סכמ"ש!!!

Macphista

New member
הו,

עוד סטודנטית?
מה? מי? איפה? כמה?

לימודיי האקדמיים הביאו אותי היום להתעסק בכמעט פורנו.
לא פעם ראשונה שזה קורה.

נהדר.

יאללה אסכם...

היום הכי טוב השבוע: יום רביעי... סיימתי עם הסיכום המזורגג הזה... ויום חמישי כי דודה שלי הייתה פה בדיוק ליום

היום הפחות טוב השבוע: יום שלישי...
הדבר שהכי הצחיק אותי השבוע: הראיון הMTV של OUAT עם לנה, אמילי, ג'וש וג'יני...

קניית השבוע: אין
תוכניות לשבוע הבא: זה השבוע הלפני אחרון של הלימודים אז יש מלא דברים לעשות...

סדרה: PLL (גיליתי שהפיילוט צולם בוונקובר
), מליסה וג'ואי, בייבי דדי, TWISTED, הפוסטרים, הוחלפו בלידתן, Hollywood Game Night (זה מטומטם אבל מצחיק), היפים והאמיצים, ימי חיינו
סרט: Teen Beach Movie (מטומטם אבל חמוד)
ספר: התחלתי לקרוא את divergent של Veronica Roth כי הייתה איזשהי תחרות של ET Canada בטוויטר לזכות בערכה חתומה ע"י השחקנים של הסרט וזכיתי אז אמרתי לעצמי אני חייבת לקרוא את הספר

שיר: The last Time- T.Swift

תמונת השבוע:אין

אני באונ' לא בתיכון...

אצלנו יש 3 סמסטרים בשנה... אחד מתחיל בספטמבר עד דצמבר... השני מינואר עד אפריל והשלישי ממאי עד אוגוסט...

בדרך כלל אחרי שמסיימים יש איזה שבועיים של רק מבחנים... כמובן זה תלוי בקורסים שבוחרים...
ואז יש איזה שבוע-שבועיים רשמים של חופש...

בתיכון/ יסודי זה אחרת... בתיכון/ יסודי לומדים מיום שלישי אחרי היום שני הראשון של ספטמבר ומסיימים מתישהו ביוני... תיכוניסטים מסיימים באמצע אבל יש שבוע וחצי של מבחנים אבל זה שוב תלוי בכיתות... ויסודי מסיימים בסוף יוני...

Shiri from the block

Active member
תגידיייייייייי התחילו לצלם עכשיו את וואנס ביערות קנדה איפה שצילמו את היער המכושף, את יכולה להגיע לשם ולצלם דברים?

כבר מעריץ אחד העלה סירטון, ועוד מעריץ סיפר מה הוא ראה... אני מתה לכל פיסת מידע!! חחח

ומה את חושבת עכשיו על העלילה של B&B? שדוחפים לביל עוד ילד?
זה כבר ניהיה ממש מגוחך.

בעיקרון...

אני יכולה אבל השאלה היא אם אני רוצה
בעיקרון יותר קשה לי להגיע כי אני *עדיין* לא יכולה לנהוג בלי השגחה של מבוגר מעל גיל 25.... ולכן אני אצטרך לנסוע בתחבורה ציבורית וזה לוקח פי 100...
ומלבד זאת, נראה שכל המעריצים די מסוכסכים אחד עם השני... כמו ילדים קטנים.... מסתבר שאחת מהחבר'ה שהיו פה מארה"ב השבוע הצליחה לשכנע את אמא של ג'רד (מי שמשחק את הנרי) לקחת אותה לסט וגירשו אותה וזה גרם בלאגן שלם... כולם מתקיפים אותה בטוויטר... וחלק מהמקומיים מסוכסכים עם VCF... קיצר בלאגן...

והעלילה של B&B אני אוהבת את ווייאט והופ ביחד... ודרין ברוקס משחק מעולה עם העלילה הזאת... האם אני מתה עליה? לא ממש... אבל אני מאוד מקווה שוויאט לא השתנה בעקבות זאת... אני מכירה את דרין מימי חיינו ואהבתי את השחקן ובגללו התחלתי לצפות באופן קבוע...

אממ...

זה קצת שונה בין פרובינציה לפרובינציה...
בBC, גיל 16 מתחיל כל התהליך... כאילו צריך ללמוד ספר שמקבלים מהמשרד של הנהיגה (ICBC) ואז עוברים שאלון ממוחשב שבו צריך לענות על 40 שאלות נכון מתוך 50... אם עוברים מקבלים ערכה עם הL וחוברת ועוד כמה דברים ואז אפשר לנהוג או עם מורה או עם כל מבוגר מעל גיל 25... מותר לנהוג עם L בשעות מסויימות, עם 0% של אלכוהול בגוף ורק עוד נוסע אחד (לא כולל המבוגר)...
אחרי שנה אפשר לנסות לעבור מבחן מעשי בשביל לקבל N (מה שאני מנסה) ואז אפשר לנהוג בלי מבוגר אבל עדיין יש מגבלה של עוד נוסע אחד שאינו ממשפחה שלך וכמה אנשים שאתה רוצה שהם מהמשפחה שלך... ואז אחרי שנתיים אפשר לעשות עוד מבחן כדי לקבל רשיון מלא...

shirush3

New member
עוד שבוע לאוסף

היום הכי טוב השבוע: שני, חמישי-שבת
היום הפחות טוב השבוע: יום שלישי הרגשתי ממש רע כאילו הרגשתי מצוננת לייט וחולשה כללית (אפילו ביקשתי מאמא שלי שתכין לי מרק עוף) ובכללי הגב שלי תפוס ברמות שאיאפשר לתאר שאפילו המסאז'יסטית שלי עשתה לי כוסות רוח
(הסימנים שזה משאיר מצחיקים)
הדבר שהכי הצחיק אותי השבוע: ישבנו המשפחה בסלון ואמא שלי שמה משהו בטוסטר אובן ואז אח שלי הגיע ואמר לי בשקט "רוצה לראות איך אני מבהיל את אמא?" כמובן שאמרתי כן ואז אח שלי אמר "אני מריח משהו שרוף" ואמא שלי באותה שניה "מה??? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא רגעעעעע!!!" זה היה מצחיק
גם היה עוד משהו, לשיער שלי יש משבר זהות הוא לא יודע אם הוא שחור או חום כהה כי בחלקים מסויימים באור הוא נראה ממש חום
אז עמדתי בשמש ושאלתי את חבר שלי "מה הצבע של השיער שלי?" הוא ענה שחור אז שאלתי אותו שוב "לא... בשמש, מה הצבע בשמש?" והוא ענה לי "שחור עם שמש עליו" ממש נקרעתי
(טוב אולי זה לא כ-זה מצחיק)
קניית השבוע: מסאז'!
תוכניות לשבוע הבא: חינה+חתונה של בת דודה שלי, יום חופש ומשכורת

סדרה: באפי
קאסל ושקרניות ודקסטר והאמת כל הסדרות שהיו בקומיקון ועשו לי חשק שהן יחזרו
סרט: התחלתי את דספיקבל מי ולא הספקתי לראות את אפיק ואין יותר הזדמנויות לראות אותו כי הורידו את ההקרנה שלו באנגלית
(מילא על 3D התפשרתי, אבל להוריד לגמרי את ההקרנה באנגלית!?!?!?) מזל שהדיוידי יוצא ב20.8 אז יהיה אפשר לראות בדרכים...

ספר: ריקוד עם דרקונים
אפילו התקדמתי בו השבוע!
שיר: יש עכשיו שירים טובים בVH1
תמונת השבוע:

זה כן מצחיק!!

עוד מעט אני יבוא לפורום של קאסל כדי לספר, אבל בדיוק סיימתי את פרקים 15-16 של עונה 5, אמאל'ה!!!!!! איזה פרקים מעולים!!!
הגעתי לעונה 5 בבאפי ואלו הפרקים של לפני ה....והם מלחיצים אותי, אלו בדיוק הפרקים שדברים מתחילים להשתנות, הקלילות לאט לאט נעלמת, זה הופך לקודר ורציני (שאני אוהבת) אבל הם מעציבים אותי, אז הורדתי את המינון.

בדיוק היום זואי ביקשה שאקנה לה דב פנדה

גם לגדולה שלי יש פנדה

בעלי היה בסין בדיוק שהייתה האולימפאידה (רק שהוא היה בעיר הלא נכונה) וקנה לה פנדה, היא הייתה בת שנה.....
לפנדה קראנו בייג'ינג, רק שהיא החליטה לשנות את השם. דוב (עם דגש ב-ב') או טד. הילדה לא זזה בלעדיו.....

ושחור עם שמש ממש קורע

אני כותב הודעה זו בדמעות

כי ברביעי האחרון כברתי ניתוח לייזר להסרת משקפיים

כרגע אני בקושי רואה, הכל מטושטש אז סלחו לי על כל הטעויות ~

יום שני עברתי בדיקת התאמה וכבר ברביעי הורדתי את המשקפיים.
אני עם משקפיים מכיתה א' ועד היום "הצלחתי" להגיע למספר 9

עבודה קשה משתלמת!

יום חמישי היה סיוט צבחינת כאבים ואני עדיין רגיש לאור אז אני מסתובב עם משקפי שמש גם בערב כמו דושבאג

אני צריך לשים 4 סוגי טיפות 4 פעמים ביום - סיוט!
מקווה ששבוע הבא אראה משהו כי כבר קבעתי משהו לחמישי

בי בנתיים

Shiri from the block

Active member
חחחחחח הווו מזל טוב
ומה הכוונה הצלחת להגיע למספר 9? אז אתה עם משקפיים או בלי?

ובכלל איזה כיף לך!!
איפה עשית?
עד כמה זה כאב?
מה בדיוק קורה בתהליך הזה?

אני גם שוקלת לעשות אבל אין לי אומץ

מרביעי כבר אין לי מספר

התכוונתי שמכיתה א עד רביעי בבוקר המספר שלי עלה מ 1 וחצי ל 9. למרות שהייתי שמח למשקפיים שיפסיקו את הטשטוש המעיק הזה - אני מתקרב ומתרחק מהמסך בניסיון להבין מה אתם כותבים... בריא זה לא

עשיתי ב CARE בת"א. הניתוח עצמו לא כל כך כאב אפשר להשוות את זה לכאב של לקיחת דם.
בזמן שהלייזר פעל אפשר היה להריח משהו נשרף [כן, העין שלי
]

איזה מספר את?

Shiri from the block

Active member
יוווו אמא אפשר להריח משו נשרף
אני בדיוק עושה לייזר בכמה אזורים בגוף ולא רק שהיה ריח שרוף גם אשכרה קיבלתי כוויה

אני 1/4

Shiri from the block

Active member
יאאאאא נשמע כיפייי הלייזר הראשון היה בסדר דווקא, אבל בפעם השנייה אף אחד לא טרח להגיד לי שמגבירים את העוצמה וממש ממש ממש סבלתי |: זה היה כל כך כואב!!!!
עשיתי 3 קעקועים ואף אחד מהם לא גרם לי להגיע למצב להגיד למקעקע להפסיק לרגע כמו שאמרתי למטפלת שתפסיק לדקה

וואי וואי בדיוק בגלל זה אין לי אומץ לעשות

אני עם מספר 3 (לרחוק) והחלום שלי לעשות, אבל אני חוטפת צמרמורות קשות ועיוותים רק במחשבה שמישהו יגע לי בעין, שלא לדבר על לכוון עליה לייזר

אני גאה בך שעשית את זה, תספר לנו איך זה מתקדם ומתי מתחיל השיפור בע"ה. מזל טוב!!!!

למעלה