היה בטוח בעצמו? הוא לא היה מרוצה מעצמו? נו באמת... תעשי לי טובה.
ראמפל מבחינתי עדיין פחדן חלשלוש מתחת לכל המסכת דארק וואן, ועובדה שאפילו היה לו ניסיון קצר להרוג את הנרי בגלל שהוא פחד שהוא יקח ממנו את הכוח שלו. וזה כבר אחרי שהוא מצא את ניל וחשב שהוא חי.

אתן רציניות?

רג'ינה נהנית מכוח? ועוד בדיוק כמו רמפל? באמת?!
אתן מפספסות חלק ענק מהסדרה על שתי דמויות ראשיות שאין כל דמיון ביניהן.

רמפל

מחפש פחד:
רוצה שאנשים יפחדו ממנו, שידעו שהוא החזק מכולם ויכול לעשות מה שבא לו.
כמעט רצח את רובין רק כדי להדגים לאנשים מה קורה למי שגונב ממנו.
תכנן לתת לממלכה של בל להיחרב אם היא לא היתה באה איתו,
וזה מגיע מבנאדם שבמקור הפך לאפל כדי לסיים מלחמה.

רוצה להיות הרע:
נהנה מתפקיד האפל הרע ורוצה שיכירו אותו בתור היצור הכי מרושע ומסוכן.
לא מעוניין שהאנשים יראו צדדים טובים שאולי יש בו, רוצה שכולם יראו בו מפלצת ויפחדו.
בל ובאי הם היחידים שהוא רוצה שיראו אותו בתור טוב כי הוא אוהב אותם וזה מה שהם רוצים ממנו.
כשלייסי מתלהבת שהוא רע הוא זורם עם זה.

רג'ינה

מחפשת אהבה:
רוצה שאנשים יאהבו אותה. זה לא השתנה לאורך כל השנים!
בתור מלכה היא התלוננה לרמפל שהעם לא רוצה אותה,
הוא אמר לה שתסתפק בפחד של העם, העם לעולם לא יאהב אותה.
רג'ינה התעקשה שהעם כן יאהב אותה והבטיחה שאחרי שסנואו תמות כולם יראו שהיא טובה.
בתור ראש העיר היא הלכה לבכות לגולד שאנשים עושים כל מה שהיא רוצה,
גולד כמובן לא מבין מה רע בזה, והיא מסבירה לו שהם לא עושים את זה מרצון.
האישה צמאה לתשומת-לב ואהבה. היא לא רוצה שיפחדו ממנה.
אפילו לסנואו בכבודה ובעצמה, מוקד הנקמה שלה והזעם שהעם סבל ממנו,
היא היתה מוכנה לסלוח אחרי ששמעה ממנה כמה מילים יפות כשהיא התחפשה לכפריה.
מה שמוכיח שהיא רוצה אהבה אפילו יותר מהנקמה שהיא חיפשה שנים.

רוצה להיות הטובה:
היא באמת ובתמים תופשת את עצמה כטובת לב וזה מתבטא אינספור פעמים.
היא כועסת שקוראים לה "המלכה הרעה",
גם אחרי שהיא משלימה עם הכינוי, היא עדיין מאמינה שהיא טובה.
לרמפל היא אמרה שסנואו היא הרעה וכל המעשים הרעים באשמתה.
להנרי היא אמרה שסנואו ודייויד הפכו אותה לרעה,
כשבעצם הם הנבלים האמיתיים והיא הטובה בסיפור.
אפילו לסנואו שמתחננת אליה לבחור בטוב,
היא מצהירה שהיא כבר טובה ושסנואו פשוט לא מבינה את זה.

ונקודה למחשבה, היות שבני-אדם מוגדרים כטובים או כרעים בהתאם לבחירות ולרצונות שלהם, כי מאחורי פעולות ומעשים יכולות להיות כל-מיני סיבות חיצוניות, אבל עמוק בפנים, הלב יודע מה הוא רוצה, למה הוא נמשך ומי הוא באמת. אז תחשבו מה הבחירות של שני אלה והרצונות האמייתיים שלהם אומרים עליהם.

Shiri from the block

Active member
ואווו סיכום מעולה!!
לא יכולתי להסביר את זה יותר טוב

צודקת לגמרי, צודקת בהחלט, צודקת לחלוטין.
סיכום מעולה.
מורידה בפניך את הכובע

כל מילה זהב, באמת. ואו. אני בהלם שאני לא כתבתי את זה ככה

אבל אולי כי אני גם אוהבת את הצד הרע שלה ומקבלת אותו אז לא מחפשת כל כך דרכים להצדיק את זה יותר מידי.

בכל אופן, מגיע לך תואר הודעת השנה בפורום מבחינתי

ורק הערת המערכת-בקשר לזה שאמרתי שרג'ינה נהנית מכוח, היא כן אהבה שמשתחווים לה אז בדרכה לטירה בעונה הראשונה כשהיא על הסוס.
וגם היא הדבר הראשון שהיא עושה אחרי שהקסם הגיע לסטוריברוק זה להשיג את הקסם שלה בחזרה בשביל הכוח שזה הביא לה מעל האחרים.
אבל כן, בהחלט לא ברמות של ראמפל.

די אני מסמיקה

תודה תודה

לגבי הערת ה"מערכת"
,

המבט שלה בדרך לטירה - רג'ינה נוטה לעשות הרבה הצגות כשהיא ליד אנשים, כמו החיוכים המרושעים שהיא פיזרה לכולם אחרי ביטול ההוצאה להורג, כשבעצם היא היתה המומה כמו שרואים בשניות הראשונות. ככה גם הרושם שהיא מנסה לעשות בתור המלכה על העם.
בכוונה הדגמתי את הצמא שלה לאהבה רק מסצנות פרטיות שלה בארבע עיניים כי רק ככה אפשר לשפוט את המילים והמעשים שלה, כשהיא כנה ובלי קהל.

ולגבי הקסם שחזר - הקסם נמצא בדם שלה מלידה (עוד הבדל מרמפל) וטבעי שהיא תרצה להרגיש אותו שוב, לא בשביל כוח, הוא פשוט חלק ממנה. אפילו הפיה הכחולה הסירה ממנה את הצמיד שחסם את הקסם. מה, הפיה הטובה לא ידעה שרג'ינה מסוכנת עם קסם? היא יודעת, אבל מבחינתה אין צורך לכבול את הקסם שלה. הפיה מבינה שהקסם טוב, הוא מהווה חלק ממנה והיא צריכה אותו.

Shiri from the block

Active member
חחחחחחח גדול הקטע עם השקית
פשש חוגגת על סרטים!
תעדכני איך הסרט החדש של ג'וני!

וחד קרן זה רעיון מעולה! לא חשבתי עליו

סכמ"שלי

שאלת השבוע: איזו חיה הייתם רוצים לגדל? (כולל חיות נכחדות וחיות שלא קיימות. תתפרעו!) חמוס! הם כאלה חמודים.
היום הכי טוב השבוע: יום שני - זה היה לפני שראיתי את החיוב של ויזה

היום הפחות טוב השבוע: יום שלישי - ראיתי את החיוב של ויזה - אמאל'ה!! כל הוצאות היומהולדת, המתנ"ס טעו ולקחו את כל הסכום במקום התשלומים שסיכמנו, הוט גנבו ממני 100 ש"ח (שעתיים הייתי על הקו!!
ואז ניתקו אותו ולא טרחו לחזור אלי (ואי אפשר היה להתקשר אליהם כי היה אחרי 7 בערב) למחרת עוד שעתיים ושוב ניתקו אותי - הרבה זמן לא עיצבנו אותי ככה, לבסוף הודו כי טעו ויחייבו פחות חודש הבא

הדבר שהכי הצחיק אותי השבוע: בהחלט השירשורים השבוע

קניית השבוע: ג'ינג'ר - אוכל סינית
תוכניות לשבוע הבא: עוד קורס מהעבודה
אבל "רק" 3 ימים, מקווה שהקטנה תקבל זאת בהבנה.
סדרה:באפי!!! פל"ל וטין וולף.
סרט: לא
ספר:התחלתי את "בן החמאס"
שיר: עדיין let her go

Shiri from the block

Active member
חמוס זה באמת חיה חמודה וחחח הרגת אותי עם יום שני לפני החיוב של הויזה חח
אני בעד לפתוח שירשור תמיכה בנוגע לויזה
כולנו נבכה ביחד חחח
וכן, הוט בהחלט מעצבנים
למזלי אני גרה עם השותף החמוד שלי אז הוא עושה את כל הצעקות

מזה הספר בן החמאס?....

זה סיפור אמיתי על בן של פעיל חמאס

שכנגד כל הסיכויים וכנגד כל מה שגדל עליו נמשך יותר לצד שלנו, והחליט לשתף פעולה עם ישראל, הוא היה מעין מרגל לטובתנו, והציל הרבה אנשים בשל כך.
היום הוא הוברח ומוגן ע"י ישראל בחו"ל.
עוד לא סיימתי אותו בגלל הקורס, אני אסיים ואגיד לך איך הסוף שלו.

Macphista

New member
קליפ השבוע! החודש! השנה! העולם!

כן, תשומת הלב בשרשור היא לקישור לקליפ שיופיע מטה...

שאלת השבוע: איזו חיה הייתם רוצים לגדל? (כולל חיות נכחדות וחיות שלא קיימות. תתפרעו!)- אני בסדר עם החתול שלי. מממ... שחי עם ההורים שלי היום כי אין לי ממש בית... הייתי שמחה קודם לבית קבוע... ואח"כ הייתי מצרפת איזה חתול חדש וחביב כי שלי כבר התרגל להורים.

היום הכי טוב השבוע: שישי. עשיתי קצת שופינג.

היום הפחות טוב השבוע: שלישי. חזרתי לרופא העור אחרי שהעניין על הפנים שלי נהיה רק יותר גרוע בהמשך לתרופות שנתן לי והוא לא הקדיש לי אפילו 10 שניות ופשוט נתן לי הפנייה לרופא אלרגיות. הרגשתי גרוע ומקוללת ונסעתי להורים שלי להתחבא מהעולם.

הדבר שהכי הצחיק אותי השבוע: מה היה כל כך מצחיק בשרשורים פה השבוע? מנסה להבין.

קניית השבוע: אוי, אתמול עשיתי מלא שופינג. קניתי חזיות בשווי 1,150 ש"ח (על פי ההגיון הברור של- אם הפנים שלך נראות כמו של חתול טריקולור, תכווני את תשומת הלב לציצים), כפכפים חדשות ושרשרת חדשה. ראו שרשרת בתמונה.

תוכניות לשבוע הבא: לחזור לשגרה. לשים את חובותי האקדמיות במקום הראשון כדי שאוכל לסיים הכל תוך חודשיים. להפסיק לשוטט ברחבי העולם הוירטואלי רוב שעות היום. ללכת לרופא אלרגיות

סדרה: אני מתחילה לחבב את אלמנטרי. לא מראייה מכווונת, סתם במקרה נפגשת בזה מדי פעם ביס וזה נחמד.

סרט: ראיתי אתמול את "פלאות" הסרט הישראלי והוא היה ממש לא משהו. לא ממליצה לראות. המשחק היה לא טוב, הסאונד היה בעייתי, העלילה גם לא כזאת מרעישה, מלא קלישאות. בקיצור- לא.

ספר: וויתרתי על וויקאד. שוקלת להתחיל את הסדרה של משחקי הכס. או לא לקרוא כלום בכלל מלבד עניינים אקדמיים ו... לגמור כבר את התואר! ארררר...

שיר: אההה! היילייט השרשור שלי! Oasis - Little By Little אתם שואלים למה? כי תראו מי מופיע בקליפ!!!! אהההה!!!!!
(רק כאן מצאתי את הקליפ המקורי, ביוטיוב הוא משום מה חסום)
http://imisssheriffgraham.tumblr.com/post/54566703977/oasis-little-by-little-official-video-with

תמונת השבוע:
השרשרת שקניתי. קצת הזכירה לי שרשרת שרג'ינה ענדה בצעירותה בשנייה הראשונה אבל זה לא זה. בכל זאת אהבתי וקניתי.

חחח

בקשר לקניית השבוע: משום מה חשבתי שקליקליקורט כתבה את זה ולא הבנתי למה מישהי בכיתה י' כותבת ככה

ומה חשבת לעצמך שהתחלת לראות סרט ישראלי!?!?

Macphista

New member
בלי התייחסות לקליפ?!

בקשר לסרט- כל הזמן יורדים עלי שאני לא שומעת מוזיקה ישראלית, לא רואה סרטים ישראלים, סדרות, וכו' וכו'.
וחברה נהנתה ממנו והמליצה... ו... זה הציג בסינמה... אז הלכתי....
רע רע רע

ומה עם הקליפ המהמם שקישרתי????

גם אני לא מתחבר ל"ישראליות"

לא שירים [חוץ מכמה שירים של שירי מימון]
לא סדרות [ניסיתי לראות "המשרד"- לא מצחיק]
לא סרטים

אני קנדי בנשמה.

ואני לא יכול לראות את הקליפ כי האינטרנט שלי איטי מדי כרגע

Shiri from the block

Active member
יאאאאאא גם אתה בקטע של שירי מימון!! אני גם לא שומעת/רואה כל דבר שקשור למוזיקה/סרט/סדרה ישראלית, אבל שירי מימון ווווווווווווו... מאיה בוסקילה.. יוצאות מהכלל

והתכוונתי גם אתה, כי סהר שהיה פה בפורום גם אהב את שירי חח

Shiri from the block

Active member
חחחחחחח הרגת אותי עם קניית השבוע אני אומרת שתסיימי עם התואר הזה כבר וזהווווווו אחר כך יהיה לך שקט נפשי לקרוא כל ספר אחר שתרצי, לראות כל סדרה אחרת שתרצי ועודד!

ואחלה קליפ!! רוברט ממש חמוד שם

סופ"ש רע

שאלת השבוע: איזו חיה הייתם רוצים לגדל? (כולל חיות נכחדות וחיות שלא קיימות. תתפרעו!) פינגווין!!!!! או סוריקטה. אוקי, אני אסתפק בכלב...

היום הכי טוב השבוע: יום רביעי, נסעתי לראות בית ספר למפלצות.

היום הפחות טוב השבוע: הכי פחות אתמול אחרי זה היום בלילה ויום שלישי בערב. אתמול כי הזרת שלי בדקה על הספה במקום. והיא לא הייתה במקום. הזרת והקמיצה (האצבע שליד הזרת זאת קמיצה, לא?) נפוחות בטירוף וכחולות... ואתמול בנוסף למכה עמדתי שעה במטבח כמעט בלי לזוז ועשיתי לאח שלי אלפחורס
היום בלילה, התעוררתי באמצע הלילה עם יבחוש באוזן, עקיצה בגב ובפרק כף היד והרגל כואבת מהמכה... שלישי בערב, גיליתי ששכחתי את המטען לטלפון שלי אצל סבא וסבתא שלי, ויום אחרי זה הלכתי לסרט אז הייתי צריכה את הטלפון, ואז נזכרתי שאח שלי לא בבית ובטח יש לו מטען, יש לו. אז לקחתי בהשאלה עד שאבא שלי סידר לי מטען זמני שמורכב מכל מיני חלקים של מטענים ומתאמים

הדבר שהכי הצחיק אותי השבוע: שאסי עזר אמר "אולי יש עוד אסי?" (כשעמדו לגלות לדירים בבית האח הגדול שיש עוד בית) אז אמרתי לאמא שלי "ואולי הוא לא גיי?! D: "
קניית השבוע: רי-בר, כרטיס לסרט וכרטיס לרכבת

תוכניות לשבוע הבא: איקאה! אמא שלי הבטיחה לי כבר יותר מחודש! והרשימת דברים רק גדלה כל הזמן
ואולי יורידו לי את הגשר שבוע הבא אבל לא הייתי סומכת על זה

סדרה: כל הרגילות, ניסיתי לראות את הסדרה על דה וינצ'י, אבל התייאשתי מהר מידי, אני אנסה שוב מתישהו...
סרט: התחלתי לראות כל מיני דוקויים, אלו הסרטים שראיתי בזמן האחרון. וכמובן בית ספר למפלצות!
ספר: כלום...
שיר: http://www.youtube.com/watch?v=jOYYmaqsC44 זה ממכר...
תמונת השבוע: עשיתי את זה כשהייתי אצל סבתא שלי! אני רק צריכה למצוא איפה לקנות מגנט...
מצטערת שזה הפוך, אני לא מצליחה להפוך את זה!!

voodoogirl1

New member

שאלת השבוע: איזו חיה הייתם רוצים לגדל? (כולל חיות נכחדות וחיות שלא קיימות. תתפרעו!) יתוש
היום הכי טוב השבוע: ראשון
היום הפחות טוב השבוע: שלישי
הדבר שהכי הצחיק אותי השבוע: היה הרבה לא זוכרת כבר
קניית השבוע: שורטים וחולצות חדשות
תוכניות לשבוע הבא: חוזרת לשיגרה אחרי שנחתי שבוע בבית
סדרה: שקרניות קטנות והאוס משלימה את הפער
סרט: ספרינג ברייקרס שראיתי והאמת שהופתעתי שזה היה טוב
ספר: חשוב על מספר
שיר: ירח כחול של גן חיות
תמונת השבוע:

עונה

שאלת השבוע: איזו חיה הייתם רוצים לגדל? (כולל חיות נכחדות וחיות שלא קיימות. תתפרעו!)
כלב- עדיף גור חמוד אבל שלא צריך להאכיל או להוציא אותו החוצה

היום הכי טוב השבוע: חמישי- הקדימו לי את הגיוס לחודש הבא
היום הפחות טוב השבוע: חמישי- הקדימו לי את הגיוס לחודש הבא
הדבר שהכי הצחיק אותי השבוע: חמישי- הקדימו לי את הגיוס לחודש הבא
קניית השבוע: בקרוב אקנה הרבה כי: הקדימו לי את הגיוס לחודש הבא
תוכניות לשבוע הבא: יש לי כמה תוכניות...
סדרה: 30ROCK ראיתי כמה פרקים השבוע ב YES ונקרעתי מצחוק!
סרט: לא
ספר: אני עדיין ב"עשו" עמוד 250~
שיר: בהתחלה לא אהבתי אותו http://www.youtube.com/watch?v=uweWiCLT8Eg
תמונת השבוע: מעולה!

למעלה