סכמ"ש!!

ויסטריה וגילמור זה ממש לא אותו הדבר

לא יודעת איפה עדיף לגור, כרגע אני אוהבת את ויסטריה הפסטורלית והשקטה (חחח, אירוניה להשתמש במילה שקטה שמדברים על ויסטריה ליין)
נראה לי לגור בגילמור או בלובל זה ממש חורון האמורי (שבסלנג המשפחתי שלנו זה אומר - שום מקום פינת כלום(

Shiri from the block

Active member
אני דווקא מעדיפה את סטארס הולו כי זה ממש עיירה קטנה וחמודה שבה כל האנשים תמיד מבלים ביחד והכל.
ויסטריה ליין זה די כל אחד בבית שלו ומידי פעם יש אירועים חברתיים.
בסטארס הולו היה להם את הבית קפה של לוק, ואת הפגישות לדון לגבי העירייה חחח וכל מיני דברים כיפיים כאלה..

אני אוהבת את החיים בויסטריה ליין

סטרס הולו מזכיר לי מאוד את המושב בארץ, סגנון חיים שאני ממש סולדת ממנו.
בויסטריה ליין יש את כל הקטע החברתי, זה ממש חזק פה, אבל אח"כ כל אחד חוזר לבית המקסים שלו, ויש הפרדה מאוד ברורה של החיים בחוץ עם החברים והחיים הפרטיים בבית.

חחחח אני יודעת שזה לא אותו דבר

בקנדה גרתי בשכונה בסגנון ויסטיריה, וזה היה ממש נחמד,
אבל אני מעדיפה את סטארס הולו או בלובל, יש משהו בעיירה קטנה שכולם מכירים את כולם (אילת לא ממש שונה, וזה משהו שאני הכי אוהבת בה).

יאללה עונה..

שאלת השבוע: כמה טלפונים סלולרים היו לכם במשך חייכם? מה האהוב עליכם? אולי 4... את הראשון קיבלתי בכיתה ו'... אין אהוב...
היום הכי טוב השבוע: שישי
היום הפחות טוב השבוע: חמישי
הדבר שהכי הצחיק אותי השבוע: הפרק של השבוע של "של מי השורה הזאת" וגם כמה סצינות ביפים האמיצים
קניית השבוע: לא קניתי כלום

תוכניות לשבוע הבא: ללמוד למבחן בשבת הבאה
סדרה: ימי חיינו, שקרניות, UNDER THE DOME, היפים האמיצים, בייבי דדי, מליסה וג'ואי, AGT, הוחלפו בלידתן
סרט: המלצרית
ספר: Perfect Match- Jodi Piccult
שיר: נתקע לי בראש BREATH OF LIFE
תמונת השבוע: אין לי כח להעלות אבל עליתי היום על הספינה שמצלמים בסדרה... יש פסטיבל (די משעמם) ונתנו לעלות על הספינה שמשתמשים בשביל OUAT... היה גם את המודל שמשתמשים באולפנים...

Macphista

New member
היית על הספינה של הוק

כן, נשמע שהיה ממש משעמם... אני מבינה לחלוטין למה אין לך כוח להעלות תמונה...
ברור, עזבי, זה לא שמישהו כאן היה מתלהב מלהיות על הספינה של הוק... אם בכלל הייתה לו/ה הזדמנות...
סתם ערימת קרשים.

לפחות עכשיו אני מבינה את אלפי הציוצים לגבי הספינה של הוק שהגיעה לסטיבנסון.

למידה מועילה

Jimmy Kane

New member
סיכום שבוע..

שאלת השבוע: כמה טלפונים סלולרים היו לכם במשך חייכם? מה האהוב עליכם? היה לי נוקיה ישן צבעוני, יחסית חדש בזמנו שקיבלתי אותו לפני 10 שנים ואחרי שנתיים סוני אריקסון ווקמן שזה היה הטלפון הכי אהוב עליי.. ואחרי 3 שנים התגייסתי וקניתי טלפון נוקיה ישן אבל החזיק מעמד טוב ולאחר שחרור קיבלתי גלקסי מיני דפוק וסך הכל זה מביא ל-4 טלפונים.. אני בחודשים הקרובים אקנה אחד חדש

היום הכי טוב השבוע: שלישי - סיימתי מבחנים
היום הפחות טוב השבוע: רביעי - היום שאחרי לא יודע למה..
הדבר שהכי הצחיק אותי השבוע: אמ לא חושב שאני זוכר
קניית השבוע: קניתי משחק לפלייסטיישן 3
תוכניות לשבוע הבא: לנוח ולטייל קצת..
סדרה: דם אמיתי
סרט: לא ראיתי
ספר: לא קראתי
שיר: Bjork - Mutual Core
תמונת השבוע: אין

Macphista

New member
חגיגות ושיגועים

מזל טוב על סיום המבחנים.
איזה כיף.
אשכרה יש לך חופש לפני תחילת הסמסטר הבא.
לא חושבת שהיה לי דבר כזה בכל התארים שלי, איכשהו תמיד מרחתי סמינריונים עד תחילת (או אמצע) סמסטר א' בשנה הבאה.

אז כמה שנים היית עם הגלקסי מיני הדפוק?

Jimmy Kane

New member
איזה תואר למדת?

כי אני לומד ביו' אז אין לנו ממש עבודות וסמינריונים למעשה רק בשנה הבאה או בשנה האחרונה יהיה לי דבר כזה

ותודה!
אני איתו עכשיו שנתיים.. סתם טלפון מקרטע ואני לא יכול להוריד אפליקציות כי אין מקום... (מזל שלא הורדתי קנדי קראש?)

Macphista

New member
עדיין לומדת

אני מעין קרוס של מדעי החברה ומדעי הרוח.

לגבי קנדי קראש- לא כולם מתמכרים. הייתי בתור לרופא לפני כמה שבועות וזה היה מעל שעה אז כבר נכנעתי והורדתי והתחלתי לשחק. נמאס לי די מהר... לא חזרתי לזה מאז.

(אגב, עכשיו אחליף אצלי בראש את 85 במספר נמוך יותר)

Jimmy Kane

New member
את לא עושה דוקטורט או תואר שני?

חוששני שהתבלבלתי במשהו..

Jimmy Kane

New member
בהצלחה

כשתסיימי
נעשה פה מסיבת ראמבל ונרשום את רוברט ואמילי כאורחים במסיבה
ואז נעשה אפטר בסקייפ

Macphista

New member
מסיבת רמבל בפורום הזה?

כן... הנה שרשור שיקבל פחות רייטינג מהשרשור ההזוי האחרון שעשיתי...

מה שכן- אני מגישה (אמורה להגיש) בסוף השבוע הזה חלק נכבד מהתזה ואני כבר מתכננת להגיע לקמפוס ולהגיש את זה באיפור סטייל רג'ינה.
יש לי את הליפסטיק והתוחם שלה (אני חושבת שעל זה היה השרשור הראשון שפתחתי בפורום...), ועוד מוצרים קרובים שהיא משתמשת בהם...
זה קטע מצחיק, כל כך הייתי מעדיפה להתאפר כאחת מהדמויות הנשיות הטובות וה... כנועות... סנואו, בל וכו', אבל רק הגוונים של רג'ינה מתאימים לי...
מעניין מה זה אומר עלי...

Jimmy Kane

New member
לדעתי שרשור ההזוי הצליח

אני אישית נהניתי לקרוא אותו ואל תשכחי שזה גם נמדד במספר צפיות

ומה זה אומר עליך? שאת מעדיפה לא להיכנע וכאלה ואת יותר באופי של רג'ינה

מעניין למי אני דומה.. אולי אני אבנה שאלון כזה מושקע אבל לא תשובות צפויות כמו "אני אוהבת לשתות שוקו אצל גראני"
ועם יותר דמויות מעניינות לא כמו הנרי וארצ'י

Macphista

New member
Once Upon a Time: The Cast "Cartoon Heroes"

נפגשתי בזה עכשיו וזה ממש משעשע
Once Upon a Time: The Cast "Cartoon Heroes"
רוברט עם הכדורים

בכל מקרה- בהמשך לתגובה שלך-
הרעיון בשרשור ההזוי היה שאחרים יכתבו את הרעיונות שלהם... לא רק אני.
כי מדי פעם אנשים כאן כותבים על שיפים אפשריים בין סדרות, והיה פעם דיבור לבנות מעין משחק/עלילה עם דמויות מקאסל וכו'.

לגבי האיפור- אני חושבת שזה מצביע יותר על גווני העור, שיער, עיניים שלי, וכן גם אישיות ברמה מסוימת, אבל איפור מתאימים בעיקר לצבעים הטבעיים.
ביום שאחליט ללכת עם עדשות עיניים כחולות או ירוקות לגמרי אחליף את כל האיפור שלי.

בשאלון ההוא (אם זה השאלון שאתה מתייחס אליו) יצאתי רמפל, לא רג'ינה.
ושלחתי גם לחברים שלי לעשות את זה, וציפיתי שגם הם יצאו דמויות יותר מורכבות, אבל כולם באמת יצאו צ'רמינג, ארצ'י וכדומה...
אנשים פשוט משקרים לעצמם, או שהם לא מודעים לעצמם.
או שהשאלון היה ממש גרוע.

Jimmy Kane

New member
זה חמוד

מזכיר לי שבאמת אף פעם לא ראיתי פספוסים של OUAT..

השאלון פשוט גרוע, אם תתני לסנואו היא תצא רג'ינה

Macphista

New member
אף פעם?

תסתכל בשרשור חדשות ועדכונים האחרון.
שירן העלתה לשם את הפספוסים מהעונה השנייה.

למעלה