סכמ"ש!!

סכמ"ש!!

שאלת השבוע: כמה טלפונים סלולרים היו לכם במשך חייכם? מה האהוב עליכם?
היום הכי טוב השבוע:
היום הפחות טוב השבוע:
הדבר שהכי הצחיק אותי השבוע:
קניית השבוע:
תוכניות לשבוע הבא:
סדרה:
סרט:
ספר:
שיר:
תמונת השבוע:

עונה

שאלת השבוע: כמה טלפונים סלולרים היו לכם במשך חייכם? מה האהוב עליכם?
הראשון היה בכיתה ה' וסה"כ קנו לי 4 פלאפונים.
הנוכחי הוא האהוב עלי - HTC ONE X

היום הכי טוב השבוע: משהו בתחילת השבוע
היום הפחות טוב השבוע: ללא ספק רביעי. הוריבל דיי...
הדבר שהכי הצחיק אותי השבוע: למי שרוצה להיגמל מסיגריות- http://www.youtube.com/watch?v=6XiCLQFcIuE יש לו כמה סרטונים הזויים כאלה... והם כמעט תמיד כוללים ביצים.
תוכניות לשבוע הבא: עכשיו כשאני רואה יותר טוב אחדש את הרישיון ואראה סרט תלת מימד! כן, אני אשב שם עם משקפי תלת מימד כמו בן אדם נורמלי ולא עם משקפיים על משקפיים

סדרה: חלק ממה שיש בדיסקאברי צ'אנל [איך עשו את זה, ביטחון גבולות ועוד משהו ששכחתי]
ספר: לא השבוע
שיר: שיר ישן אין לי מושג איך לא שמעתי אותו עדיין- http://www.youtube.com/watch?v=UXxRyNvTPr8 תקוע אצלי בריפליי. לאחרונה חסרים לנו בנים ששרים יפה אז הנה...
תמונת השבוע [שעבר]: כשעבר החוק ההוא בכנסת...

Macphista

New member
הסרטון עם הסיגריות מעולה!

התגובה הראשונה שלי הייתה (כאילו, אחרי חחחחחחחחחחחחחחחחח) וואו, אנשים עדיין עושים סרטונים מעל 8 שניות!

VINE שינה את חיי.

אז הראייה נורמאלית עכשיו?

Macphista

New member
עונה

כמה טלפונים סלולרים היו לכם במשך חייכם? מה האהוב עליכם?
עד כמה שאני זוכרת היו לי תשעה טלפונים סלולריים (עבדתי תקופה באורנג' אז זה הקפיץ את המספר...).

את הראשון האישי שלי קיבלתי כשהתגייסתי (לפני זה היה סלולרי "של הבית" שכל פעם שאחותי או אני היינו יוצאות היינו לוקחות).
אה, הזמנים הטובים אי שם כשלא לכל ילדון בכיתה א' היה נייד שהיה עולה להורים אלפי שקלים בחודש כי לא ידעו איך חוסמים את אפשרויות הגלישה וההורדה...

הסלולרי האהוב עלי היה נוקיה N משהו, לא זוכרת את המספר, עם פומית. קניתי אותו בתאילנד אחרי שה6100 שלקחתי איתי מהארץ שבק חיים.
אהבתי אותו כי הוא היה הנייד הראשון שיכלתי לצלם תמונות איכותיות בעזרתו וכמה מהתמונות המשעשעות ביותר מהטיול שלי היו בו (כולל תמונה של בעלי הבורמיזאי).

הטלפון עמד בקריטריונים החמורים ביותר של תקנים נגד קרינה... תקנים של תאילנד... מה שאומר שהוא היה מרעיד מחשבים ברדיוס עשרות מטרים כמה שניות לפני שנכנסה שיחה ולפני שהתקבל סמס... ובכל זאת, אהבתיו.
היום אני עם אייפון שגם אותו אני אוהבת עד מאוד.

היום הכי טוב השבוע: חמישי היה סביר, בערך.

היום הפחות טוב השבוע: שלישי. יום זוועה.

הדבר שהכי הצחיק אותי השבוע: השבתת האתר של עמרי חיון! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח (כן, זו התגובה ההולמת לפיגור הזה) זו גם תמונת השבוע שלי.
קניית השבוע: ויטמינים.
תוכניות לשבוע הבא: לעבוד מסביב לשעון.

סדרה: חדשות.
אה, וחיפשתי היום משהו ונפגשתי בסרטון על בריונות באינטרנט. חשבתי שזה מעניין. http://www.youtube.com/watch?v=lUwQa9SSlsc אפילו בעברית והכל.
אה, פרק 211 בבאפי היה לא רע. עם ג'ון ריטר. הצלחתי לחבב את באפי שם.
סרט:X
ספר: משחקי הכס- הספר הזה יהיה הסוף שלי. באמת קשה לי להניח אותו. זו פעילות הפנאי המעודפת עלי עכשיו. אני כבר באזור פרק 600.
שיר: השבוע נזכרתי שדווקא כן אהבתי קצת פעם מוזיקה ישראלית. כמו את השיר הזה- http://www.youtube.com/watch?v=UBFJjheNVS4
תמונת השבוע:

Shiri from the block

Active member
לי היה N97 מיני זה היה לפני האייפון.
לפני זה היה לי N600 ומשו, נראה לי 6130
ולפני זה נוקיה אחד הראשונים שהיו חח בטח 200 ומשו

shirush3

New member
ועוד שבוע

כמה טלפונים סלולרים היו לכם במשך חייכם? מה האהוב עליכם? אמ... 5 הכי אהוב עלי זה הנוכחי, גלקסי 2

היום הכי טוב השבוע: סופשבוע? אתמול ישנתי כ"כ הרבה
אני עדיין לא חושבת ש"השלמתי" את כל השעות שחסרות לי
היום הפחות טוב השבוע: אין יום פחות טוב, אבל יש מלא דברים שמעצבנים אותי ובא לי לקטר עליהם:
1. התחלתי לחשוב קצת על לימודים וזה עושה לי פיזית כאב ראש... אהעאהעאה נקסט

2. עוד שבוע מתחילה לפעול אצלנו המטרונית(תודה לאל! יותר מידיי שנים ופקקים שלא נגמרים+שעות מבוזבזות מהחיים גרמה לנו המטרונית הזאת) ובנתיים היא בניסעות מבחן
מה שאומר שכל הקווים של אגד יורדים מהמסלול של המטרונית ובמקום לנסוע מהר בלי פקקים הם תקועים על הכביש
יותר גרוע מזה ביטלו לאגד מלא תחנות אצלנו כולל התחנה ליד העבודה שלי שאני חוזרת ממנה הבייתה

וזה לא מספיק! התחנות הקרובות אליה הן במרחק של 10 דקות הליכה |עצלן-מפונק| ולוקח לי יותר משעה להגיע הבייתה
(איפה אני מקבלת את השעות האלה בחזרה?
)
3. רוצים לסגור בעתיד הקרוב את המחלקה שלי בעבודה ואין לי/הנהלה מושג אם יעבירו אותי לתפקיד אחר או ביי ביי עבודה, שלום אבטלה
(למרות שזה יכול להיות גם טוב אז אני לא יודעת
)
4. נמאס לי מהקיץ. באמת שנמאס לי מהקיץ. אני שונאת קיץ ואני שונאת שמש ואני שונאת לחות ונמאס לי כבר ובא לי חורף ולהתכרבל במיטה כשיורד גשם בחוץ! או לעמוד בגשם כשיורד גשם בחוץ

5. שוקולד בקנדי קראש! זה מעצבן!

הדבר שהכי הצחיק אותי השבוע: הכלב שלי
מה הוא לא יעשה בשביל אוכל...
וגם אמא שלי רואה סרטים ב3D
קניית השבוע: קיבלתי את המארז של ה"פ
וחופשי חודשי! (לא הוצאתי כסף שבוע שלם! הגאווה!)
תוכניות לשבוע הבא: מסיבת ווילה עם החברים
(יאללה שבוע תעבור כבר
) ולהרגע קצת

סדרה: באפי וקאסל ודקסטר ואמ... התקדמתי עוד קצת בשקרניות
סרט: מלך האריות ב3D

ספר: ריקוד עם דרקונים והאסיר של ה"פ
שיר: the dornishman's wife
http://www.youtube.com/watch?v=vrJoAy6-or0
ממשחקי הכס , מרטין שם אותו שוב בריקוד וזה עשה לי טוב

בכלל כל השירים של משחקי הכס
, אבל לא הגירסאות של הסדרה

תמונת השבוע: המארז המושלם של ה"פ ישר מהקרטון

Macphista

New member
מה זה המארז הזה?

את מתחילה ללמוד בקרוב או רק חושבת על זה?

יהיה מעניין עם המטרונית...

מאוד הצחיק אותי השתלשלות העניינים הזו.
הי, בואו נעשה רכבת קלה בחיפה שתוריד את העומס מהכבישים.
אחלה, בוא נתחיל לבנות את המסילות... על הכבישים הקיימים... ונחסום אותם... וניצור עוד פקקים...
מגניב, בוא נהרוס את העיר לכמה שנים בזמן בניית המסילות.
סבבי, בוא נעשה נסיעת מבחן לרכבת.
אההה.... היא לא סוחבת בעלייה... בעיה...
טוב, בואו נהפוך את התשתית שהתחלנו להכין למסילות הרכבת הקלה לכבישים רגילים, נכסה הכל באספלט, נצבע את האספלט באדום, ונגיד שזה הנתיב החדש של הרכבת! במקום מסילה! צבע אדום על האספלט! ובמקום הרכבת נביא... אוטובוסים... ארוכים יותר... ונקרא להם... מטרונית!
כן, התושבים לא ישימו לב שזו בכלל לא רכבת....

shirush3

New member
המארז הבריטי של הארי פוטר

כל ה7 ספרים
אני בקריאה חוזרת והיה לי רק את השביעי(אמריקאי) ואת השישי בעברית ולא היה לי כבר כוח לקרוא מהפון אז פשוט הזמנתי אותו

אני בנתיים רק חושבת על ללמוד... הזמן מטקטק

"רכבת קלה"

הם בטח עשו את כל הבלאגן הזה בשביל שבסוף כ"כ לא יהיה לנו אכפת מה הם הביאו ושזה לא באמת רכבת

זה היה מדהים איך בחודשים האחרונים אחרי שהם בנו הכל הם פשוט הרסו את מה שהם בנו ובנו שוב

Macphista

New member
תראי

אני יכולה להעיד על הסיוט שהיה בשתי הערים- גם חיפה וגם ירולשים.
ובירושלים אחרי שנים של חפירות ופאקינג תעלת בלומליך באמצע העיר, עכשיו זה פשוט תענוג.
הייתה תקופה שממש גרתי על פסי הרכבת (כאילו, הבניין היה לידם). מהחלון שלי במשך כמה שבועות ראיתי איך כל לילה מגיעים לחפור שם השם יודע מה, ואז אחרי תקופה סיימו. כיסו הכל באספלט ונעלמו. שמחתי. אפשר לישון בלילה. ואז הם חזרו! הרסו את כל מה שעשו ועשו הכל מחדש.
אבל... בסופו של דבר, הרכבת ממש שיפרה את התחבורה בעיר, כל עוד לא צריך לנסוע על אוטבוסים באזורים שיש רכבת כי זה פשוט לעמוד בפקק... אבל כל עוד את ברכבת ואין 200 אלף אנשים שנדחפים לקרון אחד- נפלא. שיתחילו כבר לעשות עוד קווים!
בחיפה... אני באמת לא יודעת מה להגיד. לפני שהתחילו עם החפירות הייתי עוד יורדת להדר מדי פעם, קצת שוק, קצת שטויות, מאז החפירות... כלום. רק המחשבה לנסוע לשם עושה לי רע.
אם לפחות היה יוצא מכל הסיפור הזה רכבת קלה אמיתית ולא עוד אוטובוס אז זה אולי היה שווה את זה. אבל בשביל עוד אוטובוס?!
טוב, נחכה ונראה.

shirush3

New member
היתרון הכי גדול במטרונית של חיפה

הוא שהיא יוצרת קו ישיר בין חיפה לקריות ומורידה את כל העומס מהמרכזית
ז"א שעכשיו בשביל להגיע לחיפה מהקריות(גם ההפך) מספיק לי לעלות בתחנה של המטרונית וזה מגיע ישר לחיפה בלי לעצור במרכזית ולהחליף אוטובוס
זה יוצר שינוי משמעותי וזה גם קצת יותר גדול מאוטובוס
אני אדע עוד שבוע בדיוק עד כמה משמעותי
בנתיים אני אופטימית

Macphista

New member
אבל זה לא משהו חדש

היו בעבר קווי אוטובוס משכונות בחיפה לשכונות בקריות מבלי לעבור במרכזית המפרץ, ולהפך כמובן.
לפני שהייתה מרכזית מפרץ.
אני מבינה את הצורך, אבל אני חושבת שהם פשוט חוזרים לפתרונות שכבר נוסו בעבר ונפסלו.
הפכתי לתומכת נלהבת של רכבת קלה אחרי הניסיון בירושלים. כל עיר גדולה צריכה כזו.
במיוחד עיר עם פרוורים כמו חיפה. זה בדיוק כמו המודל במלבורן. קווים שונים של רכבת קלה שמגיעים ממרכז המטרופולין לפרוורים.
ויהיו חייבים לעשות את זה יום אחד. המטרונית לדעתי זה לא פתרון לטווח ארוך. אני רואה את זה כפתרון זמני אחרי שרוב התקציב שיועד לפרוייקט הזה בוזבז בחוסר יעילות והיו חייבים לספק... משהו.

כן, נחכה ונראה.

shirush3

New member
הולכים להחזיר קווים כאלה לאגד

בנוסף למטרונית
בנו למטרונית מסלול שלא עובר דרך הצ'קפוסט אז זה גם עושה פחות סיבוב
המסלול עובר דרך המרכזית(למי שצריך את הערים מסביב) וממשיך ישר לחיפה
קצת כמו המסלול של הרכבת

Shiri from the block

Active member
גם אותי הוא מלחיץ
אבל איכשהו אני מצליחה להתמודד איתו.
אם כבר יש במשחק משהו אפילו יותר מלחיץ וזה הפצצות האלה... אייףףף

וואי וואי שמצליבים כדור שוקולד עם הפסים

זה מלחיץ ומלהיב ביחד.

הי זו אני, שירלי, זומבי של קנדי קראש, בגללו אני לא רואה כמעט טלוויזיה, לא כותבת בפורום, בקושי אוכלת ושותה ממש מהר

shirush3

New member
באיזה שלב את כבר?

יום שישי עשיתי מרתון מ168 עד 188

תחשבי שאם היה לך פייס היית צריכה שאנשים יאשרו לך להמשיך שלבים

למעלה