סכמ"ש!!!

סכמ"ש!!!

השבוע אני עושה סכמ"ש בלי שאלת השבוע כי פשוט נגמרו לי הרעיונות! אני אשמח אם הראשים היצירתיים שלכם ימצאו כל מיני שאלות וישלחו לי במסרים... (כמובן שאתן קרדיט!)
היום הכי טוב השבוע:
היום הפחות טוב השבוע:
הדבר שהכי הצחיק אותי השבוע:
קניית השבוע:
תוכניות לשבוע הבא:
סדרה:
סרט:
ספר:
שיר:
תמונת השבוע:

עונה

היום הכי טוב השבוע:אתמול!
היום הפחות טוב השבוע:

הדבר שהכי הצחיק אותי השבוע:משהו באירוע שהייתי בו אתמול בערב... פגשתי את אחת השחקניות שאני הכי אוהבת באופרת הסבון שאני צופה בה, והיא זכרה אותי מהביקור שלי שנה שעברה והרגה אותי מצחוק שהיא קוראת לי ישראל (כי ככה היא זוכרת אותי כי באתי מישראל, רחוק למידי רק כדי לפגוש אותה)
קניית השבוע:ואו האמת שיש לא מעט טוב אחרי הכל אני מעל לשבועיים בארה"ב..... יש יותר מידי קניות חחחח
אבל אחד החמודים היה נעליי בית של המניונים!
תוכניות לשבוע הבא:ואו הולך להיות קשה ועמוס רגשית בעיקר כי אני חוזרת לארץ יום שני ולעבודה יום שלישי
בין הייתר עוד מלא דברים אחרים

סדרה:לא יצא לי לצפות ממש

סרט:האמת עוד מעט הולכת לDISPECABLE ME 2
ספר:

שיר:

תמונת השבוע:לא יכולה לשים תמונה כרגע אבל אנסה לחלוק מעט אחרי שאחזור לארץ....

סופ"ש נהדר לכולם

shirush3

New member
איזה כיף

נשמע שאת עושה חיים, תמשיכי כך!
שיהיה שבוע קל שבוע הבא

סכמ"ש

היום הכי טוב השבוע: יום רביעי. קיבלנו חבילה מהארץ. 4 ספרים של ג'וליה דונלסון לבנותי (מסדרת טרופתי), ערימת ספרים בשבילי, וגם שרשת רוח נשית מ-ג.ר.א.ס בשבילי. ובערב - פילאטיס!!

היום הפחות טוב השבוע: יום שלישי - ביום שני הייתי במכון כושר בשיעור בשם core and more. אלוהים המדריכה המדהימה הרגה אותי, אני מחכה כבר ליום שני הבא. אבל נורא כואב לי הגב בתרגילים מסויימים ואחרי השיעור עבדנו על יציבה נכונה ואילו תרגילים יקלו על הגב שלי. ביום שלישי לא יכולתי לזוז! חוץ מזה שכל השרירים שלי היו תפוסים, בחיים לא הרגשתי כאבים חזקים כלכך בגב (אפילו לא בהריון או בצירים). כדורים נגד כאבים, מאסז' מבעלי, בנות שדרכו לי הגב, ועוד משחה לשרירים לא ממש עזרו. הייתי אומללה לחלוטין במשך כמה ימים.

הדבר שהכי הצחיק אותי השבוע: התגובה של הבנות שהן ראו את ויליאם וקייט מציגים את הנסיך ג'ורג'.

קניית השבוע: צמחים ופרחים לגינה הקדימית, ושרך יפיפה למטבח

תוכניות לשבוע הבא: ביקור של סבא וסבתא, אז כנראה להשאר שפויה

סדרה: orange is the new black!! אני מכורה קשות, אפילו הזמנתי את הספר בספרייה

סרט: שנה שעברה יצא סרט עם ג'וני דפ, הוא ערפד בשנות ה 60. חשבתי שזו קומדיה ודי התפלאתי לגלות שזה לא. כרגיל, אין על ג'וני.....

ספר: The Education of the English Kings and Aristocracy, 1066-1530 מרתק מאוד!! אין לי מושג אך לא כולם מתעניינים בחינוך בימיי הביניים!

שיר: the space between
https://www.youtube.com/watch?v=H67uEgRZs2Y

shirush3

New member
על מה הסדרה?

יצא לשמוע את השם הרבה לאחרונה

איך הגב עכשיו?
אני גם עברתי שבוע קשה עם השרירים שלי

הסדרה

מספרת על בחורה יאפית מניו יורק שנכנסת לכלא לשנה. סדרה שכתובה היטב, השחקנים מעולים (אפילו ג'ייסון ביגס שיש לו יותר מידי התייחסויות לאמריקן פאי) והסיפור משעשע לחלוטין

הגב יותר טוב, עברו כבר 5 ימים. עדיין כואב קצת והרופא שלי בחופש. עד שבוע הבא....

רגע, הכאבים בגב זה מהשרירים או

תנועה לא נכונה שעשית? כאבים בגב זה משתק לגמרי, זה גם מפחיד אותי משום מה. מקווה שאת מרגישה טוב יותר.
איזה כיף זה לקבל חבילה, אני נזכרת שפעם אחת אמא שלי שלחה לי חבילה לקנדה עם המון דברים טעימים, בגדים, ספרים והיה שם מסטיק גדול כזה ירוק זוהר בצורת חילזון, אז לקחתי ביס ענק וזה היה ממש דוחה!! בסוף התברר לי שזה בכלל לא מסטיק, זה סבון כזה שעושה ריח טוב

ככה...

אחרי שנים בהם לא התאמנתי, בעצם מאז ההריון של הגדולה, אז כמעט 7 שנים, שרירי הבטן שלי לא קיימים, והגב שלי כל כך עקום ומסכן, שאת כל התרגילים במשך חודש וחצי עשיתי בצורה לא נכונה. מכירה את הcurve שיש בגב, אז אני לא מצליחה להפטר ממנו, והוא קורע אותי מכאבים..... כבר פחות, אבל אני עדיין רוצה לדבר עם הרופא על העיניין.
השרירים זה משהו אחר לגמרי, הם רק צריכים להתאמן קצת, והיום אפילו רכבתי 8 קילומטרים על אופניים.

היה כיף לקבל את החבילה, זה מאוד מאוד נדיר עבורנו. אולי פעם בשנה, וזה גם אחרי נדנוד מאוד רציני. אני מאושרת מהספרים, ועוד יותר מהשרשרת שרציתי כבר המון זמן.
http://www.gras.co.il/htmls/page_2535.aspx?c0=17093&bsp=13154
הדבר היחידי שביאס אותי אותי זה שהיא קנתה לי את השרשת מזהב ולא את השרשרת מעור..... אבל לא נורא, אני אחפש כאן פיתרון אחר.

לא זמין במדינה לשנו...

כמו שאי אפשר להיכנס ביוטיוב לערוץ של גלי [חולה על הקאברי שלהם]

-זה חסום בגלל זכויות יוצרים [לא הבנתי בדיוק למה...]

מעניין

הילדות שלך מבינות באגדות [כמו כל הילדות] - איך הסברת להן שיש כזה דבר מלכה, נסיכים ויורשי עצר באנגליה? או שלא צריך להסביר כי הן לא שאלו

בטח שהסברתי!!

אני מתה על בית המלוכה האנגלי, ועכשיו אני כותבת עבודה לאונ' על בית המלוכה האנגלי בימי הביניים.
ודרך אגב, יש בתי מלוכה בהרבה מדינות באירופה / אסיה / אפריקה, ולמדנו גם עליהם

למעלה