סכמ"ש
חייבת להוציא - ווהההוווו!! היום היום האחרון של החופש הגדול!!! אחרי חודשיים וחצי של הפעלות / ברכה / גני שעשועים / סרטים / טלוויזיה / משחקי דימיון / יצירות / קמפינג / ביקורי משפחה / טיולים משפחתיים - היום האחרון הגיע!!!! ביום שני בבוקר הילדה הגדולה שלי הולכת לכיתה א'
(זו דמעה של התרגשות, וגם של עצב כי מה פתאום היא בת 6), והקטנה שלי הולכת לטרום חובה
וווהההווו !!
שאלת השבוע: כמה טלפונים סלולרים היו לכם במשך חייכם? מה האהוב עליכם? 8 - הפתעתי את עצמי! סה"כ קיבלתי את הטלפון הראשון שלי אחרי טירונות (ועוד לא הבנתי מה לעשות איתו ולמה אני צריכה אותו).... האהוב עלי הוא כמובן האחרון והמשודרג והמשולם, לא יודעת מה הייתי עושה בלי המוח שלי, הזיכרון שלי, המצלמה שלי....... גלקסי 2 (או משהו כזה)
היום הכי טוב השבוע: היום
היום הפחות טוב השבוע: היה סביר כל השבוע
הדבר שהכי הצחיק אותי השבוע: שבוע שעבר מצאנו קרפדה זעירה באוטו, על החלון ליד הראש של הגדולה. היא כמעט התעלפה מלחץ, אני כמעט התעלפתי שיש מישהו בעולם הזה שחושב שאני אגע בשבילו בצפרדע (ועוד יותר הזדעזעתי מידיעה שאני אגע בקרפדה בשבילה....) לשמחתי ברגע שפתחתי את הדלת של האוטו הקרפדה קפצה לה (ונחתה ליד הרגל שלי!!) ואז עשיתי את הדבר הכי הגיוני בעולם, חיפשתי את המצלמה.....
קניית השבוע: נראה לי רוקנתי את המדפים בחנויות השבוע. אני התחדשתי בזוג אופניים מהממות ונוחות להפליא! הבנות התחדשו בחולצות, חצאיות, מכנסיים, גרביים, תחתונים, קשתות לשיער, קופסאת אוכל ומימות. ביה"ס זה עסק יקר
תוכניות לשבוע הבא: לנוח מהקיץ!! ולסיים את העבודה שלי!!
סדרה: שושלת טיודור!! אני יכולה לראות את הסדרה הזאת שוב ושוב ושוב. הבנות עדיין אוהבות פאואר ריינג'רס, הפעם מצאנו את power ranger mystic force, קצת שר הטבעות פוגש את פאואר ריינג'רס. סה"כ מצא חן בעיניי מאוד, והבנות כבר לא נסיכות או פיות.
סרט: savages - קצת טרנטינו מידי, אבל מאוד נהנתי.
http://www.imdb.com/title/tt1615065/
ספר: שתיים דובים. למרות הקושי סיימתי!! ספר מעולה! מצויין! מאיר שליו התעלה על עצמו והכתיבה שלו משובחת ומשתבחת יותר ויותר.
שיר: for the first time - script
תמונת השבוע: אבולוציה
קיבלנו את ספר הפלסטלינה של רוני אורן. הבנות לא מוכנות שאני אעזור להן, ואלו התוצאות - קאולה חמוד. הימני אני עשיתי, האמצעי הקטנה הכינה, ושמאלי הגדולה