מסכמשת
שאלת השבוע: איך אתם עם זמנים? מגיעים בזמן, מאחרים או בדיוק בשניה שהייתם צריכים? לרוב אני מקדימה. בחלק מהזמן מגיעה בדיוק בזמן ולעיתים נדירות מאחרת.
היום הכי טוב השבוע:רביעי. חגגתי יומולדת עברית מפוברקת כי החלטתי שיהיה נחמד לחגוג באותו תאריך כמו ליאן ריימס אהובתי והיא איחלה לי מזל טוב
כפרעליה
היום הפחות טוב השבוע:שאר הימים. היה שבוע ממש לא מוצלח. ואנשים.. גאד אני שונאת אנשים
הם לגמרי אוברייטד
הדבר שהכי הצחיק אותי השבוע: לונג סטורי שורט, הייתי אצל חברה בארוחה והתחלתי לדבר עם אבא שלה על מוזיקת קאנטרי וכל מיני זמרים וכחלק מהשיחה זרקתי את השם "לורטה לין" והבעל של החברה היה בטוח שאמרתי "לא ריטלין" ולא הבין למה יש בן אדם שנקרא ככה
קניית השבוע: שירים באייטונס. 11 של קאסדי פופ וכמה שירים מהפסקול של סמאש וגם הסינגל החדש של אהובת ליבי ג'ניפר נטלס
תוכניות לשבוע הבא: ערב חג!!!!@#$%#$ איך אני מתרגשת
אני מתה מתה מתה על ראש השנה!!! זה החג שאני הכי אוהבת
סדרה: "חניבעל" - סיימתי את העונה. "דקסטר" - היה פרק טוב, "בתוך הבועה" - נהיה קצת מוזר אבל עדין טוב. "איידול": עונה 5 - אני מאוהבת בקת' מקפי, "את שם צ'לסי" - ממש ממש מצחיק! יש קטעים שישבתי עם עצמי לבד באמצע הלילה וצחקתי בקול. "סמאש" - הגעתי לפרק 13 אני שונאת שם בערך את כולם חוץ מקת' וג'וליה. (ושני הרקדנים ג'סיקה ובובי גם חמודים) כל השאר צריכים מכות. אני ממש אהבת את השירים
סרט: אני רוצה ללכת לראות את פרנויה.
ספר: שקלתי לקנות אודיו-בוק של "כתום" כי אני עצלנית ואין לי כוח לקרוא. זה נחשב?
שיר: יש כמה
11 - Cassadee Pope
Stand - Cassadee Pope
That Girl - Jennifer Nettles
Making Love Out Of Nothing At All - Carrie Underwood
ובערך כל הביצועים של קת'רין מקפי מסמאש ואיידול.
אה וגם החלטתי לתת צ'אנס נוסף לאלבום השני שלה השבוע אחרי שבהאזנה ראשונה אליו לפני כמה שנים לא התחברתי, והגעתי למסקנה שיש בו כמה פנינים שפיספסתי בהאזנה ראשונה. מדובר באלבום לא רע בכלל.
תמונת השבוע: מוקדש לשירי בלוק