סכמ"ש!!!

Macphista

New member
עשיתן בשתי העיניים ביחד?

חשבתי שצריך להמתין בניתוח בין עין אחת לשנייה למקרה שאחת נדפקת...
(זה מה שקרה לחברה שלי)

לא הפסיקו בין עין לעין לבדוק איך אני רואה...

ומה קרה לחברה שלך? מתי היא עשתה? איפה? ומה איתה היום?

Macphista

New member
אוי אני כבר לא זוכרת כל כך טוב את הסיפור

זה היה לפני 3 שנים ודי איבדנו קשר לפני שנתיים.
בכל מקרה היא עשתה בעין אחת ואז החליטו לעשות הפסקה. אני לא זוכרת אם ההפסקה הייתה כי משהו נדפק במהלך הלייזר עם העין הראשונה והחליטו לתת לעין להתאושש לבד לפני שדופקים גם את השנייה או אם הייתה הפסקה מתוכננת... אבל...
העין הראשונה די ... טוב... אנחנו היינו בקשר שנה אחרי הלייזר בעין אחת והיא עדיין ראתה גרוע בעין הזו ועדיין לא עשתה לייזר בעין השנייה.

היא עשתה את זה אצל רופא מאוד מומלץ שעושה פרטי.

חחח זה עוד כלום

אם כואבת לי העין נורא חזק [כמו אתמול בבוקר- הרגשתי כאילו מישהו הטיל על עיני הימנית קללת קרושיאטוס] אני ישר מתחיל לחשוב יותר מדי [אני ממש OVERTHINKING על כל דבר]
ואני כבר מדמיין מה יקרה:
"אעע אני מתעוור"
"אני אצטרך לעבור את הניתוח שוב"
"בשביל מה הייתי צריך את זה!"

יהיה בסדר

אתה ממש לא הראשון שעובר את הניתוח הזה, אתה יודע.
מה שכן כדאי שתיתן לעיניים שלך קצת מנוחה, דמעות בעיניים? הן מנסות להגיד לך להתרחק מהמסך!
עכשיו לך לעצום אותן לכמה שעות
.

Shiri from the block

Active member
חחחחחחחחח יו בדיוק אני אם אני אעשה לייזר בעיניים זה בדוק יהיו התגובות שלי

לאעאעאע חחחח אל תדאג!!

תחשוב חיובי (אפילו בכוח) ויהיה בסדר, ובאמת תתן לעין לנוח הרבה.
ותעדכן אותנו!!!

Shiri from the block

Active member
סכמש ערפדי
היום הכי טוב השבוע: שום יום... זה ימשיך ככה עד לחודש אוקטובר

היום הפחות טוב השבוע: היומיים המיותרים של המילואים

הדבר שהכי הצחיק אותי השבוע: כלום
קניית השבוע: קניתי את סופרמן 3+4 (עם כריסטופר ריב) ובאותו הזמן (באוזן השלישית ליד הסנטר) נינט טייב החליטה לעשות מיני הופעה לפני שבת, והיא עשתה חתימות אז קניתי לשותף שלי את האלבום החדש שלה והיא חתמה לי עליו

תוכניות לשבוע הבא: כלום
סדרה: סמולוויל
והתחלתי לראות באפי היום בערב, הללויה
בעיקרון לא אהבתי שדחפו לשם מיליון דברים בפרק אחד.. על הפרק הראשון כולם יודעים שבאפי קוטלת ערפדים? חשבתי שיהיה קצת מיסתורין מאחורי זה.. מסתבר שלא. אני מבינה את הרצון לעשות פרק פיילוט מעניין אבל זה היה קצת מוגזם. הא ושרה מישל גלר מעצבנת אותי. בכללי.
סרט: ראיתי סופרמן 3 אתמול וממש התאכזבתי
בקושי הראו את כריסטופר!! מה נסגר?? כל הסרט זה רק חפירות של האיש מחשבים ההוא ושל הבוס שלו שמנסה לגנוב נפט או וואטאבר ובקושי סופרמן
וגם שההתחלה של הסרט ילדותית ומפגרת

ספר:
שיר: כל האלבום החדש של בקסטריט בויז, אני מכורה מאוהבת אובססיבית

תמונת השבוע: בהקדשה מיוחדת לבויז הכי מקסימים שקיימים בעולם

השיר השני האהוב עלי (שלהם כמובן)

מכירה את פנדורה? אז מצאתי את תחנת nkotb שהם האהבה הראשונה שלי, ומלבד השירים שלהם יש כל מיני שירים מהז'אנר - BSB, בריטני, כריסטינה, אנסינק...... יש אפילו שירים מההופעות המשותפות שלהם. בכל אופן, אחרי שהבנות התלהבו מ-everybody הראתי להן את הקליפ (שקצת הפחיד את הקטנה, אין התחפשות של קויין הורסת) ואז לימדתי אותן את הריקוד, אני חייבת לצלם אותן בווידאו, זה הורס!!
חייבים להנחיל לדור הבא את התרבות

Shiri from the block

Active member
חחחחחחחח מגניב את יודעת.. בטח לא, אבל בקסטריט וניו קידס יצאו לסיבוב הופעות משותף בשנת 2011

הטור ממש הצליח, הם גם עשו שיר משותף ביחד!

כן אבריבאדי זה שיר מדליק ומקפיץ! וכן התחפושת של קווין הכי מושקעת שם!
חחחח יו את חייבת לצלם אותן רוקדות את אבריבאדי XD וסחטיין על זה שאת יודעת את הריקוד

ממש להנחיל לדור הבא תרבות
|ןכ|

Shiri from the block

Active member
עכשיו נפל לי האסימון שאמרת השני, אז מה השיר הראשון שלהם שאת הכי אוהבת?

אחותי הקטנה

(איזה קטנה, בת 25) הייתה בהופעה שלהם לפני שנתיים!! היא התקשרה אלי באמצע ההופעה ונתנה לי להקשיב לשיר המשותף, שהוא אחד האוהבים עלי.
אני כבר לא זוכרת את כל הריקוד, אבל לימדתי אותן את התנועות, והבטחתי שנוכל ללמוד את שאר הריקוד. השיר האהוב עליהן ביותר הוא call me maybe הן מכירות את כל המילים

השיר האהוב עלי ביותר -
quit playing games
יש שיר יותר מוצלח ממנו

והאמת היא שיש תחרות בין everybody ל i want it that way

Shiri from the block

Active member
חחחחחחח מצחיק אותי שאמרת את זה ככה, אני 26 טרייה מהתנור והכי קטנה במשפחה ועדיין פונים אלי כאל האחות הקטנה חחח

יאאאאאאאא אז היא הייתה בטור המושתף שלהם
איזה כיף לה!!! היא פגשה אותם גם??

השיר אהוב עליך ביותר זה quit playing games??? חחחח רואים שאת לא מכירה/זוכרת הרבה שירים שלהם חח
בריאן אמר באחד מהראיונות לאחרונה שזה השיר שהכי נמאס להם לשיר כבר חח

אצלי זה בערך מתחיל ככה:
Larger Than Life
Everybody
The Call
Incomplete
I Want It That Way

כמו שאם זה היה כולל שירים שהם לא סינגלים אז הרשימה הייתה שונה לגמרי חוץ מלארג'ר שעדיין היה מקום ראשון

שירן מותק, את לא יודעת אם מי את מתעסקת

<אייקון של גרופית מאוהבת> אני הכי פופ שאפשר למצוא' אהבתי את טיפאני עוד בשנות השמונים שהיו את התוכנית המיתולוגית להיט בראש....... כמובן שיש לי guilty pleasure לכל הפופ של שנות התשיעים ותחילת 2000, אבל יש לי גם הרבה פופ שנות 80. זה לבריאן נמאס לשיר את השיר הזה זו באמת בעיה חמורה, אבל זה עדיין השיר האהוב עלי (וחוץ מהאלבום האחרון שלהם אני מכירה את כל השירים שכמובן בפלייסט שלי, שמלווה אותי לאורך כל הלימודים והלילות הארוכים, משום מה זה הדבר היחידי שעוזר לי להתרכז). בעלי אומר שאני השפעה גרועה על הבנות ושמדממות לו האוזניים שהוא שומע BSB אבל הוא יודע לזמזם יופי את כל השירים. ודרך אגב, ציינת גם שירים ישנים יחסית.
זו הרשימה שלי, לא בסדר מסויים, פשוט אך שהיא מופיע לי בפלייסט

all i have to give
everybody
incomplete
quit playing games
Inconsolable
I want it that way
drowning
more that that
as long as you love me
hey mr.dj

במשפחה שלנו לא נהוג לאהוב עד מוות ולחפש את הזמרים / שחקנים אהובים עלינו. אנחנו מסתפקים בלראות הופעה ולהנות מהמוזיקה. אחותי לא פגשה אותם במציאות. אני גם ראיתי אותם בהופעה בדרך לעבודה בשנת 2003 או 2004, שהם הופיעו בתוכנית הבוקר של NBC איחרתי לעבודה, חטפתי על הראש, והייתי הכי מאושרת שיש, עומדת באמצע השמש הקייצית עם הטלפון ביד ובקו השני שתי האחיות שלי, שנהנו איתי מההופעה הכי לא צפויה וכיפית בעולם

ואין מה לעשות, הכי קטנה תמיד התינוקת

Shiri from the block

Active member
הווווווווו איזה הפתעה!! פששש פשששש איך עד עכשיו הסתרת את זה?? כבר ציינתי כמה וכמה פעמים בפורום שאני אוהבת את בקסטריט

איך לבעלך מדממות האוזנים כשהוא שומע בקסטריט?? יש להם את הקולות הכי נעימים לאוזן! ההרמוניה שלהם נשמעת כל כך מעולה... תגידי לבעלך שיפסיק לשקר ויודה שהם שרים מעולה

אני ציינתי שירים שהם ישנים יחסית כי יש לי העדפה לשירי פופ קצביים, ובגלל שהם לא ממש הוציאו סינגלים מהשני אלבומים האחרונים (אנברייקבל ודיס איז אס) והנחתי שאת לא מכירה, אז לא ציינתי אותם.
האמת שקשה לי לעשות רשימה לפי סדר שירים אהובים של בקסטריט אבל אם כבר אמרת שאת מכירה, אז בבקשה, הגירסא המורחבת

Larger than life
everybody
the call
incomplete
get another boyfriend
dont want you back
everyone
all of your life (you need love)
one in a million
straight through my heart

ועוד ועוד.. אבל הרעיון שזה בעיקר מובנה משירים שהם לא סינגלים.. אולי כי כבר חרשתי על הסינגלים כל כך הרבה שהם כבר נמאסו מצד אחד חח
את as long as you love me ו all i have to give ממש קשה לי לשמוע.. רק אם זה מגיע לטלפון שלי ואין לי כוח להעביר אותם אני שומעת..

Shiri from the block

Active member
חחחחחחח לא שופטת סתם הערה

זה דווקא נגמר בצורה די מותחת אז מחכה לראות את ההמשך.

למעלה